Clueey 973 Napisano 2 Lipca 2020 Preferujesz wakacje nad morzem czy raczej w terenach górskich? 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 2 Lipca 2020 Nad morzem, tyle, że nie nad Polskim, bo tak piździ, że nie da się kąpać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 2 Lipca 2020 Morze morze i jeszcze raz morze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 860 Napisano 2 Lipca 2020 Może w następnym roku wyjadę nad morze spotkać się z @Missia 2 Missia i No Nameus dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No Nameus 51 Napisano 2 Lipca 2020 Nad morzem więcej razy byłem więc w końcu przydało by się w góry gdzieś pojechać 🤷🏼♂️ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 428 Napisano 2 Lipca 2020 W górach mieszkam więc raczej nad morzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 759 Napisano 2 Lipca 2020 Morze to mam na co dzień, a po górach zawsze lubiłem spacerować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 2 Lipca 2020 W górach nad morzem ktoś za duży podatek wliczył w ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 3 865 Napisano 2 Lipca 2020 Morze nad może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Missia 3 368 Napisano 2 Lipca 2020 W górach, morze mam za blisko ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 422 Napisano 3 Lipca 2020 Morze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vosik 37 Napisano 4 Lipca 2020 Woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach