senor Napisano 2 Sierpnia 2020 #605012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Imię: Radosław Wiek: 22 Czas spędzony na forum: 2d 3h 40m 6s Doświadczenie w moderowaniu: Byłem już moderatorem, coś tam jeszcze pamiętam. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak, z jakieś 3 lata temu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ciężko powiedzieć, forum mam otwarte cały czas jak na kompie siedzę, więc zazwyczaj jestem dostępny. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Pan Bartłomiej z tego co wiem potrzebuje paru dodatkowych rąk do roboty (Clueey na urlopie z powodów prywatnych, więc został on i Puma) Z racji, że Born to dobry kolega to postanowiłem, że mu pomogę. Aktualnie bardzo dobrze nam sie współpracuje w UBT, więc myślę, że w Moderacji też tak będzie. Swoje obowiązki jako moderator forum wypełniałem zawsze na czas i sumiennie, ponad to godnie reprezentowałem Multi-Head'a, więc w zasadzie mam podwójną motywacje aby wrócić do moderacji. pozdro i trzymajcie sie w tym 2020 Bene, Swirusek, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Sierpnia 2020 #605015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Na tak Byłeś dobrym modkiem forum, Służyłeś i dalej służysz pomocą, Jesteś aktywny :p Brak modów, przyda się kolejny zielony policjant Ładna wypowiedź, Powodzonka! Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 4 Sierpnia 2020 #605150 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na Tak czemu nie warto byś spróbował kolejny raz Jak widać ogarniasz Pomagasz Można wymieniać ale po co jak @elo elo 350 wymienił to co potrzebne Powodzenia elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Sierpnia 2020 #605161 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na tak byl modem ogarnia i nie pi*****i sie w tancu Dodatkowo słowo kolesiostwo jest mu obce senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Sierpnia 2020 #605225 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na tak, będziesz odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. Byłeś już modkiem wiesz jak to wygląda od wewnętrznej strony, nie pamiętam aby były z Tobą problemy po objęciu funkcji zielonego murzyna. Uważam że choćby sam aquax napisał podanie to Twoje będzie zaakceptowane w pierwszej kolejności. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 4 Sierpnia 2020 #605235 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Jestem na tak, chyba nie znam bardziej konkretnej osoby niż on. Wiem, że doskonale poradzi sobie z tą funkcją nie tylko ze względu na doświadczenie ale również ze względu na to, że będzie obiektywny. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 5 Sierpnia 2020 #605276 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Wiek+ Doświadczenie+ Widać duże zaangażowanie w UBT Każdemu należy się druga szansa, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 7 Sierpnia 2020 #605490 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń co do Ciebie. Pełniłeś już tę funkcję i nie zauważyłem żeby było coś nie tak. Jesteś doświadczony a skoro innych kandydatów brak to czemu by nie. Na tak. elo elo 350 i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 7 Sierpnia 2020 #605494 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Moim zdaniem nadajesz się na tą posadę, pełniłeś już tę funkcję, poza tym nie ma więcej chętnych, więc jestem jak najbardziej za przyjęciem Ciebie do ekipy! Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2020 #605553 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Byłeś już w moderacji, więc doświadczeniem zjadasz każdego nowego kandydata. Mieliśmy okazję współpracować nieraz - w tej roli również. Wiem, na co Ciebie stać i wiem, że poradzisz sobie bez żadnego problemu. Witaj ponownie w ekipie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2020 #605554 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi