cover Napisano 23 Stycznia 2020 #583397 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Nick: COVER Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Myślę,że całkiem dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: Huhu nie wiem czy jest się czym chwalić z przerwami to kilkanaście ładnych lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Ponieważ na tej sieci pełniłem już tą funkcję i myślę,że sprawowałem się niezle niestety z braku wolnego czasu często musiałem rezygnować teraz ten czas myślę,że się znajdzie Widzę również,że brakuje u was adminów tak więc zgłaszam swoja kandydaturę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h nie raz dłużej zależy od nie Kontakt: Poprzez STEAM Ci co mają mieć to mają Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/cover/80.72.43.106:27022/ elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 23 Stycznia 2020 #583399 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) zapraszam reszte ekipy do wypowiedzi @Nodi, @Lipaaa*, @Nemezis ad , @Kempes # Wiek jest + Był już adminem + Amxx t + jestem na TAK Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Roy Keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon. Napisano 23 Stycznia 2020 #583401 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Mimo że wróciłem nie dawno mam nadzieje że weżmiesz moje zdanie pod uwage Roy. Jestem na tak +amx +adminów brakuje jak dobrze mi wiadomo jest was tylko 5 + doświadczenie +każdy na serwerze go zna co znaczy , że musi sporo grać + nigdy nie widziałem by sprawiał jakieś problemy + zna regulamin cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipaaa* Napisano 23 Stycznia 2020 #583402 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 No no no Wiek jest + Był już adminem + Cały serwer Pana zna + Amxx tak samo na + Więc jest na TAK ! cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Stycznia 2020 #583407 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Oj Cover, Cover; KULTURA taka 2/10, wątpię, że jak dostaniesz admina, to sie poprawisz, ale to moje przypuszczenia :p Łatwo Cię sprowokować - Grasz na tym serwie długo + Byłes adminem, żadnych zazalen nigdy w Twoją stronę nie mialem + Gt jakieś rewelacyjne nie jest, ale tragedii nie ma +/- Neutral. Popraw to co wypisałem, a zmienie zdanie Pozdro CukierkowyMario i cover dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 23 Stycznia 2020 #583414 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Cover parówka powraca Kultura -/+ Zgłaszanie na u@ plus mikro + Regulamin + No gt może być Wiek + Odkąd pamiętam grasz długo na serwerze + Jestem na tak Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Nemezis ad cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czitovsky. Napisano 23 Stycznia 2020 #583419 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Jak dla mnie COVER mógłby dostać tą szansę ;d Doświadczenie JEST + Regulamin zna dobrze + Amx + Wiek + W grze również pokazuje się z tych dobrych stron , jest pomocny miły itd. na TAK ! CukierkowyMario, cover i elo elo 350 dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konosz Napisano 23 Stycznia 2020 #583435 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Doświadczenie + Wiek + Amx + Zna regulamin + Pomocny + Gram krótko COVER pomógł mi w kilku sprawach na początku mojej przygody z serwerem Więc jestem na TAK cover dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 24 Stycznia 2020 #583497 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 No co tu pisać, jestem na tak powody podali wyżej JC CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 24 Stycznia 2020 #583513 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi