Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imię: Wiktor

2. Kontakt:Steam/gg

3. Lokalizacja:Mazury (okolice Kętrzyna/Pomorskie Gdańsk)

4. Czas, który poświęcasz dziennie na forum (około):4-6h różnie to bywa zaglądam systematycznie, bo lapka zawsze mam pod ręką. (chyba że nie ma gdzieś zasięgu)

5. Posty (min.650 sensownych): Brak

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Oczywiście pilnować porządku zostać stróżem forumowego prawa  :)

7. Dział, którym chciałbyś się zajmować na forum: Nie chciałbym się ograniczać jednak nie będzie problemu będę , pracował tam gdzie będę potrzebny.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że potrafię dogadać się z każdym no chyba, że ktoś jest totalnym taboretem.

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Nie widzę sensu denerwowania się przez coś, co jest w internecie, co do systematyczności nie mam problemu z wykonywaniem swoich zadań.

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: W sumie 2 (co do połowy nie jestem pewny czy na pewno dostałem je słusznie)

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:Tak jak pisałem wyżej mam na imię Wiktor. Tak jak jest niżej jestem programistą amatorem (takie hobby/jak wirus to nie ja  :P)). Interesuję się wszelkiego rodzaju elektroniką. Kiedyś zdarzyło mi się grać w piłkę nożna w klubie, lecz musiałem zrezygnować z powodu ciągłego podróżowania Gdańsk-Mazury.Co tu mogę jeszcze dodać lubię jedno ślady jednak żadnego jeszcze nie posiadam zakochałem się w Kawasaki Ninja jednak dowiedziałem się, że podróżować nim można tylko po torze.W tym roku występował będę o zezwolenie na broń sportową (systematycznie uczęszczam na strzelnice)-tak najpierw sportową, ponieważ łatwiej otrzymać wtedy na broń bojową. Strzelałem z różnego rodzaju o różnym kalibru  :P. Myślę, że to tyle ode mnie.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Jestem programistą amatorem więc zahaczyłem o technikę programowania PHP co do stanowiska miałem taką okazję, lecz na mniej rozbudowanym forum

Napisano

No tym podanie mnie zagioles xD

Na tak, jest parę powodów

-Wiek,

-Juz długi czas na sieci,

-Aktywny

-znany

Jedynie posty zawadzaja, a zalety można wymieniać, aż do następnych wakacji.

Takie moje zdanie :D

I sorka za ortografie, ale jestem na tele i pisze z funkcją to, czyli przewidywanie tekstu.

@edit

Jeszcze redaktor i grafik ci został do zgarnięcia, tak uprzedzam fakty, że się dostanie

@edit2

No i amxx supp.

Napisano

Posty - Nie spełniasz wymagań

Ortografia - Nie spełniasz wymagań

Interpunkcja - leży

Obsługa Skryptu - leży

Regulamin - leży

"Podanie ma być napisane sumiennie, bez żadnych błędów i z dobrą składnią."

"Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje

Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń."

Napisano

Niestety, ale NIE

- nie spełniasz wymagań

- nie masz zbyt dużego doświadczenia z IPB

PS. Żartowałem, oczywiście że tak. Nie ma lepszego kandydata na to stanowisko

+miły

+kulturalny

+IPB ogarnie

+wiek

+staż

Napisano

A ja jestem na tak.

Odpowiedni wiek, długi staż na sieci, codziennie spędza wiele godzin na forum, angażuje się w rozwój serwera, znany i lubiany.

Nie spełnia wymagań?

Nie ma odpowiedniej ilości postów? A po co to potrzebne moderatorowi? To jest tylko po to, żeby pierwsza lepsza osoba nie składała podania... A NeQ wszyscy znają.

Nie radzi sobie w obsłudze skryptu? To się nauczy. Ja w tym żadnego problemu nie widzę.

Gościu jest sumienny i wiem, że sobie poradzi.

Masz moje TAK! :)

Napisano

Moderator powinien być w stanie poprawnie napisać zdanie. Ty tego nie potrafisz, więc automatycznie Cię to skreśla.

Jestem na nie. Może i jesteś znany, ale na posadę moderatora się nie nadajesz.

Napisano

Na nie.

Nie spełniasz wymagań a wymagania to podstawa.

Postaw się w sytuacji osób, które ich nie spełniają a Ty po znajomości chcesz się wkręcić...

To nie jest fair wobec innych i sieci.

+ zaczynasz być łowcą rang. Odrzucone podanko na moda ts3 to na moda forum złożyłeś

Napisano

Na nie 

-nie spełnia w pełni wymagań

- dopiero co pisałeś podanie na Mod'a ts3 nie  przyjeli to piszesz na  Mod'a forum  ? jak według mnie  to dziecinne nie sądzisz ?

Napisano

Jestem na tak. Posty to tylko liczba, nie świadczy o zaufaniu a to u moderatora bardzo ważne. Neq wiele razy pomagał mi w ważnych sprawach i nigdy nie odmówił pomocy. 

Na nie 

-nie spełnia w pełni wymagań

- dopiero co pisałeś podanie na Mod'a ts3 nie  przyjeli to piszesz na  Mod'a forum  ? jak według mnie  to dziecinne nie sądzisz ?

ziomeczku nie sądzisz że składa bo chce pomóc? Dużo przebywa na ts jak i na forum więc się przyda. Na ts odrzucono jego podanie ze względu na małą ilość miejsc, jest pretendentem nr 1 w następnej rekrutacji.   

Napisano

Jestem na Tak.

-kultura,

-aktywność,

-posty to tylko liczba,

-znajomość IPB? Po co to moderatorowi. Macie dostęp do szablonów moderacyjnych, wyszukiwania po ip oraz notatek.

Reasumując jestem na Tak.

Napisano

@Kristo nasz regulamin w wielu wypadkach jest bezsensowny i zbyt zapobiegawczy, na "przestrzeganie regulaminu" bym nie zwracał uwagi, każdy z rangami wyżej złamał go niemniej niż jeden raz.

NeQ ma fajne pomysły (kreatywność), jest komunikatywny i szybko łapie nowe rzeczy.

Powiedzmy, że jestem na tak, aczkolwiek ja bym znalazł dla Ciebie inne miejsce. :)

Napisano

szantażował mnie i powiedział ze mnie zbanuje gdzie się da ogólnie dobry chłopak gotuję mi obiadki ale są nie dobre wiec jestem na Nie brak postów i ortografia leży 

Napisano

Utrzymaj aktywność, staraj się dalej, a przy następnej rekrutacji myślę, że zobaczymy się w jednolitych kolorach. Na tą chwilę jestem zmuszony odrzucić.

Zapraszam przy następnym naborze.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...