F4N4TYK Napisano 8 Maja 2020 #597343 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Skoro tak już się wypowiadają te osoby które tylko na premkach grają to jestem ciekaw ich wypowiedzi na temat znerfienia klasy czołgista. Prosiłbym o znerfienie klasy czołgista , ponieważ nie tylko ja uważam że jest ona przesadzona , wiele osób na serwerze się wścieka że gracze na premkach piszą by znerfić daną klasę zwykłą ale już nie napiszą by znerfić np. takiego czołgiste xD Proszę o wypowiedzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 8 Maja 2020 #597346 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Zaproponuj co zmienić w tej klasie To 5% można byłoby usunąć, zmniejszyć statystki też Edytowane 8 Maja 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 8 Maja 2020 #597351 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 No oczywiście najlepiej znerfic klase premium na podstawową dobry pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 8 Maja 2020 #597364 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Tu nic nie ma klasa do tego. Po prostu damina ma dużo większy lvl od pozostałych graczy i dużo hp z wytrenowanym weteranem ma 520 hp. Kazda klasa z takim lvl moze być op. 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Maja 2020 #597400 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Czołgistą się gra w miarę dopiero na ok 100+lvl, na niższym ciężko, sam nim grałem, więc co nie co wiem. Aczkolwiek można mu zmniejszyć % na zabicie albo dać zwiększone dmg np. I tak jak mój przedmówca powiedział. Każda klasa na wysokim lvlu jest op. Tylko mają różne atuty i czasem górą jest fart bo wejdzie szansa na zabicie, ale i czasem jednak trochę skilla też się przydaje. Tak to już jest na codach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MamC4NaBaterie Napisano 10 Maja 2020 #597558 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Można by mu śmiało lekko zmniejszyć szybkostrzelność jest zabójczy na bliski i i tak wątpię żeby to coś zmieniło a da choć jakieś setne sekundy reszcie graczy na obronę no i jak wyżej można myśleć z 5% czy statami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 10 Maja 2020 #597572 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 ja bym zmniejszył mu raczej hp w statach z 45 na 15 na start i wywalił te 25 hp za fraga. Dużo daje to hp za fraga w tej klasie. Co do 5 % to bym zostawił ewentualnie dać np 4 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Maja 2020 #598014 Administrator Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Klasa czołgista będzie zmieniona gdy tylko nowa paczka wkroczy na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Maja 2020 #598015 Administrator Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi