Skocz do zawarto艣ci

[Moderator]NeQ

NeQ

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Wiktor

2. Kontakt:Steam/gg

3. Lokalizacja:Mazury (okolice K臋trzyna/Pomorskie Gda艅sk)

4. Czas, kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):4-6h r贸偶nie to bywa zagl膮dam systematycznie, bo lapka zawsze mam pod r臋k膮. (chyba 偶e nie ma gdzie艣 zasi臋gu)

5. Posty (min.650 sensownych): Brak

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Oczywi艣cie pilnowa膰 porz膮dku zosta膰 str贸偶em forumowego prawa聽 :)

7. Dzia艂, kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie chcia艂bym si臋 ogranicza膰 jednak nie b臋dzie problemu b臋d臋 , pracowa艂 tam gdzie b臋d臋 potrzebny.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e potrafi臋 dogada膰 si臋 z ka偶dym no chyba, 偶e kto艣 jest totalnym taboretem.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Nie widz臋 sensu denerwowania si臋 przez co艣, co jest w internecie, co do systematyczno艣ci nie mam problemu z wykonywaniem swoich zada艅.

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: W sumie 2 (co do po艂owy nie jestem pewny czy na pewno dosta艂em je s艂usznie)

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Tak jak pisa艂em wy偶ej mam na imi臋 Wiktor. Tak jak jest ni偶ej jestem programist膮 amatorem (takie hobby/jak wirus to nie ja聽 :P)). Interesuj臋 si臋 wszelkiego rodzaju elektronik膮. Kiedy艣 zdarzy艂o mi si臋 gra膰 w pi艂k臋 no偶na w klubie, lecz musia艂em zrezygnowa膰 z powodu ci膮g艂ego podr贸偶owania Gda艅sk-Mazury.Co tu mog臋 jeszcze doda膰 lubi臋 jedno 艣lady jednak 偶adnego jeszcze nie posiadam zakocha艂em si臋 w Kawasaki Ninja jednak dowiedzia艂em si臋, 偶e podr贸偶owa膰 nim mo偶na tylko po torze.W tym roku wyst臋powa艂 b臋d臋 o zezwolenie na bro艅 sportow膮 (systematycznie ucz臋szczam na strzelnice)-tak najpierw sportow膮, poniewa偶 艂atwiej otrzyma膰 wtedy na bro艅 bojow膮. Strzela艂em z r贸偶nego rodzaju o r贸偶nym kalibru聽 :P. My艣l臋, 偶e to tyle ode mnie.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Jestem programist膮 amatorem wi臋c zahaczy艂em o technik臋 programowania PHP co do stanowiska mia艂em tak膮 okazj臋, lecz na mniej rozbudowanym forum

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

No tym podanie mnie zagioles xD

Na tak, jest par臋 powod贸w

-Wiek,

-Juz d艂ugi czas na sieci,

-Aktywny

-znany

Jedynie posty zawadzaja, a zalety mo偶na wymienia膰, a偶 do nast臋pnych wakacji.

Takie moje zdanie :D

I sorka za ortografie, ale jestem na tele i pisze z funkcj膮 to, czyli przewidywanie tekstu.

@edit

Jeszcze redaktor i grafik ci zosta艂 do zgarni臋cia, tak uprzedzam fakty, 偶e si臋 dostanie

@edit2

No i amxx supp.

Odno艣nik do komentarza

Posty - Nie spe艂niasz wymaga艅

Ortografia - Nie spe艂niasz wymaga艅

Interpunkcja - le偶y

Obs艂uga Skryptu - le偶y

Regulamin - le偶y

"Podanie ma by膰 napisane sumiennie, bez 偶adnych b艂臋d贸w i z dobr膮 sk艂adni膮."

"Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje

Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅."

Odno艣nik do komentarza

Niestety, ale NIE

- nie spe艂niasz wymaga艅

- nie masz zbyt du偶ego do艣wiadczenia z IPB

PS. 呕artowa艂em, oczywi艣cie 偶e tak. Nie ma lepszego kandydata na to stanowisko

+mi艂y

+kulturalny

+IPB ogarnie

+wiek

+sta偶

Odno艣nik do komentarza

A ja jestem na tak.

Odpowiedni wiek, d艂ugi sta偶 na sieci, codziennie sp臋dza wiele godzin na forum, anga偶uje si臋 w rozw贸j serwera, znany i lubiany.

Nie spe艂nia wymaga艅?

Nie ma odpowiedniej ilo艣ci post贸w? A po co to potrzebne moderatorowi? To jest tylko po to, 偶eby pierwsza lepsza osoba nie sk艂ada艂a podania... A NeQ wszyscy znaj膮.

Nie radzi sobie w obs艂udze skryptu? To si臋 nauczy. Ja w tym 偶adnego problemu nie widz臋.

Go艣ciu jest sumienny i wiem, 偶e sobie poradzi.

Masz moje TAK! :)

Odno艣nik do komentarza

Na nie.

Nie spe艂niasz wymaga艅 a wymagania to podstawa.

Postaw si臋 w sytuacji os贸b, kt贸re ich nie spe艂niaj膮 a Ty po znajomo艣ci chcesz si臋 wkr臋ci膰...

To nie jest fair wobec innych i sieci.

+ zaczynasz by膰 艂owc膮 rang. Odrzucone podanko na moda ts3 to na moda forum z艂o偶y艂e艣

Odno艣nik do komentarza

Jestem na tak. Posty to tylko liczba, nie 艣wiadczy o zaufaniu a to u moderatora bardzo wa偶ne. Neq wiele razy pomaga艂 mi w wa偶nych sprawach i nigdy nie odm贸wi艂 pomocy.聽

Na nie聽

-nie spe艂nia w pe艂ni wymaga艅

- dopiero co pisa艂e艣 podanie na Mod'a ts3 nie聽 przyjeli to piszesz na聽 Mod'a forum聽 ? jak wed艂ug mnie聽 to dziecinne nie s膮dzisz ?

ziomeczku nie s膮dzisz 偶e sk艂ada bo chce pom贸c? Du偶o przebywa na ts jak i na forum wi臋c si臋 przyda. Na ts odrzucono jego podanie ze wzgl臋du na ma艂膮 ilo艣膰 miejsc, jest pretendentem nr 1 w nast臋pnej rekrutacji. 聽聽

Odno艣nik do komentarza

@Kristo nasz regulamin w wielu wypadkach jest bezsensowny i zbyt zapobiegawczy, na "przestrzeganie regulaminu" bym nie zwraca艂 uwagi, ka偶dy z rangami wy偶ej z艂ama艂 go niemniej ni偶 jeden raz.

NeQ ma fajne pomys艂y (kreatywno艣膰), jest komunikatywny i szybko 艂apie nowe rzeczy.

Powiedzmy, 偶e jestem na tak, aczkolwiek ja bym znalaz艂 dla Ciebie inne miejsce. :)

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...