Skocz do zawartości

Rusznikarz

Salutek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam propozycję - zostawcie już te klasy w spokoju :) Nie widzę sensu, żeby po raz kolejny spamować na taki temat (przypomnę, że kiedyś była tego typu rozmowa w sprawie wojskowego). Rozumiem, że nie wszystkim można dogodzić, ale jednak premka to premka. Zdecydowanie temat powinien być zamknięty.

Dziękuję, pozdrawiam.

@up idealnie powiedziane, nie chcemy kolejnej wojny jak z wojskowym, premka swoje kosztuje to i ma swoje moce, nie widzę powodu do zmiany

@Venix kiedyś pół serwera (w tym ja xD) uważało że wojskowy jest za mocny i stąd ta wspomniana wyżej "wojna z wojskowym", a teraz że niby za słaby? Ma radar, m4, dualsy i niwidkę, to bardzo dobra klasa, tylko że każdy kupuje rusznikarza, cichego i elitarnego bo akurat są na topie. Za swoich czasów połowa premek to był granadier i wojskowy... no i czasami elitarny, ale pomimo to rozdupczały serwer i wk***iały ludzi.

@Heisenberg pomyślałeś że kogoś może NIE STAĆ lub ma inne rzeczy na które musi wydawać swoje pieniądze? Albo że mamusia nie kupi ;D ? W każdym razie nie trzeba kupować premki żeby pokonać premkę, np. taki komandos, lekki snajper, saper, wsparcie rakietowe radząsobie z premkami i założęsęże gdyby więcej osób grało klasami jak Sztabowy, czy Marines też dawałyby radę

@Akinari, proste ze nie kazdego stać. Np. Mnie stać ale nigdy bym nie kupił bo wiem ze kiedy bede chciał to poradzę sobie bez premki, dlatego staram sie nie narzekać. A o grenadierze akurat tylko prawdę napisałem, nie gram premkami teraz, wlasciwie to prawie w ogole nie gram.

@Nika, podbijam, temat najlepiej zamknąć :)

@Krzysiu W sumie z tym to prawda, 1/11 nie wchodziło non stop i co drugi strzał, ale wchodziło, zwłaszcza na full incie gdy magazynek wywala się w 2 sekundy xP (offtop) Krzysiu wracaj do nas, nie mam na kogo narzekać że jest jest suabiakiem na radarze ^^ no wróć do gry pls :D

Według mnie ta klasa taka powinna być sam nią gram i mi się dobrze gra ale również dobry jest Cichy Morderca tu nie ma różnicy akurat lecz cichy ma niewidzialność natomiast rusznikarz ma szybkostrzelność. Jeśli chcecie coś zmieniać to ulepszcie wojskowego np dodajcie mu eliminator do klasy i było by spoko :P.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...