syjon. Napisano 23 Stycznia 2020 #583378 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:syjon Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): jest duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): Poprawka jednak nie 8 tylko 7 z kwestia przypomnienia. Thx @elo elo 350 Staż w CS-sie: od 2014 Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Ostatnio byłem adminem około 11 miesięcy i dobrze się sprawowałem teraz chce pobić ten rekord i być nim przez rok jak i również pomóc obecnym adminą w utrzymaniu porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około godziny czasem dłużej , czasem krócej ale 7 h w tygodniu jest Kontakt: forum oraz Steam: kaczkodanbialowlosy Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Edytowane 23 Stycznia 2020 przez syjon. amx elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Stycznia 2020 #583382 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Niestety na nie Grasz 3 dni i skladasz podanie - Byłeś adminem, znasz się + Amx -7. Spoko no i stim + Mimo tych + to moim zdaniem za wcześnie na podanie + popraw aktywność na forum/serwie i będe na tak ;D Ps. Myślałm, że masz admina XD @syjon. Spoko Edytowane 23 Stycznia 2020 przez elo elo 350 syjon. i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 23 Stycznia 2020 #583391 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) zapraszam reszte do wypowiedzi @Nodi, @Lipaaa*, @Nemezis ad, @Kempes # Pograj jeszcze trochę by nadgonić godzinki na razie na nie Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Roy Keane syjon. i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 23 Stycznia 2020 #583393 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Stara gwardia jestem na tak Stary admin + Steam oczywiście + Amxx git + GT do poprawy + Zaufany stary admin + No , ja Cię widzę u nas w administracji , regulamin znasz więc jest elegancko . Powodzenia syjon. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 23 Stycznia 2020 #583396 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Pozwolę sobie,że się wypowiem adminów brakuje na serwerze tak więc jestem na tak + były admin + amx zna + mikro ma + steam ma + wiek jest Jedyne co jest do poprawy to twoja aktwyność ale myślę,że to lada moment nadrobisz Powodzenia CukierkowyMario i syjon. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempes # Napisano 23 Stycznia 2020 #583400 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Na tak ? adminów brakuje, byłeś tutaj. Dawałeś sobie radę, zasługujesz na drugą szansę. Pozdro syjon. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipaaa* Napisano 23 Stycznia 2020 #583405 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Jestem również na tak ! Wiek + Staż + Amxx+ Niby wróciłeś dopiero ale przekonuje mnie to, że już byłeś adminem Pozdrawiam cieplutko. CukierkowyMario i syjon. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Stycznia 2020 #583421 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Na nie. Wróciłeś na serwer 3 dni temu, chyba sobie żartujesz z tym podaniem xd Kempes #, syjon. i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Stycznia 2020 #583424 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Jestem na nie Popraw aktywność, bo twoje gt to tragedia i kolejna sprawa grasz ledwo od 3 dni i to totalnie ledwo. Argumentacja, że ktoś był adminem jest totalnie nie na miejscu CukierkowyMario i syjon. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 24 Stycznia 2020 #583499 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Też jestem narazie na Nie, pograj tydzień może 2 a wtedy zmienie zdanie syjon. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 24 Stycznia 2020 #583515 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi