Gunia Napisano 22 Października 2019 #572821 Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Imię: Agnieszka Wiek: 25 Staż na forum: Według rejestracji to 5 lat wybiło 14 Października, ale gdzieś tak od ponad roku udzielam się dopiero "konkretnie". Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nigdy nigdzie nie miałam okazji zajmować się redakcją, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Myślę, że mocną 8 mogę sobie przypisać. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 1-2h Napisz coś o sobie: Hejo! Jak już wspomniałam wyżej na imię mam Agnieszka, niedawno skończyłam 25lat. Na co dzień pracuję w sklepie, więc jakby ktoś potrzebował kilo jabłek czy coś, to zapraszam. Jestem osobą która z reguły mówi to co myśli, nie lubiącą poświęcać komuś całego dnia, miłą nie dla wszystkich, przy tym z dość dużym poczuciem humoru. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): aureox, Max, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Października 2019 #572823 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 W końcu się doczekałem + Chęci, + Staż + Wywiad + Brak redaktorów Na tak, pozdrawiam Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 23 Października 2019 #572837 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Dla Guni zawsze na tak , potrafi nawet sobie na tyle żartować , że mnie zabija i mówi , że to normalne haha Wiek +++ Uroda + :DDDDDD (lopez mi wysłał zdjęcie jak coś ) Staż ++ Ortografia +++ Jednym słowem , YES +++++++++ . Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Października 2019 #572838 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 wywiadzik całkiem spoko, masz checi do pracy wiec czemu by CI nie dać szansy?! na pewno odciązysz troszke @Max Bugsa bo ziomek zapier dala jak Ukrainiec na budowie. Na tak! Max, Gunia i Doman dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 23 Października 2019 #572841 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Jestem oczywiście na tak! + Wiek + Staż + Przykładowa praca + Brak redaktorów, przyda się pomoc Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Października 2019 #572843 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Yes, pomoc zawsze się przyda, mądra osoba, poradzi sobie i na pewno pomoże w redakcji. Wincyj kobiet w redakcji to sam złoże podanie heheehee. Powodzonka Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Października 2019 #572845 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Na tak Sprawiasz wrażenie osoby, która jest bardzo dobrym kandydatem na to stanowisko. Jesteś dla wszystkich miła, masz chęci do tego przyda się kolejna para rączek do redakcji Powodzenia, liczę na jakieś ciekawe artykuły Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Października 2019 #572849 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 4 godziny temu, Master napisał: ziomek zapier dala jak Ukrainiec na budowie czyli na od******l i pod wplywem alkoholu? co tu duzo pisac, redaktorow jest malo, wiec kazda para rak chetnych do pomocy sie przyda @Max Bugs czyn swoja powinnosc Max i Gunia dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Października 2019 #572850 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 (edytowane) Zaakceptowanie tego podania to była tylko formalność. Chciałem to zrobić zaraz po publikacji ale stwierdziłem, że warto będzie zobaczyć te wszystkie pozytywne opinie I nie pomyliłem się! Swoją drogą nie wiem kto Cie namówił do złożenia podania - ale dobry gość z niego @Gunia witaj w załodze! Edytowane 23 Października 2019 przez Max Bugs Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Października 2019 #572851 Udostępnij Napisano 23 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl meaN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi