Gunia 963 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Jaki ze sklepów z odzieżą jest Twoim ulubionym? Edytowane 29 Października 2019 przez Gunia 2 Max i LuckyLoser dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 494 Napisano 29 Października 2019 Peek & Cloppenburg To mój ulubiony sklep. Wszystkie najbardziej znane marki w jednym miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 203 Napisano 29 Października 2019 Sex... a nie, nie ta odzież Mój to nie wiem, H&M czy jak to sie nazywa, mojej to chyba wszystkie XD 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 29 Października 2019 Cropp albo New Yorker 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 4 109 Napisano 29 Października 2019 H&M i TK MAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 166 Napisano 29 Października 2019 Wsm żaden chodze wszędzie i patrze po metkach z czego ubranie jest zrobione :v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Authism 4 Napisano 29 Października 2019 Szmizjerka. I tak piszę poważnie,mogę kupić tam kurtkę dajmy przykład z Nike,za 3dychy, co jest faktem, że w mieście takiej nie ma,i musiałbym min 3 stówki dać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meaN 92 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Każdy byleby ciepłe i wygodne oraz wyglądało jakoś normalnie. Edytowane 29 Października 2019 przez meaN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bene 900 Napisano 29 Października 2019 Bazarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach