PereK Posted June 29, 2015 #8104 Share Posted June 29, 2015 Nick: PereK Wiek: 17 Jeszcze nie byłem administratorem ale wiem jakie wymagania ma administrator spełnia warunki. Znajomość AMXX ( W skali 1/10 ): 8/10 Staż w Counter Strike: 5 lat Non Steam Dlaczego: Ponieważ zobaczyłem dzisiaj na serwerze cheathery. Nie pozwolę żadnemu cheatherowi być na serwerze. Jestem miłym , uczynnym chłopakiem myślę że poradzę sobie bez problemu. Czas jaki spędzam dziennie na Counter Strike na serwerze cod 45 k w wolnym czasie 4-5h dziennie. Skype: Masterekk Link do GameTracka: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=PEREK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 29, 2015 #3500 Share Posted June 29, 2015 Jestem na tak ponieważ jest ogranięty miły myślę że powinien dostać szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted June 29, 2015 #2962 Share Posted June 29, 2015 Jestem ale za okresem próbnym --- Ponieważ znam go długi czas zgłasza godzinki są da się pogadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlodyy5 Posted June 30, 2015 #7639 Share Posted June 30, 2015 Można dać szanse na Okres Próbny. +Wiek -Doświadczenie -/+Amxx (coś nie jestem pewien) -Podanie (widzę że wzoru się kopiować nawet nie chciało...) -Steam +GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 30, 2015 #7578 Share Posted June 30, 2015 Na TAK +Wiek +Amxx +Doświadczenie +GT +Kultura -Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
2speed Posted June 30, 2015 #7579 Share Posted June 30, 2015 Na nie, Przez pewien okres nie bylo cie na serwerze, a teraz znow aktywny zaczynasz byc. Za okresem prubnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masherrr Posted June 30, 2015 #4048 Share Posted June 30, 2015 Na nie. Grałeś jakiś czas temu, później przestałeś się pojawiać, a teraz znów wzrosła Ci aktywność. Pograj jeszcze trochę i udowodnij, że nie znudzi Ci się serwer po kolejnych kilku dniach grania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dealan4 Posted July 1, 2015 #5008 Share Posted July 1, 2015 Popraw aktywność na forum i serwerze to będę na tak. Wtedy ponownie złóż podanie bądź poproś administracje o otworzenie tego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinekq1 Posted July 1, 2015 #6368 Share Posted July 1, 2015 aktywnosc 4-5h dziennie przesada widac to po godzinie zobaczyles czitera i sie zachcialo admina pograj jeszcze wiecej na forum przebywaj wtedy dam na tak a teraz niestety NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
KieGoWhoYeah Posted July 1, 2015 #6272 Share Posted July 1, 2015 Jestem na Nie w 75% tylko z powodu za Twoje uzasadnienie Dlaczego Ty: Wydaje mi sie ze troche slaby pretekst aby otrzymac Admina poniewaz widziales Cheatera, + NS i ten AMXX, Sorry za podklejenie linka ale moze to Ci uzasadni twoja wypowiedz http://multi-head.pl/topic/40029-zamkni%C4%99tyamx-od-1-10-u%C5%82atwiona-sprawa/ Grasz w cs od 12 roku zycia ? Fakt jestes uczynny i moze bys dal rade ogarnac, tylko nie wiem czy to wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted July 1, 2015 #5807 Share Posted July 1, 2015 Otóż @PereK Twoja aktywność w ostatnim czasie nie była powalająca, tyle przez ostatnie 4-5 dni było ok. Twój temat zamknę na okres około tygodnia, w tym czasie zobaczymy czy Twój zapał nie mini, oraz, że Twoja aktywność nie spadnie. Ponadto przez ten czas musisz odrobić warna poprzez wykonanie 10 reklam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy Posted July 10, 2015 #310364 Share Posted July 10, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts