Skocz do zawartości

Klasa Czołgista

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro tak już się wypowiadają te osoby które tylko na premkach grają to jestem ciekaw ich wypowiedzi na temat znerfienia klasy czołgista. 

Prosiłbym o znerfienie klasy czołgista , ponieważ nie tylko ja uważam że jest ona przesadzona , wiele osób na serwerze się wścieka że gracze na premkach piszą by znerfić daną klasę zwykłą ale już nie napiszą by znerfić np. takiego czołgiste xD 

Proszę o wypowiedzi xD

Czołgistą się gra w miarę dopiero na ok 100+lvl, na niższym ciężko, sam nim grałem, więc co nie co wiem. Aczkolwiek można mu zmniejszyć % na zabicie albo dać zwiększone dmg np. 

I tak jak mój przedmówca powiedział. Każda klasa na wysokim lvlu jest op. Tylko mają różne atuty i czasem górą jest fart bo wejdzie szansa na zabicie, ale i czasem jednak trochę skilla też się przydaje. Tak to już jest na codach. 

ja bym zmniejszył mu raczej hp w statach z 45 na 15 na start i wywalił te 25 hp za fraga. Dużo daje to hp za fraga  w tej klasie. Co do 5 % to bym zostawił ewentualnie dać np 4 %

• Administrator

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...