Nodi Napisano 28 Października 2019 #573299 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Nick: NodiWiek: 21Doświadczenie (w byciu adminem): Były admin/opiekun serwera.Myślę że dość dobre.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8Staż w CS-sie: Bardzo długi nie pamiętam dokładnie ale 9/10 lat.Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ każda para rąk się przyda. Dogaduje się z graczami, lubię się pośmiać, chcę też aby na serwerze panował spokój i miła atmosfera, bywa czas , że potrzebny jest admin a go brakuje na serwerze.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie zależy ile czasu mam wolnego , staram się jak najwięcej .Kontakt: SteamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Nodi/80.72.43.106:27022/ GT nadrobie przez 3,4 dni nabiłem 22 godz. więc nic dodawać chyba nie muszę . @elo elo 350 Nie miałem wyjebane tylko miałem gorszy okres i brak czasu , co spowodowało że nie miałem czasu na grę. Edytowane 28 Października 2019 przez Nodi elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Października 2019 #573307 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Sprawa wygląda tak: Nabijasz gt, jest git, nie nabijasz gt, jest lipa Jeśli zrobisz tak, jak ostatnio, czyli wyebane w coda i nie granie przez 4 miesiące, to wielki - mam nadzieję, że tak nie będzie Ogółem na tak, tylko nie zwal tego, pozdrawiam @Nodi Rozumiem, było zrezygnować ;p Edytowane 28 Października 2019 przez elo elo 350 Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 28 Października 2019 #573311 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 No co tu mówić: +steam +++gt +/- obecne gt +znany, stare wygi pamiętają +amxx Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 28 Października 2019 #573325 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Spodziewałem się, że w końcu napiszesz podanie. Gt takie sobie bo grasz od 4 dni, jednak wiem, że nadrobienie gt to u Ciebie żaden problem. Byłeś adminen i op 400, masz doświadczenie, skoro chęci też są to czemu nie. Ogólnie wymagania spełniasz, a gt jak wspomniałem do nadrobienia. Jestem na tak. Powodzenia. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 28 Października 2019 #573327 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Każda para rąk się przyda a gt nadrobisz tylko nie zrob tak jak ostatnio +steam +/- gt +amxx Jestem na tak Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T3@M Napisano 28 Października 2019 #573332 Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Jestem na tak wie co i jak nic nie trzeba dodawać Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 29 Października 2019 #573348 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 No ja to nie wiem , jak będzie tak jak ostatnio to lipa , ale jeśli zostajesz z nami dość długo to będzie git , + wiek , ach młody łepek + doświadczenie "szerokie" + gt "git" - no nawet jeśli nie to nadrobisz + steam + byłeś już tu wielokrotnie adminem to czemu by nie + Amxx + nie konfikltowy + bez problemów Jestem na tak Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 30 Października 2019 #573425 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Tak +amx +doświadczenie Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie!?! Napisano 30 Października 2019 #573475 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Byly admin i op zna sie na rzeczy nic nie trzeba dodawać oczywiście na tak Gormit lowca kotow i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 1 Listopada 2019 #573659 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 na tak +wiek +steam +kultura +komunikatywny Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Listopada 2019 #573662 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 SID na pw. No Pr0blem i Nodi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Listopada 2019 #573663 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi