NeQ Napisano 24 Sierpnia 2015 #321774 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 1. Imię: Wiktor 2. Kontakt:Steam/gg 3. Lokalizacja:Mazury (okolice Kętrzyna/Pomorskie Gdańsk) 4. Czas, który poświęcasz dziennie na forum (około):4-6h różnie to bywa zaglądam systematycznie, bo lapka zawsze mam pod ręką. (chyba że nie ma gdzieś zasięgu) 5. Posty (min.650 sensownych): Brak 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Oczywiście pilnować porządku zostać stróżem forumowego prawa 7. Dział, którym chciałbyś się zajmować na forum: Nie chciałbym się ograniczać jednak nie będzie problemu będę , pracował tam gdzie będę potrzebny. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że potrafię dogadać się z każdym no chyba, że ktoś jest totalnym taboretem. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Nie widzę sensu denerwowania się przez coś, co jest w internecie, co do systematyczności nie mam problemu z wykonywaniem swoich zadań. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: W sumie 2 (co do połowy nie jestem pewny czy na pewno dostałem je słusznie) 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Tak jak pisałem wyżej mam na imię Wiktor. Tak jak jest niżej jestem programistą amatorem (takie hobby/jak wirus to nie ja )). Interesuję się wszelkiego rodzaju elektroniką. Kiedyś zdarzyło mi się grać w piłkę nożna w klubie, lecz musiałem zrezygnować z powodu ciągłego podróżowania Gdańsk-Mazury.Co tu mogę jeszcze dodać lubię jedno ślady jednak żadnego jeszcze nie posiadam zakochałem się w Kawasaki Ninja jednak dowiedziałem się, że podróżować nim można tylko po torze.W tym roku występował będę o zezwolenie na broń sportową (systematycznie uczęszczam na strzelnice)-tak najpierw sportową, ponieważ łatwiej otrzymać wtedy na broń bojową. Strzelałem z różnego rodzaju o różnym kalibru . Myślę, że to tyle ode mnie. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Jestem programistą amatorem więc zahaczyłem o technikę programowania PHP co do stanowiska miałem taką okazję, lecz na mniej rozbudowanym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 24 Sierpnia 2015 #321792 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No tym podanie mnie zagioles Na tak, jest parę powodów -Wiek, -Juz długi czas na sieci, -Aktywny -znany Jedynie posty zawadzaja, a zalety można wymieniać, aż do następnych wakacji. Takie moje zdanie I sorka za ortografie, ale jestem na tele i pisze z funkcją to, czyli przewidywanie tekstu. @edit Jeszcze redaktor i grafik ci został do zgarnięcia, tak uprzedzam fakty, że się dostanie @edit2 No i amxx supp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 24 Sierpnia 2015 #321813 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na tak tylko nie wiem jak ty to ogarniesz Ale no -Wiek -Podanko przekonało -ZNANY NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321818 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Posty - Nie spełniasz wymagań Ortografia - Nie spełniasz wymagań Interpunkcja - leży Obsługa Skryptu - leży Regulamin - leży "Podanie ma być napisane sumiennie, bez żadnych błędów i z dobrą składnią." "Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 25 Sierpnia 2015 #321865 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na NIE. Nie spełniasz wymagań a po to są, żeby osoby które ich nie spełniają nie składały podania no ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 25 Sierpnia 2015 #321866 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Niestety, ale NIE - nie spełniasz wymagań - nie masz zbyt dużego doświadczenia z IPB PS. Żartowałem, oczywiście że tak. Nie ma lepszego kandydata na to stanowisko +miły +kulturalny +IPB ogarnie +wiek +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 25 Sierpnia 2015 #321869 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 A ja jestem na tak. Odpowiedni wiek, długi staż na sieci, codziennie spędza wiele godzin na forum, angażuje się w rozwój serwera, znany i lubiany. Nie spełnia wymagań? Nie ma odpowiedniej ilości postów? A po co to potrzebne moderatorowi? To jest tylko po to, żeby pierwsza lepsza osoba nie składała podania... A NeQ wszyscy znają. Nie radzi sobie w obsłudze skryptu? To się nauczy. Ja w tym żadnego problemu nie widzę. Gościu jest sumienny i wiem, że sobie poradzi. Masz moje TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 25 Sierpnia 2015 #321872 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Moderator powinien być w stanie poprawnie napisać zdanie. Ty tego nie potrafisz, więc automatycznie Cię to skreśla. Jestem na nie. Może i jesteś znany, ale na posadę moderatora się nie nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Sierpnia 2015 #321880 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 TAK Mimo ,że nie spełniasz wymagań z postami to jestem na TAK. Jesteś osobą ogarniętą ,uczciwą ,rozmowną Co do obsługi forum to szybko się nauczysz ,tak myśle gdyż jesteś osobą ogarniętą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 25 Sierpnia 2015 #321890 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 tak znajomy neq botek <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 25 Sierpnia 2015 #321914 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na NIE - Nie spełniasz wymagań na Moderatora forum. - Jesteś chamski oraz opryskliwy. - Nie znasz regulaminu forum | dowód: http://scr.hu/6maj/5xj63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 25 Sierpnia 2015 #321933 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Aktywny, bezkonfliktowy i ogarnięty chłopaczyna Poradzi sobie Masz moje TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 25 Sierpnia 2015 #321938 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Hmm Małe tak LUBIANY Ogarnięty Uczciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szprej Napisano 25 Sierpnia 2015 #321941 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na nie. Nie spełniasz wymagań a wymagania to podstawa. Postaw się w sytuacji osób, które ich nie spełniają a Ty po znajomości chcesz się wkręcić... To nie jest fair wobec innych i sieci. + zaczynasz być łowcą rang. Odrzucone podanko na moda ts3 to na moda forum złożyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiaAka Napisano 25 Sierpnia 2015 #321958 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na nie -nie spełnia w pełni wymagań - dopiero co pisałeś podanie na Mod'a ts3 nie przyjeli to piszesz na Mod'a forum ? jak według mnie to dziecinne nie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Sierpnia 2015 #321992 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Posty to tylko liczba, nie świadczy o zaufaniu a to u moderatora bardzo ważne. Neq wiele razy pomagał mi w ważnych sprawach i nigdy nie odmówił pomocy. Na nie -nie spełnia w pełni wymagań - dopiero co pisałeś podanie na Mod'a ts3 nie przyjeli to piszesz na Mod'a forum ? jak według mnie to dziecinne nie sądzisz ? ziomeczku nie sądzisz że składa bo chce pomóc? Dużo przebywa na ts jak i na forum więc się przyda. Na ts odrzucono jego podanie ze względu na małą ilość miejsc, jest pretendentem nr 1 w następnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Sierpnia 2015 #322046 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na Tak. -kultura, -aktywność, -posty to tylko liczba, -znajomość IPB? Po co to moderatorowi. Macie dostęp do szablonów moderacyjnych, wyszukiwania po ip oraz notatek. Reasumując jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Sierpnia 2015 #322059 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja również daję tak, bierze do siebie zawsze chociażby drobne uwagi (i to poprawia), aktywny, pomocny, komunikatywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Sierpnia 2015 #322080 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 @Kristo nasz regulamin w wielu wypadkach jest bezsensowny i zbyt zapobiegawczy, na "przestrzeganie regulaminu" bym nie zwracał uwagi, każdy z rangami wyżej złamał go niemniej niż jeden raz. NeQ ma fajne pomysły (kreatywność), jest komunikatywny i szybko łapie nowe rzeczy. Powiedzmy, że jestem na tak, aczkolwiek ja bym znalazł dla Ciebie inne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Sierpnia 2015 #322195 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Hmmm, trudna decyzją NeQ. Jestem na tak -pomocny -miły -te posty to trochę twój minus Ale posty to nie problem moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Sierpnia 2015 #322243 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Brak postow na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlyMp Napisano 25 Sierpnia 2015 #322383 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 szantażował mnie i powiedział ze mnie zbanuje gdzie się da ogólnie dobry chłopak gotuję mi obiadki ale są nie dobre wiec jestem na Nie brak postów i ortografia leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 25 Sierpnia 2015 #322393 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na tak! -pomocny -lubiany -posty to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #319751 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Utrzymaj aktywność, staraj się dalej, a przy następnej rekrutacji myślę, że zobaczymy się w jednolitych kolorach. Na tą chwilę jestem zmuszony odrzucić. Zapraszam przy następnym naborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #319750 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi