elo elo 350 2 206 Napisano 3 Września 2019 (edytowane) Czy cieszysz się z powrotu do szkoły? Edytowane 3 Września 2019 przez elo elo 350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 495 Napisano 3 Września 2019 Ja sie tam ciesze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maysteroo 2 222 Napisano 3 Września 2019 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuman 223 Napisano 3 Września 2019 Here we go again. Nie narzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 3 Września 2019 Ciesze się bo wszystkie dzieci będą chodzić do szkoły, a ja nie muszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joolz 292 Napisano 3 Września 2019 ja sie ciesze , ze malolaci ida do szkoly z tego powodu .... ze spokoj na dworze za oknami , nie slychac darcia sie , rzucania kur** przez 10 latkow i spedzania czasu przez nich w komputerach albo tabletach ;D 1 Shock_Therapy dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARNOLD KOPYTO 2 158 Napisano 3 Września 2019 Jak nie jak tak będzie spokój pod blokiem hihihihih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 3 Września 2019 Niezbyt Szczególnie, że od wczoraj chodzę do nowej szkoły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kG. 574 Napisano 3 Września 2019 nieeeeeeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asassin432 63 Napisano 3 Września 2019 No tak średnio. Tak nie za fajnie w tej szkole ale również nie za źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A3ro 507 Napisano 3 Września 2019 Da się przeżyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aureox 1 547 Napisano 3 Września 2019 jasne, tym bardziej ze to moj ostatni rok! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach