Gość Napisano 25 Marca 2016 #416253 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Cóż, przychodzi moment kiedy trzeba coś zmienić. Tak samo w moim życiu. Trzeba zacząć żyć jak człowiek, w realnym świecie. Więc chyba pora najwyższa zakończyć jakiś etap. A więc do rzeczy. Chciałem się z Wami wszystkimi pożegnać. Wrócić już pewnie nie wróce na takie stanowiska, bo po co. Niech mają szanse wykazać się Ci którzy zawsze mają najwięcej do powiedzenia. Nie będzie jakichś większych podziękowań, bo tak naprawdę nie chce wymieniać nikogo aby o kimś innym nie zapomnieć. Dostałem mega zajebistą szanse na pokazanie co potrafie. Mam wielką nadzieję, że te szanse wykorzystałem przynajmniej w oczach niektórych. Jeśli nie to bardzo mi przykro, bo naprawdę włożyłem mase pracy i czasu w te sieć. Jest w sumie jedna osoba której należy się wielkie DZIĘKUJE - @@Missia Tysiąc razy mówiłem Ci to prywatnie i powiem to też publicznie. Jesteś naprawdę cudowną i wspaniałą dziewczyna :* Mimo swoich humorów i gorszych dni jesteś osobą dla której warto poświęcić każdą minutke swojego czasu Po części to Ty otwarłaś mi oczy, za to też Ci dziękuje. Mam nadzieję, że mimo niektórych sprzeczek będziesz już zawsze i będę mógł liczyć na Ciebie tak jak do tej pory :* Administracjo kochana... Kutaxie, Braciszku, Dziku i cała cała reszto! Dziękuje za naprawde super zabawe na forum, na serwerach i na naszym tsie Napewno będę bardzo często zaglądał do Was i denerwował Was nadal W sumie to dziękuje naprawdę każdemu, nawet tym wszystkim fałszywcom, baranom i debilom których jest tu dość sporo, Wy też troszkę mnie nauczyliście, zwłaszcza dystansu do siebie i tego, że są gorsi ode mnie Tak w sumie mogę otwarcie powiedzieć, że wiem o 90% prób podpierdolenia mnie, robienia mi koło dupy... Nie wyszło? No cóż... Bardzo mi przykro Hmmm no i tak właśnie, jedna prośba z mojej strony... Admin na DM... Chciałbym aby został... Myślę, ze na takie zaufanie sobie zapracowałem... Rang na forum nie chce żadnych, bo nie po to tu byłem Ciesze się, że są ludzie którzy mnie nie zawiedli po tym jak się wstawiałem za Waszymi awansami. Oby tak dalej. a nie bedzie tutaj tak źle Jeśli ktoś jakieś nieprzyjemności z mojej strony tu otrzymał przepraszam... Traktuje innych tak, jak oni traktują mnie... Nie można wymagać szacunku do siebie jeśli się jest głąbem... No tak i to chyba tyle. Dziękuje jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 25 Marca 2016 #416258 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ty ale pierwszy kwietnia jest dopiero za tydzień. Daj spokój Michale, proponuje ci rozmowę na ts z mą osobą Nie ma co tak od razu odchodzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 25 Marca 2016 #416259 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Jedyną nieprzyjemnością z Twojej strony jaką otrzymałam to ten post, dałniaku. Słabo Michaś, słabo, bo jesteś jednym z tych, dzięki którym to forum hula. Nie żegnamy się, bo wiadomo... brother from another mother Mam tylko nadzieję, że jak tu będziesz zaglądać, to cokolwiek zrobisz, a nie się będziesz opitalał jak zwykle :D A tak serio, to powodzenia tam! I dzięki za wszystko! Martusia P.S. Przyznaj, że już nie mogłeś wytrzymać tych pocisków w podaniach o goblina :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Marca 2016 #416261 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Prima aprilis jest 1 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Marca 2016 #386148 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 a tam Andrzej nie pierdziel głupot, tylko zasuwaj przy serwerach grzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Marca 2016 #416267 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ja to nie wiem kto Ci zszedł za skórę, a komu Ty. Mam nadzieje, ze jak kac Ci minie to skasujesz watek Jesli natomiast to powaznie.... to dzieki za wszelka pomoc , za wklad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 25 Marca 2016 #416269 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Trzymaj sie :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Marca 2016 #416273 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Przy moich 4-5 pożegnaniach wracałem za każdym razem, to samo będzie z Tobą. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 25 Marca 2016 #416286 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Dzięki wielkie za pomoc przy jb Powodzenia życzę w życiu Żegnaj mordo :papapa: mam nadzieje że jeszcze wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 25 Marca 2016 #416289 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Marca 2016 #416293 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Siemanko, trzymaj się, ale co ja tam gadam, i tak wrócisz :acute: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 25 Marca 2016 #416295 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Szkoda, że odchodzisz, bo dużo zrobiłeś na tym forum i w ogóle sieci Wbijaj czasami na TS3 Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 25 Marca 2016 #416298 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Wczoraj piszesz, ze ruszasz pelna para a dzisiaj to. Przyjro. Ale szanuje Twoja decyzje braciszku. Obys nie zapomnial o nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Marca 2016 #416308 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 baranom i debilom których jest tu dość sporo, Wy też troszkę mnie nauczyliście, zwłaszcza dystansu do siebie i tego, że są gorsi ode mnie Dziękuję za pozdrowienia, wszystkie zakazy pisania na ts, naprawiony mikrofon i męki przy moim "komputerze". Jesteś dorosłym człowiekiem i na pewno sobie to przemyślałeś. Powodzenia i do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2016 #416309 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 A no i ranga RFP! Nie tykać kurde! @@Missia obiecałem pomoc na fanpage co by się nie działo i słowa dotrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Marca 2016 #416311 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Jaka sprawa by nie była to zawsze w miarę szybko była załatwiana - dzięks, 3maj się, bez odbioru! P.S Zakłady u Augusta już obstawione tak więc teraz czekamy B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Marca 2016 #416318 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 No w końcu! A tak ten. @ mam nadzieję, że jakiś kontakt pozostanie (w końcu komuś muszę truć dupsko). W jednych sprawach się zgadzaliśmy w innych może troszkę mniej, ale generalnie bardzo dobrze mi się z Tobą współpracowało. Do tego jesteś jedną z nielicznych osób, z którymi można się "potyrać", ale też normalnie porozmawiać. Trzymaj się mordo i z fartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Marca 2016 #416320 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 25 Marca 2016 #416327 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Ja się nie żegnam, dalej liczę na dobry kontakt z Tobą jak i pomoc przy moim nieogarnięci jak i przy serwerze bo wiadomo razem go trzymaliśmy i mam nadzieję, że dalej tak będzie. Wpadaj na ts do nas na Zebrania adminów aby się pośmiać i porozmawiać jak z ludźmi ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 25 Marca 2016 #416333 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Z fartem Bywaj! Pozdrawiam, . PS. I tak wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Marca 2016 #416297 Administrator Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Mam nadzieje Michalisko ze to pożegnanie to tylko taki większy urlop. Będzie mi brakowało nic nie robienia jak zawsze. Wiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 25 Marca 2016 #416394 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Michaś jesteś byłeś i będziesz wspaniałym człowiekiem który pomógł mojej osobie. Trzymaj się Kumplu Pamiętaj Kumplostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Marca 2016 #416396 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 No elo. :bicz: Do kiedyś tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wac toJaa Napisano 25 Marca 2016 #416397 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Trzymaj sie i powodzenia w życiu życzę wracaj szybko !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 25 Marca 2016 #416399 Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 ehh Szkoda ;/ Wracaj jak najszybciej :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi