Wredzioszek. Napisano 26 Września 2019 #570671 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Nick: Wredna Wiek: 24 skończone ^^ Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam wielokrotne Znajomość AMXX (W skali 1-10): Między takie 4-5/6. Nie zajmuje się pisaniem pluginow, nie bawię się w takie rzeczy, ale znam wiele komend przydatnych adminowi. Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Każdy chyba mnie już tutaj zna, ale dla tych co mnie nie znają: Na imię mam Renata, lat 24, młoda mama. Lubię grać, a w sumie maniaczyć w counterka i to dość sporo. Ostatni czasy widuję jednego max dwóch adminów na serwerze i jestem przerażona.. Z tego co wiem jest bodajże sześciu adminów a gra tylko dwójka? A najczęściej gra @Roy Keane. Chciałabym pomóc w opiece nad serwerem, gdzie notorycznie gracze łamią regulamin. Staram się być osobą bezkonfliktową i chyba większość graczy na serwerze mnie lubi. Na grę poświęcam czasami cały dzień i pół nocy z max dwugodzinną przerwą. Nie grywam w weekendy, gdyż ten czas poświęcam sobie, mam też zajęcia co dwa tygodnie i wtedy jestem w szkole od 8-18 a niekiedy do 20:00 więc nie dałabym rady wejść na serwer. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Hmm... Myślę że takie 5-6h (nawet więcej mogę poświęcić) ^^ Kontakt: Steam/forum/snap/jeśli trzeba to fb Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/wredna/80.72.43.106:27022/ tak wiem, GT nie powala, bo miałam sporą przerwę od coda, jednak każdy wie, że jestem w stanie to szybko nadrobić joolz, Livio, Bezzi i 6 innych dodali reakcje 4 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 26 Września 2019 #570672 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 NA TAK! Doświadczona jest, zaczynałem kadencje jak tu wróciła +/- GT nie jest źle, aż tak nadrobisz Podaj snapa Staż amx Pozdrawiam, daj nudesa to dam wiecej Tak XD Wredzioszek. i joolz dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 26 Września 2019 #570674 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Oczywiście na tak przyda sie admin który jest prawie caly czas a renia taka jest gt sie poprawi Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 26 Września 2019 #570676 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 NA TAK! +/- GT Staż amx Bardzo pozytywna osoba. Przyda się w końcu ktoś do pomocy Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 26 Września 2019 #570678 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Jestem na Tak: +dawna adminka +steam +wiek +da się z nią normalnie porozmawiać Na serwerze przyda się pomoc bo nawet sama napisałaś mało co adminów widać, najczęściej widuje Roya i Losika ale te parówki nie są robotami i nie będą 24 h na dobe na serwerze, a ty jak masz chęci to Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 26 Września 2019 #570682 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Zdecydowanie TAK Mamo! doswiadczona komunikatywna od kiedy zaczela gre, gra czesto amx i wiek gooood! pomocna dlon zawsze sie przyda ^^ Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 27 Września 2019 #570754 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Na TAK: +steam +wiek +Była adminka +Z tego co ja się orientuję, jest lubiana na serwerze przez co nie wchodzi w konflikty Powodzenia Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 27 Września 2019 #570766 Udostępnij Napisano 27 Września 2019 Każdemu warto dać szanse , im więcej adminów tym bezpieczniejsza gra na serwerze Jestem na TAK Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 28 Września 2019 #570802 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Jak najbardziej na TAK adminów ostatnio jest mało aktywnych na serwerze a ty czesto grasz Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 29 Września 2019 #570908 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Oczywiście, że na TAK. Rękę dam uciąć ? Gormit lowca kotow i Wredzioszek. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smiercionosny321 Napisano 1 Października 2019 #571131 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Jestem na Tak ;p +doświadczenie +często widuje na serverze +kulturalna +wiek +steam +/- amx podszlifujesz +/- GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losik Napisano 2 Października 2019 #571140 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Na Tak. Powody podane wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi