Skocz do zawartości

Pani Redaktor? :)

Gunia

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Agnieszka
Staż na forum: Według rejestracji to 5 lat wybiło 14 Października, ale gdzieś tak od ponad roku udzielam się dopiero "konkretnie".
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nigdy nigdzie nie miałam okazji zajmować się redakcją, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. 
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Myślę, że mocną 8 mogę sobie przypisać.
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 1-2h
Napisz coś o sobie: Hejo! Jak już wspomniałam wyżej na imię mam Agnieszka, niedawno skończyłam 25lat. Na co dzień pracuję w sklepie, więc jakby ktoś potrzebował kilo jabłek czy coś, to zapraszam. Jestem osobą która z reguły mówi to co myśli, nie lubiącą poświęcać komuś całego dnia, miłą nie dla wszystkich, przy tym z dość dużym poczuciem humoru. 
Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): 

Dla Guni zawsze na tak , potrafi nawet sobie na tyle żartować , że mnie zabija i mówi , że to normalne :D haha 

Wiek +++

Uroda + :DDDDDD (lopez mi wysłał zdjęcie jak coś :D )

Staż ++

Ortografia +++

Jednym słowem , YES +++++++++ .

• Donator
  • Premium
  •  VIP
4 godziny temu, Master napisał:

ziomek zapier dala jak Ukrainiec na budowie

czyli na od******l i pod wplywem alkoholu? :keepo:

co tu duzo pisac, redaktorow jest malo, wiec kazda para rak chetnych do pomocy sie przyda

@Max Bugs czyn swoja powinnosc

• Premium

Zaakceptowanie tego podania to była tylko formalność. Chciałem to zrobić zaraz po publikacji ale stwierdziłem, że warto będzie zobaczyć te wszystkie pozytywne opinie I nie pomyliłem się! Swoją drogą nie wiem kto Cie namówił do złożenia podania - ale dobry gość z niego :P

@Gunia witaj w załodze! :D

Edytowane przez Max Bugs

• Premium

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...