NeQ Napisano 24 Sierpnia 2015 #321774 Udost臋pnij Napisano 24 Sierpnia 2015 聽 1. Imi臋: Wiktor 2. Kontakt:Steam/gg 3. Lokalizacja:Mazury (okolice K臋trzyna/Pomorskie Gda艅sk) 4. Czas, kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):4-6h r贸偶nie to bywa zagl膮dam systematycznie, bo lapka zawsze mam pod r臋k膮. (chyba 偶e nie ma gdzie艣 zasi臋gu) 5. Posty (min.650 sensownych): Brak 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Oczywi艣cie pilnowa膰 porz膮dku zosta膰 str贸偶em forumowego prawa聽 7. Dzia艂, kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie chcia艂bym si臋 ogranicza膰 jednak nie b臋dzie problemu b臋d臋 , pracowa艂 tam gdzie b臋d臋 potrzebny. 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: My艣l臋, 偶e potrafi臋 dogada膰 si臋 z ka偶dym no chyba, 偶e kto艣 jest totalnym taboretem. 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Nie widz臋 sensu denerwowania si臋 przez co艣, co jest w internecie, co do systematyczno艣ci nie mam problemu z wykonywaniem swoich zada艅. 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: W sumie 2 (co do po艂owy nie jestem pewny czy na pewno dosta艂em je s艂usznie) 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Tak jak pisa艂em wy偶ej mam na imi臋 Wiktor. Tak jak jest ni偶ej jestem programist膮 amatorem (takie hobby/jak wirus to nie ja聽 )). Interesuj臋 si臋 wszelkiego rodzaju elektronik膮. Kiedy艣 zdarzy艂o mi si臋 gra膰 w pi艂k臋 no偶na w klubie, lecz musia艂em zrezygnowa膰 z powodu ci膮g艂ego podr贸偶owania Gda艅sk-Mazury.Co tu mog臋 jeszcze doda膰 lubi臋 jedno 艣lady jednak 偶adnego jeszcze nie posiadam zakocha艂em si臋 w Kawasaki Ninja jednak dowiedzia艂em si臋, 偶e podr贸偶owa膰 nim mo偶na tylko po torze.W tym roku wyst臋powa艂 b臋d臋 o zezwolenie na bro艅 sportow膮 (systematycznie ucz臋szczam na strzelnice)-tak najpierw sportow膮, poniewa偶 艂atwiej otrzyma膰 wtedy na bro艅 bojow膮. Strzela艂em z r贸偶nego rodzaju o r贸偶nym kalibru聽 . My艣l臋, 偶e to tyle ode mnie. 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):Jestem programist膮 amatorem wi臋c zahaczy艂em o technik臋 programowania PHP co do stanowiska mia艂em tak膮 okazj臋, lecz na mniej rozbudowanym forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 24 Sierpnia 2015 #321792 Udost臋pnij Napisano 24 Sierpnia 2015 No tym podanie mnie zagioles 聽 Na tak, jest par臋 powod贸w 聽 -Wiek, 聽 -Juz d艂ugi czas na sieci, 聽 -Aktywny 聽 -znany 聽 Jedynie posty zawadzaja, a zalety mo偶na wymienia膰, a偶 do nast臋pnych wakacji. 聽 Takie moje zdanie 聽 I sorka za ortografie, ale jestem na tele i pisze z funkcj膮 to, czyli przewidywanie tekstu. 聽 聽 @edit 聽 Jeszcze redaktor i grafik ci zosta艂 do zgarni臋cia, tak uprzedzam fakty, 偶e si臋 dostanie 聽 聽 @edit2 聽 No i amxx supp. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 24 Sierpnia 2015 #321813 Udost臋pnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Na tak tylko nie wiem jak ty to ogarniesz 聽 聽 Ale no 聽 聽 -Wiek 聽 聽 -Podanko przekona艂o 聽 聽 -ZNANY 聽 聽 NA TAK 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321818 Udost臋pnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Posty - Nie spe艂niasz wymaga艅 Ortografia - Nie spe艂niasz wymaga艅 Interpunkcja - le偶y Obs艂uga Skryptu - le偶y Regulamin - le偶y 聽 "Podanie ma by膰 napisane sumiennie, bez 偶adnych b艂臋d贸w i z dobr膮 sk艂adni膮." 聽 "Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅." 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 25 Sierpnia 2015 #321865 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na NIE. 聽 Nie spe艂niasz wymaga艅 a po to s膮, 偶eby osoby kt贸re ich nie spe艂niaj膮 nie sk艂ada艂y podania no ludzie. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 25 Sierpnia 2015 #321866 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Niestety, ale NIE 聽 聽 聽 - nie spe艂niasz wymaga艅 聽 - nie masz zbyt du偶ego do艣wiadczenia z IPB 聽 聽 聽 PS. 呕artowa艂em, oczywi艣cie 偶e tak. Nie ma lepszego kandydata na to stanowisko 聽 聽 聽 +mi艂y 聽 +kulturalny 聽 +IPB ogarnie 聽 +wiek 聽 +sta偶 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 25 Sierpnia 2015 #321869 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 A ja jestem na tak. 聽 聽 聽 Odpowiedni wiek, d艂ugi sta偶 na sieci, codziennie sp臋dza wiele godzin na forum, anga偶uje si臋 w rozw贸j serwera, znany i lubiany. 聽 聽 聽 Nie spe艂nia wymaga艅? 聽 聽 聽 Nie ma odpowiedniej ilo艣ci post贸w? A po co to potrzebne moderatorowi? To jest tylko po to, 偶eby pierwsza lepsza osoba nie sk艂ada艂a podania... A NeQ wszyscy znaj膮. 聽 聽 聽 Nie radzi sobie w obs艂udze skryptu? To si臋 nauczy. Ja w tym 偶adnego problemu nie widz臋. 聽 聽 聽 Go艣ciu jest sumienny i wiem, 偶e sobie poradzi. 聽 聽 聽 Masz moje TAK! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 25 Sierpnia 2015 #321872 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Moderator powinien by膰 w stanie poprawnie napisa膰 zdanie. Ty tego nie potrafisz, wi臋c automatycznie Ci臋 to skre艣la. 聽 Jestem na nie. Mo偶e i jeste艣 znany, ale na posad臋 moderatora si臋 nie nadajesz. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Sierpnia 2015 #321880 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 TAK 聽 Mimo ,偶e nie spe艂niasz wymaga艅 z postami to jestem na TAK. 聽 Jeste艣 osob膮 ogarni臋t膮 ,uczciw膮 ,rozmown膮 聽 Co do obs艂ugi forum to szybko si臋 nauczysz ,tak my艣le gdy偶 jeste艣 osob膮 ogarni臋t膮 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 25 Sierpnia 2015 #321890 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 tak znajomy neq botek <3 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 25 Sierpnia 2015 #321914 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na NIE 聽 聽 聽 - Nie spe艂niasz wymaga艅 na Moderatora forum. 聽 - Jeste艣 chamski oraz opryskliwy. 聽 - Nie znasz regulaminu forum | dow贸d: http://scr.hu/6maj/5xj63 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 25 Sierpnia 2015 #321933 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Aktywny, bezkonfliktowy i ogarni臋ty ch艂opaczyna 聽 Poradzi sobie 聽 Masz moje TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 25 Sierpnia 2015 #321938 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Hmm 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Ma艂e tak 聽 LUBIANY 聽 Ogarni臋ty 聽 Uczciwy Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Szprej Napisano 25 Sierpnia 2015 #321941 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na nie. 聽 Nie spe艂niasz wymaga艅 a wymagania to podstawa. 聽 聽 Postaw si臋 w sytuacji os贸b, kt贸re ich nie spe艂niaj膮 a Ty po znajomo艣ci chcesz si臋 wkr臋ci膰... 聽 聽 To nie jest fair wobec innych i sieci. 聽 聽 + zaczynasz by膰 艂owc膮 rang. Odrzucone podanko na moda ts3 to na moda forum z艂o偶y艂e艣 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ArmiaAka Napisano 25 Sierpnia 2015 #321958 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na nie聽 聽 -nie spe艂nia w pe艂ni wymaga艅 聽 - dopiero co pisa艂e艣 podanie na Mod'a ts3 nie聽 przyjeli to piszesz na聽 Mod'a forum聽 ? jak wed艂ug mnie聽 to dziecinne nie s膮dzisz ? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Sierpnia 2015 #321992 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Posty to tylko liczba, nie 艣wiadczy o zaufaniu a to u moderatora bardzo wa偶ne. Neq wiele razy pomaga艂 mi w wa偶nych sprawach i nigdy nie odm贸wi艂 pomocy.聽 聽 聽 聽 聽 Na nie聽 聽 -nie spe艂nia w pe艂ni wymaga艅 聽 - dopiero co pisa艂e艣 podanie na Mod'a ts3 nie聽 przyjeli to piszesz na聽 Mod'a forum聽 ? jak wed艂ug mnie聽 to dziecinne nie s膮dzisz ? 聽 聽 ziomeczku nie s膮dzisz 偶e sk艂ada bo chce pom贸c? Du偶o przebywa na ts jak i na forum wi臋c si臋 przyda. Na ts odrzucono jego podanie ze wzgl臋du na ma艂膮 ilo艣膰 miejsc, jest pretendentem nr 1 w nast臋pnej rekrutacji. 聽聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Sierpnia 2015 #322046 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na Tak. 聽 -kultura, 聽 -aktywno艣膰, 聽 -posty to tylko liczba, 聽 -znajomo艣膰 IPB? Po co to moderatorowi. Macie dost臋p do szablon贸w moderacyjnych, wyszukiwania po ip oraz notatek. 聽 聽 Reasumuj膮c jestem na Tak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Sierpnia 2015 #322059 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja r贸wnie偶 daj臋 tak, bierze do siebie zawsze chocia偶by drobne uwagi (i to poprawia), aktywny, pomocny, komunikatywny. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 25 Sierpnia 2015 #322080 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 @Kristo nasz regulamin w wielu wypadkach jest bezsensowny i zbyt zapobiegawczy, na "przestrzeganie regulaminu" bym nie zwraca艂 uwagi, ka偶dy z rangami wy偶ej z艂ama艂 go niemniej ni偶 jeden raz. 聽 聽 聽 NeQ ma fajne pomys艂y (kreatywno艣膰), jest komunikatywny i szybko 艂apie nowe rzeczy. 聽 Powiedzmy, 偶e jestem na tak, aczkolwiek ja bym znalaz艂 dla Ciebie inne miejsce. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Sierpnia 2015 #322195 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Hmmm, trudna decyzj膮 NeQ. 聽 Jestem na tak 聽 -pomocny 聽 -mi艂y 聽 -te posty to troch臋 tw贸j minus 聽 Ale posty to nie problem moim zdaniem Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Sierpnia 2015 #322243 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Brak postow na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
GlyMp Napisano 25 Sierpnia 2015 #322383 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 szanta偶owa艂 mnie i powiedzia艂 ze mnie zbanuje gdzie si臋 da og贸lnie dobry ch艂opak gotuj臋 mi obiadki ale s膮 nie dobre wiec jestem na Nie brak post贸w i ortografia le偶y聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 25 Sierpnia 2015 #322393 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na tak! 聽 聽 -pomocny 聽 聽 -lubiany 聽 聽 -posty to nie wszystko. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #319751 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Utrzymaj aktywno艣膰, staraj si臋 dalej, a przy nast臋pnej rekrutacji my艣l臋, 偶e zobaczymy si臋 w jednolitych kolorach. Na t膮 chwil臋 jestem zmuszony odrzuci膰. 聽 聽 聽 Zapraszam przy nast臋pnym naborze. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #319750 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi