Clueey Napisano 29 Marca 2020 #592126 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Regulamin: -Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub w najbliższą niedziele od założenia tematu. -Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedź [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. -Zabrania się kopiowania pytań własnych, bądź innych użytkowników z poprzednich edycji Q&A! Pytania mogą być podobne, lecz nie skopiowane metodą kopiuj-wklej. -Jeżeli temat zostanie zamknięty w tygodniu po otrzymaniu liczby pytań [100] to odpowiedzi publikujemy w poniedziałek tak aby utrzymać porządek w terminach. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! Pytania do @femarix zadajemy do niedzieli (05.04), a następnie @femarix do poniedziałku (06.04) stworzy temat z odpowiedziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 29 Marca 2020 #592134 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 [P] - Dlaczego Cod Mod jest tak zarąbisty. Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Marca 2020 #592149 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 [P] Dlaczego kiedyś byłeś taki głupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 29 Marca 2020 #592150 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 [P] Kiedy gramy w The Forest Femarix? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 29 Marca 2020 #592151 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 P - skąd znasz Mateusza, potężnego właściciela? Jak się poznaliście? P - jak forma na wakacje? P - co studiujesz i co planujesz dalej? Magisterka, praca, adminowanie? P - jaką najlepszą i najgorszą imprezę pamiętasz i jakie były ich skutki? P - jesteś patriotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Marca 2020 #592158 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 [P] Czemu ukradles mi musztarde na zlocie ktora potrzebowalem do karkoweczki? Reejku, wandi i Knopa dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 30 Marca 2020 #592256 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 [P] czemu jesteś słaby na codach? [P] czemu zabrałeś mi admina? :(( [P] jeśli miałbyś do wyboru milion dolarów a dziewczyną, to dlaczego byłby to @SadoS? [P] Co lubisz najbardziej na forum? [P] dasz zdjęcie stópek na priv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 30 Marca 2020 #592334 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 [Pupa] - Czy możesz zmienić utwór w profilu na fajniejsza wersję? O ta - https://www.youtube.com/watch?v=e8QTDnqWAEk Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 30 Marca 2020 #592363 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 [P] Dlaczego podlizujesz się każdemu? [P] Kiedy udzielisz mi odpowiedzi na moją masę pytań? [P] Czemu cod dalej nie zrobiony? [P] Ile Ci płaci @aquax za odwalanie czarnej roboty na codzie? [P] Po co się uczysz? [P] Jak ma na imię Twoja mama? [P] Dlaczego obrażasz najlepszą grę na świecie ligę legend? [P] Lepiłeś już w tym roku bałwana? [P] Palisz? Jaki masz stosunek do tego? [P] Skoro 7x2=14 oraz 2x7=14 to ile palców ma syrena? [P] Wierzysz w UFO? [P] Gdybyś mógł oglądać tylko jeden serial do końca życia, co by to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 31 Marca 2020 #592374 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 (edytowane) [P] Jak Ci idą ćwiczenia? Kontynuujesz? [P] Jeżeli tak to jak sobie radzisz podczas kwarantanny z tym? [P] Masz na oku jakąś brzoskwinkę? [P] Jakby Ci oferowali 20 k za sprzedanie MH za plecami Matiego zrobiłbyś to? [P] Czy dalej żywisz nienawiść do dzejkiego i czujesz chęć rozłożenia go na łopatki? [P] Z którą z osób z MH wypiłbyś szampejna nago w jacuzzi? Edytowane 31 Marca 2020 przez Knopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 31 Marca 2020 #592437 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 [P] Jak przygotowywujesz sie do corocznej tradycji dostawania wpierdzielu? [P] O co chodzi z tym masturbowaniem sie pietami co mi ostatnio mowiles ze probujesz? [P] Kiedy odwiedzasz mnie oraz Krzysztofa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 31 Marca 2020 #592474 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 jaki lubisz kolor?? dzejki dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi