-Damian- Napisano 7 Lipca 2020 #603422 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 2 minuty temu, Meltor napisał: a ty myslisz ze to tak chop siup i jest wiesz ile zmienych trza poprawic by kazdy perk nalezycie dzialal No już od kwietnia minęło sporo czasu i w ogóle z tego co słyszałem zanim @aquax napisał ten temat już wcześniej były takie plany o tych zmianach. Co się zaproponuje itd. to wiecznie wymówki, że dopiero jak będzie reset lub coś tam jeszcze. A poza zacznijmy od tego, że nie wszystko na serwerze obecnie działa jak należy, więc o jakich poprawkach mowa i "technicy" to chyba śpią na tej sieci. StiCo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StiCo Napisano 7 Lipca 2020 #603429 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, Meltor napisał: a ty myslisz ze to tak chop siup i jest wiesz ile zmienych trza poprawic by kazdy perk nalezycie dzialal Post został dodany 16 kwietnia, aquax napisał, że wprowadzenie zmian potrwa ok miesiąca czyli maj a mamy lipiec więc o czym ty mówisz wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesioEn Napisano 7 Lipca 2020 #603430 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 (edytowane) @Meltor tak mówisz o tym codzie, dajesz propozycje o zmianę expa bo za duży, grasz bardzo rzadko, nie wiem czy kiedykolwiek miales wyższy niż 200 lvl, rozumiem, że propozycje zmian konsultujesz z graczami którzy grają często, bo doskonale zdajesz sobie sprawę ze twoja aktywność w porównaniu z innymi jest niska? Edytowane 7 Lipca 2020 przez GrzesioEn StiCo i -Damian- dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Lipca 2020 #603595 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Temat był pisany przed sporymi problemami z hostingiem, które zostały zażegnane dużo później, niż się spodziewaliśmy. Więc prace nad przebudową zostały odsunięte w czasie, a na miejsce cod400 wskoczyły kolejne w kolejce serwery. Pojawiły się tutaj różne opinie, z którymi się zgadzam - jak na przykład zróżnicowanie COD200 i COD400, a nie robienie z nich kalki we wszystkich systemach, które tam są. COD400 jest codem klasycznym i to jest coś, czego oczekują od niego gracze. Z mojej strony chciałbym poprawić, to co jest i urozmaicić o dodatkowe rzeczy jak na przykłady system klanów. Wróciłem niedawno, jeszcze później dostałem pod siebie COD400, ale mam pewne przemyślenia po tym okresie i na pewno nie chcę wprowadzać tak radykalnych zmian, jakie zostały tutaj zaproponowane. Musicie mi dać czas. Branie serwera działającego, z rozbudowanym community (chyba są tutaj najaktywniejsi gracze na forum w porównaniu do innych) zdecydowanie nie jest łatwe i sprostanie wszystkim oczekiwaniom tylu osób jest naprawdę trudne. Liczę na Waszą wyrozumiałość, bo realnie chcę, żeby było tylko lepiej. -Damian-, A3ro i elo elo 350 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Lipca 2020 #603596 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi