Skocz do zawartości

Nie szkodzi spróbować - podanie Missia :)

Missia

Rekomendowane odpowiedzi

• Kobieta
  •  VIP

Nick: Missia

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłam moderatorką na naszym tsie kilka lat temu. 

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście.

Dlaczego własnie Ty?: Myślę, że przydałaby się dziewczyna w zespole. Nie mam problemu porozmawiać z drugą osobą, jestem otwarta do ludzi i chętnie pomogę. Miałam tutaj już kilka rang, m.in. moderatora forum i wydaje mi się, że nie było ze mną żadnego problemu. Każde swoje zadanie wykonywałam rzetelnie i najlepiej jak potrafiłam. Od marca siedzę cały czas w domu, obecnie uczę się do matury więc laptopa mam odpalonego całymi dniami (i nocami, gdy gram), nie byłoby problemu przy tym włączyć tsa i czuwać. Poza tym mam go na laptopie jak i na telefonie, więc mam możliwość wejścia w każdym momencie, aby komuś pomóc. 

Staż na sieci: W lipcu minie 5 lat :D 

Co wprowadzisz na naszego Ts? :  Patrząc na naszego sieciowego TeamSpeak'a uważam, że nie ma potrzeby niczego nowego wprowadzać. Mogę zaoferować miłą atmosferę i pomocną dłoń. :P

Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Możliwe, że dla żartu dostałam jakiegoś bana kiedyś.

Pozdrawiam, Missia :squee: 

Edytowane przez Missia

• Premium

Na TAK :love:

Była moderatorką, zna się na tym,

Staż na sieci,

Miła i pomocna :pepeLove:

Rozpiska o sobie,

Wysyła fajne zdjęcia na snapie :kappa: 

No w końcu to Missia =D

Pozdrawiam, fan BLACHY aka dzieciaczek :Kappa:

• Premium

Nie wiem nie wiem, lubie Cię Miśka, ale pojawiasz się na forum wtedy kiedy rekrutacja zostaje otwarta. Całkiem możliwe, że wchodzisz na forum nie śledzę Cie. Problem w tym, że nie spełniasz wymagań. 

Aktywny udział w życiu forum oraz TS3. 

Tak czy inaczej trzymam kciuki ^^

Neutral.

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

Jestem na Tak
Do Michaliny nie ma żadnych przeciwwskazań, jest bardzo aktywna i pomocna, czasem nawet za bardzo :CoolStoryBro:
Też nie można zapomnieć o doświadczeniu w tej funkcji, powodzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...