Fawor Napisano 4 Kwietnia 2020 #592995 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Data zdarzenia:2020-04-04 Nick gracza: kakarotoo Dowody: Link do demka oraz świadkowie. http://ehltv.hltv.org.pl/srv41452/HLTV-2004041218-csg_dust.dem.zip Świadkowie: Gracze tego oto servera 91.224.117.52:27140 Uzasadnienie: Chciałbym prosić o podjęcie decyzji o degradacji admina kakarotoo ,ponieważ owa osoba posiada uprawnienia administratora i troszkę ich nadużywa.Ponad to łamie nagminnie regulamin servera ,strasząc banami i nadużywając za bardzo czatu głosowego.Najwidoczniej nie radzi on sobie z agresją i wyżywa się na innych graczach obrażając ich.Gdy wspomina się o tym iż jest hipokrytą ,bo poucza innych a sam łamie zasady regulaminu tłumaczy się np. tak ,że nie daje banów za kulturę ,ponieważ on sam też nadużywa często łaciny.No co to za podejście ,admina do graczy... .Dlatego proszę o jak najszybsze rozpatrzenie skargi i podjęcie decyzji.Ponieważ nwm według mnie admin powinien świecić przykładem ,a nie wszystkich wyzywać i chwalić się tym jako on jest wielki, bo może dać Ci bana za nic. @VisTeR.' @aquax @NoiQ @NeonX @MiodeQ Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Fawor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 4 Kwietnia 2020 #592997 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Jaki tu jest powod skargi ? Dokladnie kultura, lamanie regulaminu w jakis sposob czy mozesz sprezycowac dokladniej? Ja tu czytam tysiac powodow , a zaden nie jest konretnie podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 4 Kwietnia 2020 #592998 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 powod jest taki iz wbilem na server i chcialem wyjasnic cos i mnie ponioslo troche. cos za duzo poszlo i nie wytrzymalem wiec przyjme kare kazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 4 Kwietnia 2020 #593001 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 BARDZO DOBRZE Z TWOJEJ STRONY I TO NIE TYLKO CIE DZIŚ PONIOSŁO TYLKO JEST TO NOTORYCZNE WIĘC JESTEM ZA DEGRADACJĄ TWOJĄ JAK I D3MONA W 100% Don Mateuko, joolz i Fawor dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 4 Kwietnia 2020 #593003 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Ja osobiscie sie nie spotkalem z takim czyms zeby admin Kakarotto w jaki kolwiek sposob obrzucil wulgaryzmami druga osobe. Owszem stosuje wysoki wymiar kar ale to dla dobra servera bo ma obowiazek zadbac o porzadek na serverze to ze przeklnie to nie jest jakis armagedon a wiec moim zdaniem Kakarotto wypelnia swoje obowiazki w 100% Ps: na serverze mozna przeklinac ale nie nadmiernie ale za Wyzywanie juz jest BAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 4 Kwietnia 2020 #593008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 14 minut temu, MiodeQ napisał: BARDZO DOBRZE Z TWOJEJ STRONY I TO NIE TYLKO CIE DZIŚ PONIOSŁO TYLKO JEST TO NOTORYCZNE WIĘC JESTEM ZA DEGRADACJĄ TWOJĄ JAK I D3MONA W 100% tylko szkoda ze nie ma mnie wiecej na servie niz jestem jak sam to powiedziales wiec co ty mozesz wiedziec o tym jak ja sie zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiodeQ Napisano 4 Kwietnia 2020 #593011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 wystarczy ze byłeś pare razy jak ja byłem i pokazałeś jaki z ciebie admin nie było dnia byś swiecił porzykładem tylko same obelgi dla graczy leciały oraz wulgaryzmy z twoich ust więc sorry ale nie zniżę sie do twojego poziomu i na tym zakonczę NeonX dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Kwietnia 2020 #593020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Czasami do Was wchodzę raz incognito raz nie. I co prawda @kameleonn troszkę zbyt często Cie ponosi. Niczego takiego nie zauważyłem od strony @BOCIANEQ . Nie zauważyłem co nie znaczy, że nie miały miejsca. Jesteście strasznie wulgarni jak na serwer gdzie wchodzi masa osób 15> lat. Następnie przyzwalacie na to graczom i banujecie ich wybiórczo tak jak Wam sie podoba, nie róbcie z tego serwera kolesiostwa, bo takie serwery raz dwa legną w gruzach. Nie róbcie również z niego miejsca gdzie można sie wyżyć i przy każdym info powiedzieć "k***a jebana paka gala" to sie nawet nie zdaża na serwerze ODD2 gdzie większość ludzi to osoby po 20 - 30 - 40. Pokazujcie przykład proszę Was. @VisTeR.' MilyPan, Fawor, NeonX i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Kwietnia 2020 #593021 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi