PereK Napisano 29 Czerwca 2015 #8104 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Nick: PereK Wiek: 17 Jeszcze nie byłem administratorem ale wiem jakie wymagania ma administrator spełnia warunki. Znajomość AMXX ( W skali 1/10 ): 8/10 Staż w Counter Strike: 5 lat Non Steam Dlaczego: Ponieważ zobaczyłem dzisiaj na serwerze cheathery. Nie pozwolę żadnemu cheatherowi być na serwerze. Jestem miłym , uczynnym chłopakiem myślę że poradzę sobie bez problemu. Czas jaki spędzam dziennie na Counter Strike na serwerze cod 45 k w wolnym czasie 4-5h dziennie. Skype: Masterekk Link do GameTracka: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=PEREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2015 #3500 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na tak ponieważ jest ogranięty miły myślę że powinien dostać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 29 Czerwca 2015 #2962 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem ale za okresem próbnym --- Ponieważ znam go długi czas zgłasza godzinki są da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 30 Czerwca 2015 #7639 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Można dać szanse na Okres Próbny. +Wiek -Doświadczenie -/+Amxx (coś nie jestem pewien) -Podanie (widzę że wzoru się kopiować nawet nie chciało...) -Steam +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7578 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na TAK +Wiek +Amxx +Doświadczenie +GT +Kultura -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 30 Czerwca 2015 #7579 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na nie, Przez pewien okres nie bylo cie na serwerze, a teraz znow aktywny zaczynasz byc. Za okresem prubnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 30 Czerwca 2015 #4048 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na nie. Grałeś jakiś czas temu, później przestałeś się pojawiać, a teraz znów wzrosła Ci aktywność. Pograj jeszcze trochę i udowodnij, że nie znudzi Ci się serwer po kolejnych kilku dniach grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 1 Lipca 2015 #5008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Popraw aktywność na forum i serwerze to będę na tak. Wtedy ponownie złóż podanie bądź poproś administracje o otworzenie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 1 Lipca 2015 #6368 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 aktywnosc 4-5h dziennie przesada widac to po godzinie zobaczyles czitera i sie zachcialo admina pograj jeszcze wiecej na forum przebywaj wtedy dam na tak a teraz niestety NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 1 Lipca 2015 #6272 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jestem na Nie w 75% tylko z powodu za Twoje uzasadnienie Dlaczego Ty: Wydaje mi sie ze troche slaby pretekst aby otrzymac Admina poniewaz widziales Cheatera, + NS i ten AMXX, Sorry za podklejenie linka ale moze to Ci uzasadni twoja wypowiedz http://multi-head.pl/topic/40029-zamkni%C4%99tyamx-od-1-10-u%C5%82atwiona-sprawa/ Grasz w cs od 12 roku zycia ? Fakt jestes uczynny i moze bys dal rade ogarnac, tylko nie wiem czy to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Lipca 2015 #5807 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Otóż @PereK Twoja aktywność w ostatnim czasie nie była powalająca, tyle przez ostatnie 4-5 dni było ok. Twój temat zamknę na okres około tygodnia, w tym czasie zobaczymy czy Twój zapał nie mini, oraz, że Twoja aktywność nie spadnie. Ponadto przez ten czas musisz odrobić warna poprzez wykonanie 10 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Lipca 2015 #310364 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi