F4N4TYK Napisano 8 Maja 2020 #597343 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Skoro tak już się wypowiadają te osoby które tylko na premkach grają to jestem ciekaw ich wypowiedzi na temat znerfienia klasy czołgista. Prosiłbym o znerfienie klasy czołgista , ponieważ nie tylko ja uważam że jest ona przesadzona , wiele osób na serwerze się wścieka że gracze na premkach piszą by znerfić daną klasę zwykłą ale już nie napiszą by znerfić np. takiego czołgiste xD Proszę o wypowiedzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 8 Maja 2020 #597346 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Zaproponuj co zmienić w tej klasie To 5% można byłoby usunąć, zmniejszyć statystki też Edytowane 8 Maja 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 8 Maja 2020 #597351 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 No oczywiście najlepiej znerfic klase premium na podstawową dobry pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 8 Maja 2020 #597364 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Tu nic nie ma klasa do tego. Po prostu damina ma dużo większy lvl od pozostałych graczy i dużo hp z wytrenowanym weteranem ma 520 hp. Kazda klasa z takim lvl moze być op. 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Maja 2020 Donator #597400 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 Czołgistą się gra w miarę dopiero na ok 100+lvl, na niższym ciężko, sam nim grałem, więc co nie co wiem. Aczkolwiek można mu zmniejszyć % na zabicie albo dać zwiększone dmg np. I tak jak mój przedmówca powiedział. Każda klasa na wysokim lvlu jest op. Tylko mają różne atuty i czasem górą jest fart bo wejdzie szansa na zabicie, ale i czasem jednak trochę skilla też się przydaje. Tak to już jest na codach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MamC4NaBaterie Napisano 10 Maja 2020 #597558 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Można by mu śmiało lekko zmniejszyć szybkostrzelność jest zabójczy na bliski i i tak wątpię żeby to coś zmieniło a da choć jakieś setne sekundy reszcie graczy na obronę no i jak wyżej można myśleć z 5% czy statami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 10 Maja 2020 #597572 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 ja bym zmniejszył mu raczej hp w statach z 45 na 15 na start i wywalił te 25 hp za fraga. Dużo daje to hp za fraga w tej klasie. Co do 5 % to bym zostawił ewentualnie dać np 4 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax #URLOP Napisano 13 Maja 2020 #598014 Administrator Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Klasa czołgista będzie zmieniona gdy tylko nowa paczka wkroczy na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax #URLOP Napisano 13 Maja 2020 #598015 Administrator Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi