Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, Meltor napisał:

a ty myslisz ze to tak chop siup i jest wiesz ile zmienych trza poprawic by kazdy perk nalezycie dzialal

No już od kwietnia minęło sporo czasu i w ogóle z tego co słyszałem zanim @aquax napisał ten temat już wcześniej były takie plany o tych zmianach. Co się zaproponuje itd. to wiecznie wymówki, że dopiero jak będzie reset lub coś tam jeszcze. A poza zacznijmy od tego, że nie wszystko na serwerze obecnie działa jak należy, więc o jakich poprawkach mowa i "technicy" to chyba śpią na tej sieci.

Napisano
Godzinę temu, Meltor napisał:

a ty myslisz ze to tak chop siup i jest wiesz ile zmienych trza poprawic by kazdy perk nalezycie dzialal

Post został dodany 16 kwietnia, aquax napisał, że wprowadzenie zmian potrwa ok miesiąca czyli maj a mamy lipiec więc o czym ty mówisz wgl.

Napisano (edytowane)

@Meltor tak mówisz o tym codzie, dajesz propozycje o zmianę expa bo za duży, grasz bardzo rzadko, nie wiem czy kiedykolwiek miales wyższy niż 200 lvl, rozumiem, że propozycje zmian konsultujesz z graczami którzy grają często, bo doskonale zdajesz sobie sprawę ze twoja aktywność w porównaniu z innymi jest niska? 

Edytowane przez GrzesioEn
Napisano

Temat był pisany przed sporymi problemami z hostingiem, które zostały zażegnane dużo później, niż się spodziewaliśmy. Więc prace nad przebudową zostały odsunięte w czasie, a na miejsce cod400 wskoczyły kolejne w kolejce serwery.

Pojawiły się tutaj różne opinie, z którymi się zgadzam - jak na przykład zróżnicowanie COD200 i COD400, a nie robienie z nich kalki we wszystkich systemach, które tam są. COD400 jest codem klasycznym i to jest coś, czego oczekują od niego gracze.

Z mojej strony chciałbym poprawić, to co jest i urozmaicić o dodatkowe rzeczy jak na przykłady system klanów. Wróciłem niedawno, jeszcze później dostałem pod siebie COD400, ale mam pewne przemyślenia po tym okresie i na pewno nie chcę wprowadzać tak radykalnych zmian, jakie zostały tutaj zaproponowane.

Musicie mi dać czas. Branie serwera działającego, z rozbudowanym community (chyba są tutaj najaktywniejsi gracze na forum w porównaniu do innych) zdecydowanie nie jest łatwe i sprostanie wszystkim oczekiwaniom tylu osób jest naprawdę trudne. Liczę na Waszą wyrozumiałość, bo realnie chcę, żeby było tylko lepiej.

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...