Psycholog banan 221 Napisano 23 Lipca 2020 Jak widzicie w temacie odchodzę z forum. Nic tu mnie nie trzyma już dziękuje wszystkim za pomaganie mi w momentach kiedy była potrzebna pomoc . I dziękuje najbardziej osobą jak @VisTeR.', @LOLSON, @Clueey może będę wchodził co jakiś czas na forum ale po prostu jakoś nie jestem wstanie na razie wchodzić tak regularnie na forum jak wcześniej. Mam nadzieje że osoby które mnie nienawidziły są szczęśliwe z tego powodu. Pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VisTeR.' 1 435 Napisano 23 Lipca 2020 SMUTEQ NA FB TRUĆ CI BEDE I TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 893 Napisano 23 Lipca 2020 10 minut temu, Psycholog banan napisał: Mam nadzieje że osoby które mnie nienawidziły są szczęśliwe z tego powodu. Za to, że mnie nie pozdrowiłeś Narka i pozdro z f4rt3m! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LOLSON 3 878 Napisano 23 Lipca 2020 cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNFUN 3 877 Napisano 23 Lipca 2020 31 minut temu, Psycholog banan napisał: Nic tu mnie nie trzyma Mnie też nie ale nie piszę pożegnania, bo wiem, że nie ma to sensu - ja to ogólnie bym banował osoby które piszą pożegnanie i chwile później wracają... Trzymaj się, żegnaj! 1 SadoS dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VisTeR.' 1 435 Napisano 23 Lipca 2020 3 minuty temu, SQNFUN napisał: Mnie też nie ale nie piszę pożegnania, bo wiem, że nie ma to sensu - ja to ogólnie bym banował osoby które piszą pożegnanie i chwile później wracają... Trzymaj się, żegnaj! Ciebie wspólne biesiadowanie trzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQNFUN 3 877 Napisano 23 Lipca 2020 Teraz, VisTeR.' napisał: Ciebie wspólne biesiadowanie trzyma Damianku najdroższy, otóż nie... Swoją drogą jest to temat pożegnania w którym żegnamy się na zawsze z Psychologiem Bananem dlatego bardzo bym prosił aby tutaj nie spamować wpisami nie na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vosik 37 Napisano 24 Lipca 2020 ELO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pemeqq 198 Napisano 24 Lipca 2020 Żegnaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aitler 342 Napisano 24 Lipca 2020 3m siem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 435 Napisano 24 Lipca 2020 Powodzenia i trzymaj sie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 973 Napisano 24 Lipca 2020 wrUć Rafałek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 454 Napisano 25 Lipca 2020 Z fartem i wracaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAdrriano 36 Napisano 25 Lipca 2020 smuteczek czyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach