FunnyPuma Napisano 5 Kwietnia 2020 #593199 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Nick: FunnyPuma ^^ Wiek: Na tę chwilę 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Z przerwami będzie ok 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Adminów jest mało, a każda para rąk przyda się do pracy. Byłem tutaj adminem i swoje obowiązki wykonywałem dobrze. Znam regulamin i chcę pomóc obecnym adminom w ich obowiązkach. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 2/3 zależy od ilości wolnego czasu. Kontakt: Steam/PW Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/FunnyPuma ^^/80.72.43.106:27022/ Vix33nek!, elo elo 350, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Kwietnia 2020 #593200 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Dobra powiem tak: +wiek +steam +gt +znajomość serwera Jestem na wielkie TAK, ale pamietaj Jc FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Kwietnia 2020 #593201 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Na TAK + Był adminem, dobrym adminem, dobrze się z nim pracowało +GT +Staż na forum i csie + wiek Brać póki chętny! FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 6 Kwietnia 2020 #593275 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) No nareszcie ile można na cb panda czekać, aż w końcu zrozumiesz że należysz do coda 400 Jestem na tak auuu auuu +wiek + steam + regulamin chyba ogarniasz :♤ + zdolność samokontroli + dyscyplina + Panda takich ludzi nam potrzeba @Nodi @pemeqq i @Bezzi i op @Roy Keane Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Nemezis ad FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 6 Kwietnia 2020 #593276 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 a co sie bede zanim sie zleca to do nie bede tak dlugo czekal witam w naszych szeregach CukierkowyMario i FunnyPuma dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 6 Kwietnia 2020 #593277 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi