Skocz do zawarto艣ci

Wandi ajajajaja

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

1.聽Imi臋:Wiktor聽

2.聽Kontakt:Forum,TS,Steam.

3.聽Lokalizacja:艢wi臋tokrzyskie.

4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o):6-5h. Zapomnia艂em doda膰 ,偶e na tele te偶 siedzie du偶o.

5.聽Posty聽(min.400 sensownych):Pewno jest.

6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie):To co do moderatora nale偶y.

7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Oboj臋tne mi to :) Byle by pom贸c.

8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi:OP DD2/INF i RNFP mo偶e potwierdzi膰 ,偶e nie ma ze mn膮 偶adnych k艂opot贸w.

9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Tak ale wiadomo ka偶dy ma gorsze dni.

10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci:No oko艂o 5 ale po resecie 偶adnego ,czy tylko ja widz臋 progres ?

11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Zaczynam Technikum w moim mie艣cie ,lubi臋 sport ,gry komputerowe ,wyj艣膰 na dw贸r z "blok ekip膮" Og贸lnie to sk艂adam to podanie jako taki "support" dla forum ,jak wida膰 rekrutacja stoi bardzo d艂ugo wi臋c chce pom贸c.

Pisze podanie bo spe艂niam wymagania ,je艣li si臋 nie uda to 偶yjemy dalej.

Pozdrawiam :)

12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Nigdy ale na Adminie UBT troch臋 si臋 nuczy艂em.

A czy jaki admin DD2/INF lub RFP musz臋 robi膰 co艣 na forum ? Zawsze gdy gram forum otwarte ,fb te偶 ( ale rzadziej ) Gdy zginie co chwile patrze na forum albo pisze na SB.

Gdzie to wam przeszkadza ?

@Xeo 16.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Hahahahahahaha :D

Podpu艣ci艂em go艣cia i z艂o偶y艂 podanie xD Co za cwelu艣! xD

艁OWCA RANG! :D

Oczywi艣cie, 偶e na tak :)

Spe艂nia wymagania, lubiany na sieci, jest tu i tam. Przyda si臋 nam taka maskotka :D

LOKI Balboa XDDD

Odno艣nik do komentarza

Wandi艣, ja tak偶e neutral z wi臋kszym minusem za rangi, kt贸re posiadasz, plus to co pisa艂 happy, szko艂a.

Admin DD2/INF, UBT, Radaktor FP, to ju偶 jest du偶o rang ^.^ Zaczynasz mi przypomina膰 pewn膮 osob臋.

Dodam, 偶e podanie mnie nie przekonuj臋.

Odno艣nik do komentarza

Wybacz ale NIE

Nie mo偶esz mie膰 ka偶dej rangi kt贸ra zechcesz, tzreba sobie na wszystko zapracowa膰 a ja odnosze wra偶enie, 偶e chcesz mie膰 by 艣wieci膰 ta rang膮 ;)

Wsz臋dzie Ciebie pe艂no to fakt ale nie widze Ciebie na tym stanowisku. Moderator to osoba odpowiedzialna, czesto spamujesz jakimi艣 niepotrzebnymi odpowiedziami, lub nowymi tematami, na ts da si0臋 z Tob膮 porozmawia膰, ale strasznie czasami dra偶nisz i te zachowania.. Masz ju偶 moim zdaniem wystarczaj膮co rang.

Odno艣nik do komentarza

D艂ugo zastanawia艂em si臋 nad wypowiedzi膮..

W sumie przekona艂 mnie wpis na SB z linkiem do podania, aby si臋 tutaj wypowiedzie膰.

Twoimi plusami jest to, 偶e jeste艣 bardzo aktywny, starasz si臋 pom贸c i wsz臋dzie Ciebie pe艂no(chocia偶 z drugiej strony, to ma te偶 swoje minusy).

Pomimo tego, 偶e SB traktuj臋 jako oddzieln膮 rzecz z forum, to jednak nie da si臋 nie zauwa偶y膰 Twojego dziecinnego spamowania jednym s艂owem.

Do tego podanie napisane od r臋ki, nie sprawdzone pod wzgl臋dem estetycznym i nie sprawdzi艂e艣 b艂臋d贸w.

Moim zdaniem nie udowodni艂e艣 jeszcze, 偶e zas艂ugujesz na bycie Moderatorem.

Odno艣nik do komentarza

Pisa艂em to OP UBT to i tutaj napisz臋:

Jeste艣 w UBT, adminujesz na DD2/INF, szko艂a si臋 zacz臋艂a, we藕 najpierw zobacz czy wydolisz z pogodzeniem tych obowi膮zk贸w i dopiero p贸藕niej chwytaj si臋 Moderatora, kt贸ry obok UBT b臋dzie Ci z偶era艂 wi臋kszo艣膰 czasu. Jest przypa艂 z UBT (og贸lnie a nie z konkretnymi cz艂onkami) i pasuje 偶eby艣cie si臋 skupili na poprawie kondycji UBT.

Dodam do tego, 偶e posty, shouty, interpunkcja i pisownia czasem u Ciebie nie藕le zawodzi (przecinki to zmora).

Fajnie, 偶e jeste艣 aktywny, starasz si臋 mordo, troch臋 pracy nad sob膮 i zobaczymy jaka to z Ciebie b臋dzie morda na modku. P贸ki co jestem na nie, cho膰by dla Twojego w艂asnego dobra.

Odno艣nik do komentarza

Co ma ilo艣膰 rang do tego jak sobie radzi? Skoro sk艂ada podanie posiadaj膮c ju偶 wi臋cej jak dwie rangi to uwa偶am, i偶 ma 艣wiadomo艣膰 tego, 偶e b臋dzie musia艂 wi臋cej czasu po艣wi臋ca膰 forum. Mimo, 偶e jestem tu kr贸tko i mo偶liwe, 偶e mam ma艂o do powiedzenia to my艣l臋, 偶e szansa si臋 nale偶y, zobaczymy czy rzeczywi艣cie podo艂a zadaniu i czy wypije piwa kt贸re nawarzy:) zawsze p贸藕niej mo偶na zdegradowa膰 jak nie b臋dzie sobie radzi艂 ja nie widz臋 problemu. A jak wida膰 wymagania spe艂nia, to 偶e czasem co艣 palnie g艂upiego to ka偶demu si臋 zdarza, jeste艣my lud藕mi, nie przesadzajmy z tym dobrym zachowaniem, nie dostanie si臋 tu za to jedynki. Takie g艂upie gadki nie jednemu potrafi膮 poprawi膰 humorek, przynajmniej jest weso艂o i na luzie:)) a na prezydenta nie startuje, 偶eby robi膰 i m贸wi膰 co mu ka偶膮, modek te偶 cz艂owiek:) aby tylko sprawnie robot臋 swoj膮 wykonywa艂.

Tak偶e ja jestem z Tob膮 wanda! :D

Odno艣nik do komentarza

Ty nie widzisz problemu w p贸藕niejszej degradacji etc?

A ja widz臋 ich mas臋... Chcesz jeden? Ci膮g艂e zmiany w wy偶szych stanowiskach na 100pro "dobrze 艣wiadcz膮" o sieci.

A teraz Wandi.... Jestem na nie... Dlaczego? Trafi艂e艣 idealnie nie w moment... Tak jak napisa艂e艣, zaczynasz now膮 szko艂臋, to ju偶 nie gimbaza i napewno b臋dzie duzo wiecej nauki, do tego obowi膮zki kt贸re ju偶 posiadasz... W zaden spos贸b nie m贸wie tego na z艂o艣膰 czy co艣... Poprostu powoli :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...