Missia Napisano 6 Maja 2020 #597032 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 (edytowane) Nick: MissiaWiek: 19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłam moderatorką na naszym tsie kilka lat temu. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście.Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że przydałaby się dziewczyna w zespole. Nie mam problemu porozmawiać z drugą osobą, jestem otwarta do ludzi i chętnie pomogę. Miałam tutaj już kilka rang, m.in. moderatora forum i wydaje mi się, że nie było ze mną żadnego problemu. Każde swoje zadanie wykonywałam rzetelnie i najlepiej jak potrafiłam. Od marca siedzę cały czas w domu, obecnie uczę się do matury więc laptopa mam odpalonego całymi dniami (i nocami, gdy gram), nie byłoby problemu przy tym włączyć tsa i czuwać. Poza tym mam go na laptopie jak i na telefonie, więc mam możliwość wejścia w każdym momencie, aby komuś pomóc. Staż na sieci: W lipcu minie 5 lat Co wprowadzisz na naszego Ts? : Patrząc na naszego sieciowego TeamSpeak'a uważam, że nie ma potrzeby niczego nowego wprowadzać. Mogę zaoferować miłą atmosferę i pomocną dłoń. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Możliwe, że dla żartu dostałam jakiegoś bana kiedyś. Pozdrawiam, Missia Edytowane 6 Maja 2020 przez Missia elo elo 350, Max i Bezzi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 6 Maja 2020 #597039 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Jestem na tak, + Doświadczenie, + Staż na forum, + Praktycznie zawsze dostępna serwerze głosowym + Wymagania spełnione, Czego chcieć więcej Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 6 Maja 2020 #597042 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Na TAK Była moderatorką, zna się na tym, Staż na sieci, Miła i pomocna Rozpiska o sobie, Wysyła fajne zdjęcia na snapie No w końcu to Missia =D Pozdrawiam, fan BLACHY aka dzieciaczek Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Maja 2020 #597054 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Nie wiem nie wiem, lubie Cię Miśka, ale pojawiasz się na forum wtedy kiedy rekrutacja zostaje otwarta. Całkiem możliwe, że wchodzisz na forum nie śledzę Cie. Problem w tym, że nie spełniasz wymagań. Aktywny udział w życiu forum oraz TS3. Tak czy inaczej trzymam kciuki ^^ Neutral. Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 7 Maja 2020 #597264 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 jestem na tak aktywność na poziomie, zawsze chętna do pomocy, jeżeli chęci są to nie widzę przeciwwskazań, powodzenia Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Maja 2020 #597334 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Jestem na tak W większości kiedy przebywam na ts widuje Cię tam na swoim kanale, więc aktywność jest bardzo dobra. Do tego kultura plus doświadczenie Powodzenia Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Maja 2020 #597344 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Jestem na Tak Do Michaliny nie ma żadnych przeciwwskazań, jest bardzo aktywna i pomocna, czasem nawet za bardzo Też nie można zapomnieć o doświadczeniu w tej funkcji, powodzenia! Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
102 Napisano 8 Maja 2020 #597361 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Na tak +Chęci +Podanie mnie przekonuję +Wiek +Doświadczenie +Staż +Ambitna\ @Bene nie przebywam pod nickiem 102 Edytowane 8 Maja 2020 przez 102 Missia i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 10 Maja 2020 #597630 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Jestem na TAK +Staż +Wiek +Codziennie praktycznie widać ją na TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Maja 2020 #597760 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 witam w zespole, zapraszam na pw w celu dopełnienia "formalności" Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Maja 2020 #597761 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi