Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elo, dlaczego skrytobójca jak strzela do nas robi się niewidzialny? Powinno być tak, że jak my do niego strzelamy to się robi niewidzialny, z resztą tak też jest. Albo naprawcie tą niewidke,  albo dajcie taką niewidke jak miał kiedyś, pozdro.

Napisano (edytowane)

Przed resetem nikomu ta klasa nie przeszkadzała, a teraz jak ja nią gram i mam top lvl to jest płacz. 

Można ewentualnie naprawić to że jak ktoś do mnie strzela żebym nie znikał, tylko na odwrót.

Moim zdaniem powinno być naprawione/zmienione znikanie, że jak ja strzelam to dopiero znikam, a nie jak przeciwnik do mnie strzela pierwszy i nie widząc go znikam. Co do propozycji starego skryto jestem na NIE. 

Edytowane przez oo7
Napisano (edytowane)

@oo7 Chodzi mi o to, że to jest przesada, że skryto ma 2 opcje znikania, to jest przesada, powinno być tak jak kiedyś, że jak go ktoś zbił do 70 hp to znikał na kilka sekund i był bez broni, w tedy będzie zbalansowany, pomimo iż coda mają nam zepsuć, to warto pomyslec ;)

@Nemezis ad A co Ty moderator? :D Ja nie widzę, żeby to był post pod postem :>

Edytowane przez elo elo 350
Napisano
9 godzin temu, elo elo 350 napisał:

powinno być tak jak kiedyś, że jak go ktoś zbił do 70 hp to znikał na kilka sekund i był bez broni,

To jest dobre rozwiązanie. Skryto jest i tak bez tej niewidki op bo ma te wyrzucanie broni co mu i tak wchodzi ładnie ;)

Napisano (edytowane)

Pro po Skryto to powinni go znerfić  i tu masz rację , robi się niewidzialny jeszcze gorszą ma niewidkę od assasina , i to za każdym razem , dobrze że interweniujesz w tej sprawie , ja jestem za znerfieniem Skryto bo jest za OP klasa 

Ja to nie wiem Robisz temat chociaż dobrze wierz że nie piszemy postu pod postem od tego jest edytuj @elo elo 350

@oo7 nie po resecie był płacz tylko u niektórych graczy nawet przed więc nie wiem dlaczego tak myślisz , po za tym nie jesteś jedynym sktyro na serwerze

Edytowane przez Nemezis ad
Napisano

Zacznijmy od tego że już od początku skrytobójca nowy był spierdolony xD

Naprawa niewidki jak najbardziej, ALE także i wyrzucania broni. Nie oszukujmy się, to jest śmiech na sali jak raz siądzie 15% i do skończenia magazynku wysypuje ci cały zestaw wojenny. A poza tym nie NERFIĆ tylko NAPRAWIĆ bo póki co wszystkiego co silniejsze byście nerfili a potem będzie to samo co riot odwalił z akali.

• Administrator
Napisano

Od kiedy mniej więcej jest ten nowy skrytobójca? 

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...