Flyleaf Napisano 28 Czerwca 2015 #4381 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Nick: Flyleaf Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0. Od niedawna gram w cs'a lecz szybko się uczę. Staż w CS-sie: 4 miesiące Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: 1. Potrafię rozpoznać, kiedy ktoś czituje. 2. Dużo czasu spędzam na serwerze (link do gametrackera poniżej) 3. Miły, pomocny 4. Jestem lubiany na serwerze, nie robię sobie wrogów. (Bo po co?) 5. Nie lubię czitowania i cziterów. Dzisiaj miała miejsce sytuacja, gdzie trzech graczy czitowało i do wieczora żaden admin nie wszedł. Domyślacie się, jaka była reakcja stałych, uczciwych graczy na ten incydent? No właśnie. Stąd wynika moja kandydatura. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zacząłem wakacje, mam całe dnie wolne i tak na prawdę, na CD 45k spędzam kilka godzin dziennie. Kontakt: 24896131 gg, forum, skype: xvol4r http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Flyleaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 28 Czerwca 2015 #9884 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Pomimo braku doświadczenia ja jestem na TAK, można tylko na razie na okres próbny, właśnie z tego względu, a jak się sprawdzi, to na stałe. Zawsze pełna kulturka, miły, zgłasza, jeszcze tylko zainwestuj w steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #9566 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Jestem na tak dokładnie tak jak up , jedynie mogę dodać gosć na poziomie tak jak jego brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Czerwca 2015 #7119 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Pomimo braku doświadczenia ja jestem na TAK, można tylko na razie na okres próbny, właśnie z tego względu, a jak się sprawdzi, to na stałe. Zawsze pełna kulturka, miły, zgłasza, jeszcze tylko zainwestuj w steam Ja również się pod tym podpisuje, świetnie się z nim gra, pomaga zgłaszać na u@, ogarnięty w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PereK Napisano 29 Czerwca 2015 #9442 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 je też jestem na tak ponieważ jest dobry dajcie chłopakowi szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 29 Czerwca 2015 #8543 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jestem na tak często widuje kulturalny zgłasza, ale za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 30 Czerwca 2015 #7635 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Pomimo doświadczenia na TAK +Wiek +Ogar -Amxx (chłopak się uczy szybko, poczyta na internecie poogląda trochę poradników i się nauczy ) +Zgłasza na u@ +Często na serwie +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7623 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Jestem na wielkie TAK pomieważ: +godziny +gt -Amxx +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mysza Napisano 30 Czerwca 2015 #7268 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 jestem na tak ogarniety kulturka no i czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 3 Lipca 2015 #5122 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja rowniez na Tak, ogarnia, bez konfliktowy, z humorem a amxx to szybko zalapie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 3 Lipca 2015 Autor #4744 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Nie wątpię, że szybko załapie, informatyk oswaja szybko takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 4 Lipca 2015 #3333 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Tak jak z madarą.Fajna osoba której należy się szansa.Kulturalny,można pogadać.Z tego co widzę zgłasza na [email protected]ąg jedynie amxx co jest kwestią paru poradników na internecie Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 5 Lipca 2015 Autor #3036 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Dziękuję za poparcie panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 5 Lipca 2015 #2712 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi