Flyleaf Posted June 28, 2015 #4381 Share Posted June 28, 2015 Nick: Flyleaf Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0. Od niedawna gram w cs'a lecz szybko się uczę. Staż w CS-sie: 4 miesiące Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: 1. Potrafię rozpoznać, kiedy ktoś czituje. 2. Dużo czasu spędzam na serwerze (link do gametrackera poniżej) 3. Miły, pomocny 4. Jestem lubiany na serwerze, nie robię sobie wrogów. (Bo po co?) 5. Nie lubię czitowania i cziterów. Dzisiaj miała miejsce sytuacja, gdzie trzech graczy czitowało i do wieczora żaden admin nie wszedł. Domyślacie się, jaka była reakcja stałych, uczciwych graczy na ten incydent? No właśnie. Stąd wynika moja kandydatura. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zacząłem wakacje, mam całe dnie wolne i tak na prawdę, na CD 45k spędzam kilka godzin dziennie. Kontakt: 24896131 gg, forum, skype: xvol4r http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Flyleaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masherrr Posted June 28, 2015 #9884 Share Posted June 28, 2015 Pomimo braku doświadczenia ja jestem na TAK, można tylko na razie na okres próbny, właśnie z tego względu, a jak się sprawdzi, to na stałe. Zawsze pełna kulturka, miły, zgłasza, jeszcze tylko zainwestuj w steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 28, 2015 #9566 Share Posted June 28, 2015 Jestem na tak dokładnie tak jak up , jedynie mogę dodać gosć na poziomie tak jak jego brat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dealan4 Posted June 29, 2015 #7119 Share Posted June 29, 2015 Pomimo braku doświadczenia ja jestem na TAK, można tylko na razie na okres próbny, właśnie z tego względu, a jak się sprawdzi, to na stałe. Zawsze pełna kulturka, miły, zgłasza, jeszcze tylko zainwestuj w steam Ja również się pod tym podpisuje, świetnie się z nim gra, pomaga zgłaszać na u@, ogarnięty w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PereK Posted June 29, 2015 #9442 Share Posted June 29, 2015 je też jestem na tak ponieważ jest dobry dajcie chłopakowi szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted June 29, 2015 #8543 Share Posted June 29, 2015 Jestem na tak często widuje kulturalny zgłasza, ale za okresem próbnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlodyy5 Posted June 30, 2015 #7635 Share Posted June 30, 2015 Pomimo doświadczenia na TAK +Wiek +Ogar -Amxx (chłopak się uczy szybko, poczyta na internecie poogląda trochę poradników i się nauczy ) +Zgłasza na u@ +Często na serwie +Kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 30, 2015 #7623 Share Posted June 30, 2015 Jestem na wielkie TAK pomieważ: +godziny +gt -Amxx +Kultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysza Posted June 30, 2015 #7268 Share Posted June 30, 2015 jestem na tak ogarniety kulturka no i czesto na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
KieGoWhoYeah Posted July 3, 2015 #5122 Share Posted July 3, 2015 Ja rowniez na Tak, ogarnia, bez konfliktowy, z humorem a amxx to szybko zalapie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyleaf Posted July 3, 2015 Author #4744 Share Posted July 3, 2015 Nie wątpię, że szybko załapie, informatyk oswaja szybko takie rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KreatywnyAli Posted July 4, 2015 #3333 Share Posted July 4, 2015 Tak jak z madarą.Fajna osoba której należy się szansa.Kulturalny,można pogadać.Z tego co widzę zgłasza na [email protected]ąg jedynie amxx co jest kwestią paru poradników na internecie Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyleaf Posted July 5, 2015 Author #3036 Share Posted July 5, 2015 Dziękuję za poparcie panowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy Posted July 5, 2015 #2712 Share Posted July 5, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts