Clueey 973 Napisano 8 Marca 2020 Czy chciałbyś/abyś być znany/a? Jeżeli tak, to z czego? 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SECURITY 16 Napisano 8 Marca 2020 nie wystarcza mi to że jestem sobą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gunia 963 Napisano 8 Marca 2020 Nie, nie chciałabym. Ludzie znani z reguły robią i mówią to co inni chcą widzieć i usłyszeć od nich, wszystko na pokaz. Szczęśliwych udają, a w środku się tym tylko wykańczają, masakra. Lepiej być zwykłą szarą osóbką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 863 Napisano 8 Marca 2020 Jeżeli nasz naród był by inny to jak najbardziej, ale nie zniósł bym na każdym kroku proszenia o zdjęcie czy autograf. Z czego to nie wiem, na pewno by się coś znalazło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 456 Napisano 8 Marca 2020 Już jestem jak cos 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 8 Marca 2020 Na pare dni by se dorobić czemu by nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach