Gustaw Napisano 13 Września 2020 #608252 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Imię: Gustaw Wiek: 21 Czas spędzony na forum: Godzina i jeden dzień. Doświadczenie w moderowaniu: Żadne ale warto spróbować. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie. Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: NIE. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: No tak se myśle że z 30min. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Bo @Born kazał napisać podanie i powiedział że przyjmie także ez. elo elo 350 i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Września 2020 #608253 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Na tak SLowo kolesiostwo jest mu obce Dodatkowo jak @Born go przyjmie to bedzie musial zapierdalac jak murzyn Ez Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 14 Września 2020 #608257 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Wracasz na forum, po dosyć sporym czasie i tak o, składasz sobie podanie na moda. Jako osobą z tych "nowszych" użytkowników forum, ani trochę Ciebie nie kojarzę, pierwszych informacji dowiedziałem teraz( i tak nie za wiele). Ostrzeżenia na forum, nie? Profil jednak mówi co innego, nie warto kłamać, lecz po takim czasie to i możnaby przymknąć oko. 30 min dziennie na forum; może i się dużo aktualnie nie dzieje, ale sądzę, że jest to trochę mało. W dłuższej wypowiedzi też się nie za bardzo postarałeś. Bardzo możliwe, że nakłonili Cię do złożenia podania, ale trzeba było chociaż trochę się postarać, pokazać, że jednak Ci zależy, a nie żeby było i nie wszystko na odpierdziel. Z automatu tracisz w moich oczach, a pierwsze wrażenie jest najważniejsze, Tobie wyszło słabo. Nie wiem czy mój głos zmieni werdytky czy nie, ale póki co jestem na nie Daj się poznać i popraw moje mniemanie o Tobie, a bardzo możliwe, że mój głos ulegnie zmianie. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Września 2020 #608258 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 To podanie jakiś żart chyba xd. Znam i kojarzę Cię dobrze z serwera, ale na forum nic nie wnosisz, po prostu Cię na nim nie ma. Na NIE, powodzonka:) Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Września 2020 #608259 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Mimo tego, iż trochę pogadaliśmy na tsie i pograliśmy na 400, to jestem na nie, bo; Wracasz na forum po jakimś tam czasie, w ogóle nie będąc na nim aktywnym (czasem coś napiszesz) Imo moderator, który stara się o rangę musi być aktywny. Poza tym Twoje podanie jest napisane "tak se o" Lubię Cię, ale no sorki :p Pozdrawiam =] Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Września 2020 #608292 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Fakt faktem przydałby się ktoś do roboty, ale niestety - z bólem serca muszę odrzucić. Przelew nie dotarł. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Września 2020 #608293 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi