N0steR Napisano 15 Kwietnia 2020 #594434 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Nick: N0steR Wiek: 24 lata Doświadczenie (w byciu adminem): Wielokrotnie obejmowałem to stanowisko na wielu znanych serwerowniach jak i na tym właśnie serwerze, dlatego moje "portfolio" jest dość spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 14 lat Steam / NonSteam: Steam - STEAM_0:1:37213020 Dlaczego Ty: Jestem osobą bezkonfliktową, odpowiedzialną, bezstronną a także doświadczonym graczem jak i adminem. Wiedza nabyta przez te wszystkie lata grania i pełnienia funkcji porządkowych na wielu serwerach pozwoliła na szybkie dostrzeganie oszustów i sprawne ich eliminowanie zgodnie z obowiązującymi regulaminami. Dodatkowo 5 lat temu miałem admina na tym serwerze i nie było na mnie skarg. Nie wprowadzam negatywnej atmosfery na serwerze, wręcz przeciwnie, po moim powrocie gracze mnie już rozpoznają i darzą sympatią. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Po długiej przerwie wróciłem do Was i dziennie gram 2-3 godziny. Kontakt: pw na Forum bądź Steam - N0steR Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/N0steR/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 15 Kwietnia 2020 #594435 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Sorki ale na NIE!!! +steam +amx +wiek +staż -GT -Słabo cię widywałem na serwerze. (chyba 2 razy jak się nie mylę). -Nie grasz z nami długo i nie znamy cię tak naprawdę. Pograj jeszcze trochę to zmienię swoje zdanie. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 15 Kwietnia 2020 #594436 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Jestem na NIE -gt prawie leży -ludzie mogą nie znać ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 15 Kwietnia 2020 #594457 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Rzuciłeś mi się w oczy w ostatnim czasie, ale i tak musisz trochę pograć. Pograj dłużej i myślę, że nie widać przeszkód, żebyś adminowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 16 Kwietnia 2020 #594492 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 GT do poprawy , Jak z każdą nową osobą co chce się dostać na administrację do nas proszę o objęcie okresę próbnym tego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 16 Kwietnia 2020 #594497 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Pograłem trochę z Tobą i wydajesz się w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń, wymagania spełniasz, tylko GT do poprawy. Adminów jest mało, a każda para rąk do pracy się przyda. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 17 Kwietnia 2020 #594683 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Jestem za OP +AMX +Wiek +Staż +Steam - GT - Mało aktywny na serwerze - Większość ludzi Cię wgl nie zna daj sobie jeszcze trochę czasu pograj dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 17 Kwietnia 2020 #594697 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 przyznaje okres probny CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 17 Kwietnia 2020 #594698 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi