WaRninG1 Napisano 8 Marca 2020 #589564 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Nick: WaRninG1Wiek: 16Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:457966692CS 1.6/CS:GO: Ten i ten Ile czasu dziennie spędzasz na forum: 3-4hDwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TakCoś o sobie: Mateusz, lat 16 mieszkam w Wsi, która znajduję się w Województwie Mazowieckim, znam dotychczasowy Team UBT, więc myślę, że nie będzie kłopotu z ciepłym przyjęciem, na co dzień jestem zwykłym człowiekiem, który uczy się w Szkole Branżowej, aczkolwiek teraz akurat mam kursy zawodowe, więc mogę mieć tego czasu trochę mniej na siedzeniu na Forum, aczkolwiek bądz co bądz zawsze chociaż raz dziennie będę na MH. Doświadczenie: Admin/UBT tutajDlaczego Ty? Jestem już dosyć doświadczonym w tej robocie jaka ta Ranga jest pełniona, jestem osobą w miarę bezkonfliktową, wyciągam wnioski z popełnionych błędów oraz jestem pomocny w każdej sprawie, więc myślę, że mogę być akurat tym człowiekiem dla którego ta ranga będzie odpowiednia. Pozdrawiam. elo elo 350, Gustaw, Krystiaff i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Marca 2020 Premium #589580 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 @WaRninG1 Miałeś swoją szanse, za szybko sie porywasz z tym podaniem. Odczekaj trochę 2-3 tygodnie i wtedy napisz podanie, obecnie jakoś Cie nie widzę w zespole. sypkilopez i WaRninG1 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Marca 2020 Premium #589581 Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi