FPS_761 Napisano 3 Lutego 2020 #585014 Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) Tak przy poniedziałku taka propozycja ^^ Nie chodzi mi o zadne kolory tylko zeby był mniej przejrzysty co pokazuje na przykładzie.Myśle ze urozmaici rozgrywke i wyeliminuje troche te idealne skany przez smok. Smoke standardowy(moze u was inaczej wygladać zalezy od ustawien w cfg ja mam tak): Smok po modyfikacji(cs go): Edytowane 3 Lutego 2020 przez FPS_761
Bezzi Napisano 3 Lutego 2020 #585048 Napisano 3 Lutego 2020 Dla mnie jest dobrze jak jest i nie ma co psuć skany i tak lecą z pamięci, więc tak czy inaczej będą. Rafi_wola dodał reakcję 1
~Czarna~ Napisano 3 Lutego 2020 #585054 Napisano 3 Lutego 2020 Idealne skany przez smok? :O Skan to skan, żadne nie są idealne. Kwestia farta a nie czy przez smołka czy nie. Skanuje się wiecznie te same miejsca i masz 50/50, że ktoś się tam nadzieje. Pomijając skany to dałabym tu raczej inny przykład jeśli chodzi o SG z GO. Jest ciut mocniejszy ale kwestia dobrego ustawienia się, plui jak ktoś ma monitor większy niż kartka z bloku to tak samo dobrze będzie widział przez niego widział Sam efekt SG? Czemu nie. Myśleliśmy o tym przy zmianie FB ale nie chcieliśmy wszystkiego na raz więc można spróbować. Zawsze to coś innego, nowego Poczekamy tylko co reszta na to
Egzekutor Napisano 3 Lutego 2020 #585059 Napisano 3 Lutego 2020 Zastanawiam się czy taka zmiana nie wpłynie u części graczy na spadki fps'ów . Born, Shock_Therapy i pogo dodali reakcje 3
FPS_761 Napisano 3 Lutego 2020 Autor #585094 Napisano 3 Lutego 2020 Sprecyzuje wiadomo skan to skan ale chodzilo mi bardziej oto ze ,np z mojej perspektywy ja przeciwinika nie widze a o mnie doskonale bo inaczej sie rozklada ten smoke i dostaje "magiczny" strzał. 3 godziny temu, ~Czarna~ napisał: Jest ciut mocniejszy ale kwestia dobrego ustawienia się, plui jak ktoś ma monitor większy niż kartka z bloku to tak samo dobrze będzie widział przez niego widział Testowałem to i ten smok utrzymuje dluzej ten mocny efek dopiero pod sam koniec sie tak jakby rozmywa.Jak staniesz w tym smoku tez nie widac modelu. Zawsze tez mozna przetestowac kilka dni i usunac jak sie nie sprawdzi.
Rafi_wola Napisano 4 Lutego 2020 #585260 Napisano 4 Lutego 2020 To jest kwestia wyczucia i intuicji. Przez smoke nie skanujesz bo nie idzie mniejsze dmg :p. Za chęci i pomysł plus ale nie gram w go właśnie przez te ich wymysły więc nie chciałbym widzieć ich w 1.6. Co pasuje tam to pasuje tam, co tu to tu:p Shock_Therapy dodał reakcję 1
Gunia Napisano 13 Lutego 2020 #586245 Napisano 13 Lutego 2020 Jak dla mnie byłoby to niepotrzebne wprowadzenie czegoś z CS GO. Piszesz, że te smoke wyeliminują idealne skany, a według mnie nic się nie zmieni, bo każdy wie gdzie ma skanować i wątpię, że akurat jaki by nie był ten smoke, to w czymś skanującym przeszkodzi. Ale może się mylę, aczkolwiek jak dla mnie jest dobrze jak jest. Pozdrawiam
joolz Napisano 13 Lutego 2020 #586246 Napisano 13 Lutego 2020 Nie wiem czy masz swiadomosc ale jak ustawisz sobie centerplayername to i tak patrzac w sg bedziesz widzial nazwe gracza, ktory stoi w sg. Mimo wszystko uwazam,ze sg z csgo nie przejdzie bo tu raczej ma byc serwer z uderzeniem w klasyka. Zadnych udziwien. Mysle,ze taka opcje lepiej byloby zastosowac na CSGO Mod serwerze , a nie na D2 only. Ustaw sobie maxsmokepuffs na wieksza wartosc skoro za slaby smoke dla Ciebie FPS_761 i pogo dodali reakcje 1 1
Kain Napisano 13 Lutego 2020 #586249 Napisano 13 Lutego 2020 Tak jak zauważył kolega wyżej to bardziej klasyk DD2 i tak ma zostać. Przy 32 slotach tonęli byśmy w chmurach a efekt uzyskali byśmy przeciwny od zamierzonego bo trzeba będzie tylko skanować , większą część rozgrywki nic nie będzie widać. Zostaje jak jest! FPS_761, Reejku, Shock_Therapy i 1 inny dodali reakcje 2 1 1
Kain Napisano 13 Lutego 2020 #586250 Napisano 13 Lutego 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
3 Lut
5
13 Lut
4
4 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Kain 2 posts
FPS_761 2 posts
~Czarna~ 1 post
Bezzi 1 post
Popularne Dni
3 Lut 2020
5 posts
13 Lut 2020
4 posts
4 Lut 2020
1 post
Popular Posts
Kain
Tak jak zauważył kolega wyżej to bardziej klasyk DD2 i tak ma zostać. Przy 32 slotach tonęli byśmy w chmurach a efekt uzyskali byśmy przeciwny od zamierzonego bo trzeba będzie tylko skanować , większą
Egzekutor
Zastanawiam się czy taka zmiana nie wpłynie u części graczy na spadki fps'ów .
joolz
Nie wiem czy masz swiadomosc ale jak ustawisz sobie centerplayername to i tak patrzac w sg bedziesz widzial nazwe gracza, ktory stoi w sg. Mimo wszystko uwazam,ze sg z csgo nie przejdzie bo tu raczej