senor Napisano 2 Sierpnia 2020 Donator Premium VIP #605012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Imię: Radosław Wiek: 22 Czas spędzony na forum: 2d 3h 40m 6s Doświadczenie w moderowaniu: Byłem już moderatorem, coś tam jeszcze pamiętam. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak, z jakieś 3 lata temu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ciężko powiedzieć, forum mam otwarte cały czas jak na kompie siedzę, więc zazwyczaj jestem dostępny. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Pan Bartłomiej z tego co wiem potrzebuje paru dodatkowych rąk do roboty (Clueey na urlopie z powodów prywatnych, więc został on i Puma) Z racji, że Born to dobry kolega to postanowiłem, że mu pomogę. Aktualnie bardzo dobrze nam sie współpracuje w UBT, więc myślę, że w Moderacji też tak będzie. Swoje obowiązki jako moderator forum wypełniałem zawsze na czas i sumiennie, ponad to godnie reprezentowałem Multi-Head'a, więc w zasadzie mam podwójną motywacje aby wrócić do moderacji. pozdro i trzymajcie sie w tym 2020 klqs, Max, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Sierpnia 2020 Premium #605015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Na tak Byłeś dobrym modkiem forum, Służyłeś i dalej służysz pomocą, Jesteś aktywny :p Brak modów, przyda się kolejny zielony policjant Ładna wypowiedź, Powodzonka! Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 4 Sierpnia 2020 #605150 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na Tak czemu nie warto byś spróbował kolejny raz Jak widać ogarniasz Pomagasz Można wymieniać ale po co jak @elo elo 350 wymienił to co potrzebne Powodzenia elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 4 Sierpnia 2020 #605161 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na tak byl modem ogarnia i nie pi*****i sie w tancu Dodatkowo słowo kolesiostwo jest mu obce senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Sierpnia 2020 Premium #605225 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Na tak, będziesz odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. Byłeś już modkiem wiesz jak to wygląda od wewnętrznej strony, nie pamiętam aby były z Tobą problemy po objęciu funkcji zielonego murzyna. Uważam że choćby sam aquax napisał podanie to Twoje będzie zaakceptowane w pierwszej kolejności. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 4 Sierpnia 2020 Kobieta #605235 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Jestem na tak, chyba nie znam bardziej konkretnej osoby niż on. Wiem, że doskonale poradzi sobie z tą funkcją nie tylko ze względu na doświadczenie ale również ze względu na to, że będzie obiektywny. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 5 Sierpnia 2020 #605276 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Wiek+ Doświadczenie+ Widać duże zaangażowanie w UBT Każdemu należy się druga szansa, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 7 Sierpnia 2020 Donator #605490 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń co do Ciebie. Pełniłeś już tę funkcję i nie zauważyłem żeby było coś nie tak. Jesteś doświadczony a skoro innych kandydatów brak to czemu by nie. Na tak. Born #ZW i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 7 Sierpnia 2020 #605494 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2020 Moim zdaniem nadajesz się na tą posadę, pełniłeś już tę funkcję, poza tym nie ma więcej chętnych, więc jestem jak najbardziej za przyjęciem Ciebie do ekipy! Born #ZW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 8 Sierpnia 2020 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #605553 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Byłeś już w moderacji, więc doświadczeniem zjadasz każdego nowego kandydata. Mieliśmy okazję współpracować nieraz - w tej roli również. Wiem, na co Ciebie stać i wiem, że poradzisz sobie bez żadnego problemu. Witaj ponownie w ekipie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 8 Sierpnia 2020 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #605554 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi