Madara. Napisano 21 Listopada 2015 #356540 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Zawsze mozesz odpracowac bana robiac 100 reklam, skoro mi aquax po 20-30 minutach pozwolil odpracowac 45 permow mysle ze tez masz szanse, poddawanie sie jest dla lamerow bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Listopada 2015 #356541 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Siemanko, szkoda bo fajnie się angażowałeś na AWP a tu taka niespodzianka pierw z Twoją kulturą a potem z haxami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 21 Listopada 2015 Autor #356542 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Zawsze mozesz odpracowac bana robiac 100 reklam, skoro mi aquax po 20-30 minutach pozwolil odpracowac 45 permow mysle ze tez masz szanse, poddawanie sie jest dla lamerow bez jaj. Mistrzu wiem że mogę Mimo to i tak muszę się z wami pożegnać na jakiś czas, ponieważ mój czas i tak jest teraz ograniczony. Na pewno jak będę miał więcej czasu to wrócę, póki co was opuszczam, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 21 Listopada 2015 Autor #356543 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Siemanko, szkoda bo fajnie się angażowałeś na AWP a tu taka niespodzianka pierw z Twoją kulturą a potem z haxami Starałem się jak mogłem Jak to mówią każdemu się zdarza, nikt nie jest ideałem, co do haxow nie będę powtarzał tego samego po 100 razy Ja wiem że grałem czysto, szkoda że nie mogę tego udowodnić bo zrobiłbym to z przemiłą chęcią Może jeszcze kiedyś wrócę, a raczej na pewno wrócę tylko nie wiem kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Listopada 2015 #356546 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Powodzenia w życiu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 21 Listopada 2015 Autor #356548 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Powodzenia w życiu! Dziękuję i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 21 Listopada 2015 #356549 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 21 Listopada 2015 Autor #356550 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Siemka Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farus Napisano 22 Listopada 2015 #356554 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 serio aim? ogladalem to demko i jak dla mnie tam grama aima niema :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 22 Listopada 2015 #356555 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Zawartośc pożegnania raczej daleś w pierwszym poscie ;pp Nie musisz odpisywać na każdy post. Zegnam, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Listopada 2015 #356556 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Demko dodane w 1 poście Tak profilaktycznie, aby nikt nie uwierzył w Twoje śmieszne tłumaczenia. Nara Jesteś Super Adminem, a reprezentujesz w tym poście poziom niższy od założyciela tematu. Nie przystoi to osobą takiej rangi. Nawet jeśli jest "kupna". Co do Unbana, możesz także dostać płacąc 50zł lub więcej, z tego co pamiętam parę "Vipów" tak zrobiło, lub robi nadal. Żegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 22 Listopada 2015 #356557 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356560 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Zawartośc pożegnania raczej daleś w pierwszym poscie ;pp Nie musisz odpisywać na każdy post. Zegnam, powodzenia. Hehe czepiasz się ^^ Trzymaj się Jesteś Super Adminem, a reprezentujesz w tym poście poziom niższy od założyciela tematu. Nie przystoi to osobą takiej rangi. Nawet jeśli jest kupna. Co do Unbana, możesz także dostać płacąc 50zł lub więcej, z tego co pamiętam parę "Vipów" tak zrobiło, lub robi nadal. Żegnaj. Jednak chyba wolę reklamy Trzymaj się Nie pozdrawiam Trudno płakał nie będę, lecz mimo to trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brain Napisano 22 Listopada 2015 #356564 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Demko widziałem i mam swoją opinie, jednak nie będę tutaj pisał czy się zgadzam z banem czy nie, bo jest to pożegnanie, a nie odwołanie - takie przypomnienie dla tych którzy się lekko zapędzili. Ogólnie szkoda że odchodzisz w takich okolicznościach, było widać że bardzo zależy ci na serwerze cs go awp i się starałeś, wielu adminów mogłoby brać w tym z ciebie przykład. Chciałbym mieć taki skill jak ty - może podeślij mi później link do tych czitów Zajebiście się z tobą grało, mam nadzieję że nadal będziemy utrzymywać kontakt i kiedyś jeszcze razem zagramy Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356571 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Demko widziałem i mam swoją opinie, jednak nie będę tutaj pisał czy się zgadzam z banem czy nie, bo jest to pożegnanie, a nie odwołanie - takie przypomnienie dla tych którzy się lekko zapędzili. Ogólnie szkoda że odchodzisz w takich okolicznościach, było widać że bardzo zależy ci na serwerze cs go awp i się starałeś, wielu adminów mogłoby brać w tym z ciebie przykład. Chciałbym mieć taki skill jak ty - może podeślij mi później link do tych czitów Zajebiście się z tobą grało, mam nadzieję że nadal będziemy utrzymywać kontakt i kiedyś jeszcze razem zagramy Trzymaj się Hehe zaraz podesle ^^ tak jak pisałem do Malu, starałem się jak mogłem kontakt na pewno będziemy utrzymywać Postaram się jeszcze tutaj wrócić i odrobić tego bana tylko tym razem już z kontem steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 22 Listopada 2015 #356572 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Po za tym to tylko gra Dokładnie, 3-maj się i Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356574 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dokładnie, 3-maj się i Powodzenia! I Ty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 22 Listopada 2015 #356575 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Żegnaj. Miło było z tobą grać Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356576 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Żegnaj. Miło było z tobą grać Powodzenia! Z Tobą też. Dzięki i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Listopada 2015 #356578 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Błagaj o litość :facepalm: Na serwerze nie raz było widać co na dzikich scrollach biłeś głowy xDD Poprosze by ktoś podał demko LAPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356579 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Błagaj o litość :facepalm: Na serwerze nie raz było widać co na dzikich scrollach biłeś głowy xDD Poprosze by ktoś podał demko LAPS Tryb płacz się załączył? Nawet demka nie możesz wyszukać, jak jest podpięte pod moim pożegnaniem. Wystarczy poszukać... Widać kto wyszedł właśnie na "Lapsa" mimo to trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRolCiaaaa Napisano 22 Listopada 2015 #356580 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dzięki za miłą grę botku, byłeś naprawdę zajbi*stym adminem na Awp. Przyjemnie się z Tobą grało, zawsze zabawnie. Będzie lipa na AWP bez Ciebie, trzymaj się i powodzenia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356581 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dzięki za miłą grę botku, byłeś naprawdę zajbi*stym adminem na Awp. Przyjemnie się z Tobą grało, zawsze zabawnie. Będzie lipa na AWP bez Ciebie, trzymaj się i powodzenia :* Ja też dziękuję A tam robiłem to co co mnie należało jeszcze Cię przyjdę pokarać ^^ Ty też się trzymaj. Widzimy się dzisiaj ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Listopada 2015 #356586 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Tryb płacz się załączył? Nawet demka nie możesz wyszukać, jak jest podpięte pod moim pożegnaniem. Wystarczy poszukać... Widać kto wyszedł właśnie na "Lapsa" mimo to trzymaj się. Płaczesz to Ty ciągle teraz odpowiadając każdemu, a co do demka to podobno jest ich więcej prawda ? Więc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 22 Listopada 2015 Autor #356587 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Płaczesz to Ty ciągle teraz odpowiadając każdemu, a co do demka to podobno jest ich więcej prawda ? Więc ? To uważasz za płacz? Hahahaha to Ci się udało. Jak dla mnie może ich być nawet 1000 ja wiem że grałem czysto ii szczerze mało mnie obchodzi co myślicie na temat tych demek. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi