No Pr0blem Napisano 10 Listopada 2019 #574505 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) Data zdarzenia: 20:30 Nick gracza: Bezzi Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: poprawiłem tylko temat, takie tematy się zamyka jeśli gracz nie edytuje tematu. A zostałem potraktowany ostrzeżeniem za spam. Edit. Sam tak robiłeś a teraz próbujesz kogoś pouczać? Ile razy mi tak zrobiłeś jak byłem tylko ubt? Weź ogarnij się troszkę. To w takim razie po co mamy takie możliwości? Proszę wyjaśnij mi to. Bezzi cytuję "nikt poza administracją nie ma prawa ingerować" a delikatnie niżej moderacja lub administracja. To jak w końcu jest?? @~Czarna~ a kolega nie może sam odpisać na moje poniższe wiadomości, tylko standardowo potrzebuje twojego wsparcia? Haha śmiechu warte a ostrzeżenia nie będę odrabiać bo na nie nie zasłużyłem Pani sędzio przepraszam, że w swoim dziale coś robię Edytowane 10 Listopada 2019 przez No Pr0blem Master, MARCIN3K i WaRninG1 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Listopada 2019 #574514 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Nie masz prawa zamykać zamkniętego tematu. Szablon jest jak zbroja i nikt poza administracją nie ma prawa w nią ingerować. Jeśli coś zostało zamknięte to jest zamknięte. Poprawki zgłasza się moderacji lub administracji. Master, MARCIN3K, Zi3lony i 7 innych dodali reakcje 1 9 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 10 Listopada 2019 #574526 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Dobra bo się zaczyna zbędna dyskusja. Po to macie takie możliwości, żeby zamykać coś co zamknięte nie jest. Administracja ( nie myl z Administracją z serwerów xD) nie jest niżej a moderatorzy właśnie od tego są. Przypominam, że jesteś TYLKO Opiekunem UBT, nie administratorem, moderacją, s@ czy kimś komu takie rzeczy wolno robić A wracając do tematu ze skargi to na chłopski rozum szablon @Cocona_! był tak samo dobry jak jak Twój. Bo skoro demko nie działało to nie można było uznać czy gracz jest spalony. A skoro ktoś nie jest spalony to również można uznać, że jest czysty Zapraszamy do odrobienia ostrzeżenia WaRninG1, No Pr0blem, Bezzi i 6 innych dodali reakcje 1 1 7 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 10 Listopada 2019 #574527 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl No Pr0blem i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi