Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tak przy poniedziałku taka propozycja ^^ Nie chodzi mi o zadne kolory tylko zeby był mniej przejrzysty co pokazuje na przykładzie.Myśle ze urozmaici rozgrywke i wyeliminuje troche te  idealne skany przez smok.

Smoke standardowy(moze u was inaczej wygladać zalezy od ustawien w cfg ja mam tak):

de-dust20036.png de-dust20026.png de-dust20027.png de-dust20028.png de-dust20024.png de-dust20033.png

Smok po modyfikacji(cs go):

de-dust20014.png de-dust20015.png de-dust20018.png de-dust20019.png de-dust20020.png de-dust20021.png de-dust20022.png

Edytowane przez FPS_761
Napisano

Idealne skany przez smok? :O  Skan to skan,  żadne nie są idealne. Kwestia farta a nie czy przez smołka czy nie. Skanuje się wiecznie te same miejsca i masz 50/50, że  ktoś się tam nadzieje. Pomijając skany to dałabym tu raczej inny przykład jeśli chodzi o SG z GO. Jest ciut mocniejszy ale kwestia dobrego ustawienia się, plui jak ktoś ma monitor większy niż kartka z bloku to tak samo dobrze będzie widział przez niego widział ;)  Sam efekt SG? Czemu nie. Myśleliśmy o tym przy zmianie FB ale nie chcieliśmy wszystkiego na raz więc można spróbować. Zawsze to coś innego, nowego :) Poczekamy tylko co reszta na to :)

Napisano

Sprecyzuje wiadomo skan to skan ale chodzilo mi bardziej oto ze ,np z mojej perspektywy ja przeciwinika nie widze a o mnie doskonale bo inaczej sie rozklada ten smoke i dostaje "magiczny" strzał.

3 godziny temu, ~Czarna~ napisał:

Jest ciut mocniejszy ale kwestia dobrego ustawienia się, plui jak ktoś ma monitor większy niż kartka z bloku to tak samo dobrze będzie widział przez niego widział

Testowałem to i ten smok utrzymuje  dluzej  ten mocny efek dopiero pod sam koniec sie tak jakby rozmywa.Jak staniesz w tym smoku tez nie widac modelu.

Zawsze tez mozna przetestowac kilka dni i usunac jak sie nie sprawdzi.

Napisano

To jest kwestia wyczucia i intuicji. Przez smoke nie skanujesz bo nie idzie mniejsze dmg :p. Za chęci i pomysł plus ale nie gram w go właśnie przez te ich wymysły więc nie chciałbym widzieć ich w 1.6. Co pasuje tam to pasuje tam, co tu to tu:p

• 2 weeks later...
Napisano

Jak dla mnie byłoby to niepotrzebne wprowadzenie czegoś z CS GO. Piszesz, że te smoke wyeliminują idealne skany, a według mnie nic się nie zmieni, bo każdy wie gdzie ma skanować i wątpię, że akurat jaki by nie był ten smoke, to w czymś skanującym przeszkodzi. Ale może się mylę, aczkolwiek jak dla mnie jest dobrze jak jest. 

Pozdrawiam

Napisano

Nie wiem czy masz swiadomosc ale jak ustawisz sobie centerplayername to i tak patrzac w sg bedziesz widzial nazwe gracza, ktory stoi w sg. Mimo wszystko uwazam,ze sg z csgo nie przejdzie bo tu raczej ma byc serwer z uderzeniem w klasyka. Zadnych udziwien. Mysle,ze taka opcje lepiej byloby zastosowac na CSGO Mod serwerze , a nie na D2 only. Ustaw sobie maxsmokepuffs na wieksza wartosc skoro za slaby smoke dla Ciebie :D

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...