Salutek Napisano 20 Sierpnia 2015 #320607 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Siemka klasa rusznikarz jest za dobra... Np ta klasa szyb ataku od int to może byc.. Ale żeby nie było 1\8 tylko np 1\10 co wy na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonyymous Napisano 20 Sierpnia 2015 #320609 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Moim zdaniem ta klasa jest i tak wystarczająco mocna jeśli ma szybkostrzelność zależną od int. Można byłoby w ogóle wyrzucić 1/x a zamiast tego dać mu inne moce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikaa ;* Napisano 21 Sierpnia 2015 #320653 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Właśnie dlatego, że jest dobra jest premką, a nie klasą darmową. Zmienicie i nikt nie będzie nią grał... Jak dla mnie jest w porządku. Nie płaci się za byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 21 Sierpnia 2015 #320713 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Nie widzę problemu, klasa jest ok, na premkę odpowiednio silna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 21 Sierpnia 2015 #320719 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jak dla mnie zamiast zmieniac rusznikarza to powinni zmienic granadiera i wojskowego bo jak na premki to troche za slabe )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 21 Sierpnia 2015 #320726 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 To jest premka, dlatego jest mocna, jak sie nie podoba ze Cie zabijają to kup mocna premke/vipa i będziesz ich zabijał. Podbijam słowa Venixa, grenadiera po użyciu HE 1/1 jest praktycznie bezbronny, wojskowym nie grałem wiec sie nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikaa ;* Napisano 21 Sierpnia 2015 #320746 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Ja mam propozycję - zostawcie już te klasy w spokoju Nie widzę sensu, żeby po raz kolejny spamować na taki temat (przypomnę, że kiedyś była tego typu rozmowa w sprawie wojskowego). Rozumiem, że nie wszystkim można dogodzić, ale jednak premka to premka. Zdecydowanie temat powinien być zamknięty. Dziękuję, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 21 Sierpnia 2015 #320754 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 @up idealnie powiedziane, nie chcemy kolejnej wojny jak z wojskowym, premka swoje kosztuje to i ma swoje moce, nie widzę powodu do zmiany @Venix kiedyś pół serwera (w tym ja ) uważało że wojskowy jest za mocny i stąd ta wspomniana wyżej "wojna z wojskowym", a teraz że niby za słaby? Ma radar, m4, dualsy i niwidkę, to bardzo dobra klasa, tylko że każdy kupuje rusznikarza, cichego i elitarnego bo akurat są na topie. Za swoich czasów połowa premek to był granadier i wojskowy... no i czasami elitarny, ale pomimo to rozdupczały serwer i wk***iały ludzi. @Heisenberg pomyślałeś że kogoś może NIE STAĆ lub ma inne rzeczy na które musi wydawać swoje pieniądze? Albo że mamusia nie kupi ;D ? W każdym razie nie trzeba kupować premki żeby pokonać premkę, np. taki komandos, lekki snajper, saper, wsparcie rakietowe radząsobie z premkami i założęsęże gdyby więcej osób grało klasami jak Sztabowy, czy Marines też dawałyby radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 21 Sierpnia 2015 #320775 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 @Akinari, proste ze nie kazdego stać. Np. Mnie stać ale nigdy bym nie kupił bo wiem ze kiedy bede chciał to poradzę sobie bez premki, dlatego staram sie nie narzekać. A o grenadierze akurat tylko prawdę napisałem, nie gram premkami teraz, wlasciwie to prawie w ogole nie gram. @Nika, podbijam, temat najlepiej zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 21 Sierpnia 2015 #320803 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Wojskowy już był osłabiany kilka razy i wystarczy to klasa MEGA PREMIUM więc musi być mocny. A co do rusznikarza to dajcie mu 1/11 i będzie święty spokój tak było przed zmianami i było dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 22 Sierpnia 2015 #320967 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 @Krzysiu W sumie z tym to prawda, 1/11 nie wchodziło non stop i co drugi strzał, ale wchodziło, zwłaszcza na full incie gdy magazynek wywala się w 2 sekundy xP (offtop) Krzysiu wracaj do nas, nie mam na kogo narzekać że jest jest suabiakiem na radarze ^^ no wróć do gry pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2015 #320976 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Według mnie ta klasa taka powinna być sam nią gram i mi się dobrze gra ale również dobry jest Cichy Morderca tu nie ma różnicy akurat lecz cichy ma niewidzialność natomiast rusznikarz ma szybkostrzelność. Jeśli chcecie coś zmieniać to ulepszcie wojskowego np dodajcie mu eliminator do klasy i było by spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 22 Sierpnia 2015 #320992 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 @Archeolog, z tego co mi wiadomo to ma jakas część eliminatorze dodana czy cos w ten desen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu1990 Napisano 23 Sierpnia 2015 #321295 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 Wojskowy nie ma nic ograniczającego rozrzut i według mnie dodanie go za bardzo wzmocniłoby tą klasę. Proponuję dodać mu 1/2 z HE, albo coś w ten deseń. @Akinari może jeszcze wrócę, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Września 2015 #325733 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Co do premek: Rusznikarz - bez zmian Wojskowy - coś mu dodam Cichy - naprawię 1/8 Elit Sniper - trochę go zmodyfikuje Grenadier - pomyślę nad przebudową klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Września 2015 #325735 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi