elo elo 350 Napisano 10 Czerwca 2022 #654102 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Nick: elo elo 350 Wiek: 21, stary jestem Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Miałem ponad rok moderatora ts3, ogarniam większość Posiadasz mikrofon?: Tak, jak najbardziej Dlaczego własnie Ty?: A czemu nie, zrezygnowałem we wrześniu z powodów prywatnych i nie tylko (kwmtw), byłem moim skromnym zdaniem dobrym modem, miałem jedną skargę na forum ale trochę dziwna była jeśli miałbym być szczery. Ciągle (nawet podczas teamfight'u w lolu) jak byłem przy pc to sprawdzałem helpdesca, czy nawet jak ktoś wbił na ts3 bez rangi to potrafiłem po 5 sekundach dodać zarejestrowanego/ą (@Missia potwierdzi, nawet jej pomagałem i ona mi ) Kto mnie zna, ten wie, że do tej rangi się meeeeeega przykładałem, więc czemu nie Pozdrawiam, człowiek depresja. Staż na sieci: No z 5 latek na samym forum Co wprowadzisz na naszego Ts? Nie wiem, mogę wprowadzić szybką reakcję najwyżej Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie (troll bany od Femarixa i innych się nie liczą) Ps. Daj na tak to 100 zł przelewem powędruje na Twoje konto pemeq #URLOP i Julshi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 10 Czerwca 2022 #654106 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Jestem na Neutral +wiek +doświadczony Przez 3/4 tygodnie nie przesiadywałeś na teamspeaku i forum, dopiero po tym jak ci dałem znać, że będzie otwarta rekrutacja wróciłeś do systematycznego uczęszczania na forum i teamspeaku ErRoR_#1 i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Czerwca 2022 #654108 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 Jestem na Nie Ogólnie nie mam pojęcia dlaczego ta rekrutacja ma miejsce, gdzie z tego co pamiętam poprzedni czwarty moderator był na zasadzie "dwóch dobrych podań w jednym czasie". Do tego czasy są zupełnie inne patrząc pod względem użytkowników. Mała frekwencja na komunikatorze świadczy, że bez sensu jest na siłę wciskać kogoś do roboty, której wcale nie ma - bądź która i tak nie zostanie wykona dokładnie jak na ten moment. Samo podanie dla kolorku mija się z celem jak i pisanie podania przez tę samą osobę po raz n-ty kameleonn, elo elo 350, VisTeR.' i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 10 Czerwca 2022 #654110 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Hmm i co by tu zrobić... Z tego co wiem byłeś dość pracowity, starałeś się o tą range jak nikt inny(jedyna ranga na której Ci zależało) zawsze byłeś dostępny i PRAWIE ŻE bezkonfliktowy, tam coś się trafiało. Widać że ci zależy, może dlatego że siedzisz na ts i trujesz mi dupe kiedy będzie otwarta rekrutacja... Męczydupa Z jednej strony jestem zdania borna(chodź nie chętnie) aleee mimo tego wydaje mi się że zasługujesz na tą range i jestem na duże tak bo nikt tak jak ty nie pomaga (adi i jego 3/4 dni afk ciągle) TAK PS. Przelej na numer telefonu Imgur: The magic of the Internet polecam zajrzeć czytając to aż skomentuje @kameleonn lubię cię ale tak wchodzisz w dupe Visterowi że przez gardło cie jego widać a coś pi*******z o innych, naprawdę poziom spadł i to w ch*j. Edytowane 15 Czerwca 2022 przez pemeq ErRoR_#1 i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 11 Czerwca 2022 #654173 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Hmm no nie wiem. Jestem na tak. Powody 0 pomocy, wyzywa, nieszanuje i irytuje ciągle. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUHRER Napisano 11 Czerwca 2022 #654176 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Na tak, bo wali mefedron chłop jest ogarnięty i lubi alkohol, więc idealna osoba na to stanowisko Mefedr0n i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 12 Czerwca 2022 #654208 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2022 Na nie Na ts wieje ch***m i nie ma tam już stałej frekwencji 90+ tylko ledwo 50 w peaku dnia Dodatkowo podanie złożone przez osobę, która co chwile się czegoś łapie i po czasie rzuca bo czemu nie Imo nie ma potrzeby kolejnego moda na ts. To już nie te czasy jak to napisał. @Born elo elo 350 i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 13 Czerwca 2022 #654228 Weteran MH Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Ogólnie to podzielam zdanie Borna o tym ze nie potrzebny jest kolejny mod ale jeżeli chce coś tam robić na tym tsie to czemu by nie dać szansy. Zawsze lepiej mieć więcej niż mniej. Jebac stare baby elo elo 350, Born i ErRoR_#1 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julshi Napisano 13 Czerwca 2022 #654236 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Na tak aktywny na tsie zawsze pomocny doświadczony no i ogarniety elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieprzek! Napisano 13 Czerwca 2022 #654252 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2022 Ode mnie Patryś masz TAK! Doświadczenie masz jak nikt inny! I odkąd się znamy kojarzysz mi się tylko z moderatorem TS3, dlatego nie widzę innego kandydata na to stanowisko ? posiadasz dużą kulturę osobistą, której niestety większości brakuje. Zawsze służy pomocą czy dobrą radą. Aktywny i komunikatywny, wiem że nie zawiodą się na Tobie użytkownicy TeamSpeaka! ❣️ Przy okazji pozdrawiam potężnego Pana Czerwonego @LOLSONka! I cieszę się, że niektórych opinia jest warta tyle co nic. ☺️ Powodzonka ✊ elo elo 350, Ripton, Born i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.nivo Napisano 14 Czerwca 2022 #654254 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 Jestem jak najbardziej na TAK Jesteś osobą miłą, uprzejmą, pracowita oraz doświadczoną (ale nie tolerancyjną – blacha ) która zawsze wyciągnie pomocną dłoń do drugiej osoby. Masz pełną kulturkę za co się ceni taki osoby, poświęcasz dużo czasu na forum, jak i na chatboxie – co widać 11k wiadomości?! Wariat. Jestem pewien, że po dostaniu się na stanowisko moderatora ts3 będziesz bardzo dobrze się tam sprawował i nikt nie będzie miał do ciebie zastrzeżeń. Trzymam kciuki, aby się udało i powodzenia. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Czerwca 2022 #654280 Administrator Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 Japierdole większego lizania dupy na tym forum od dawna nie widziałem. Otwieranie rekrutacji na martwym Tsie to pierwsze ale porządkownie rzeczy na nim to drugie. Martwy serwer na którym nic się nie dzieje i ludzi jest z 3x mniej niż rok temu i do tego potrzeba kolejnej osoby? Dobrze że rangi na prywatnym kanale z dupy były zabierane ale to już kij. Po postach wyżej można zobaczyć rozjebanie tego forum i wpierdalanie się w dupę jak tylko się da. Nie wiem co niektórzy chcą przez to osiągnąć ale mogę powiedzieć że to się nie uda na dłuższą metę. Co do podania kiedyś był bym na tak ale teraz zachowujesz się jak za przeproszeniem śmieć i zdania nie zmienię. Jednak aktualny poziom tsa może potrzebuje takiej osoby jak ty i dlatego tą rekrutacje otwarli. Nie ja zamykam podania więc tylko pisze posta na NIE. RYBSON, elo elo 350, kameleonn i 7 innych dodali reakcje 1 5 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Czerwca 2022 #654293 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 je***y atenciusz szuka na nowo kolorku aby zrezygnować po 2/3 tygodniach cenzor na dc. Nwm czy poradził sobie z wszystkimi problemami ale myślę ze nie a co do tego tematu to śmiech na sali siec staje się powoli martwa a wy rekrutacje otwieracie wszędzie gdzie się da nwm na ch**a wam to może najpierw pomyślcie jak rozruszać ta siec a dopiero potem dajcie rekru na nowych członków bo to jest śmiech na sali wchodzenie w dupe wszystkim szczególnie temu atenciuszowi czy wy myślicie bo wydaje mi się ze nie chłop i tak pewnie za tydzień zrezygnuje bo znowu mu sie odpali jakiś debilzm w tym glupic czerepie SadoS, RYBSON, elo elo 350 i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 15 Czerwca 2022 #654304 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 (edytowane) XD dawno sie tak nie uśmiałem na tym forum Rów potężnie wylizany Edytowane 15 Czerwca 2022 przez RYBSON kameleonn, elo elo 350 i VisTeR.' dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TimingisAll Napisano 16 Czerwca 2022 #654339 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2022 Na tak giga kox wiek doświadczenie podanie Dupa wylizana elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Czerwca 2022 #654608 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Master, elo elo 350 i VisTeR.' dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi