kameleonn Napisano 19 Października 2019 #572462 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Imię: Mariusz Wiek: 25 Czas spędzony na forum: 1d 14h 19m 7s Doświadczenie w moderowaniu: miałem kiedyś global moda wiec chyba duże Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: nie Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-2 czasami wiecej Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym się sprawdzić na tej posadzie. Jestem miła osoba czasami kulturalna(jak trzeba). Regulamin znam i raczej go nie łamie. ArmTig3r i Clueey dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 19 Października 2019 #572473 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 19 Października 2019 (edytowane) Jestem na nie Podanie kiepsko napisane, postów nie masz i moim zdaniem masz za często okresy, w których pojawiasz się i znikasz na forum. Edytowane 19 Października 2019 przez B2K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Października 2019 #572482 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Na nie; @B2K wspomniał już o znikaniu i pojawianiu się na forum, to akurat prawda - Posty, trochę Ci brakuje do 400 - Nie widać Cię ostatnio na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 19 Października 2019 #572483 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Też jestem na Nie, powody podali koledzy wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Października 2019 #572507 Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Na NIE, mam nadzieję, że te podanie to jakiś żart, bo wygląda komicznie. Pozostali kandydaci póki co są lepsi, chyba każde podanie będzie lepsze niż te. Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Października 2019 #572539 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Podanie napisane na odpier, nie używasz interpunkcji, znaków stylistycznych, twoja składnia leży. Do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Października 2019 #572560 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 nie spełniasz wymagań, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 20 Października 2019 #572563 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Na nie Posty, trochę Ci brakuje do 400 - Nie widać Cię ostatnio na forum. -Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 20 Października 2019 #572590 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Nie spełniasz wymagań, podanie napisane na kolanie, w ogóle mnie nie przekonało, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 20 Października 2019 #572594 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Nie. Brak wymagań oraz WCALE nie przekonywujące podanie. Przyłóż się następnym razem pokaż się z dobrej strony a może zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 20 Października 2019 #572646 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Nie spełniasz wszystkich podstawowych wymagań, podanie napisane chyba w mniej niż 2 minuty, (tak przypuszczam) co prawda miałem okazje współpracować z Tobą w UBT, ale mimo tego nadal jesteś dla mnie zbyt anonimowy. Rób wokół siebie więcej szumu, bierz aktywny udział w życiu forum, pokazuj się z jak najlepszej strony i się nie poddawaj. Kluczem do sukcesu jest ciężka praca i zaangażowanie, na ten moment odrzucam. Wszystkiego dobrego No Pr0blem dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 20 Października 2019 #572647 Udostępnij Napisano 20 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi