I'm BoT Napisano 22 Czerwca 2015 #15829 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 1. Typujemy 6 liczb z zakresu 1-30. 2. Jedna osoba może typować tylko raz w tygodniu. 3. Zgłoszenie do konkursu następuje poprzez napisanie posta w tym temacie, w którym to będzie wymienione te 6 liczb. 4. Nie można zmienić swoich typów po napisaniu posta. 5. Losować liczby możecie do godziny 18 w każdy czwartek. 6. Losowanie odbywać się będzie zawsze co tydzień w czwartek około godziny 20. 7. Każda osoba, która odgadnie komplet liczb otrzyma(6) VIP'a na 90 dni na wybranym serwerze. 8. Każda osoba, która odgadnie pięć liczb otrzyma VIP'a na 30 dni na wybranym serwerze. 9. Każda osoba, która odgadnie cztery liczby otrzyma VIP'a na 7 dni na wybranym serwerze. CO WY NA TO ? POZDRAWIAM I'm BoT ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Czerwca 2015 #15823 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dawniej zorganizowałem podobny konkurs, oczywiście co chwile coś w nim poprawiałem, na prawdę wypalił ale proponowałbym Tobie zmienić nieco zasady, początkowo gdy prowadziłem konkurs również wymyśliłem, że trzeba trafić 6 liczb ale to było niewykonalne, aż zmieniłem zasady i wtedy losowania odbywały się 2 razy w tygodniu bodajże wt i nie trzeba było trafić 6 liczb tylko było to na zasadzie klasyfikacji generalnej, osoby biorące udział jeśli trafiły np. jedną liczbę dostawały 1pkt, 2 liczby 2pkt, 3 liczby 5pkt im więcej liczb tym więcej pkt. Zliczałem wtedy punktacje i robiłem klasyfikacje generalną i osoba która zdobyła w ciągu miesiąca najwięcej pkt wygrywała premkę/vipa na 1miesiąc, proponowałbym Tobie zmienić zasady. Mój konkurs wypalił i to bardzo (od grudnia do sierpnia lekko ponad 17tys wyświetleń i ok. 1300 postów) Jeśli dobrze to rozpracujesz to może to wypalić. Oczywiście popieram, według mnie można wprowadzić, chociaż mój głos nic nie znaczy tylko h@ ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #15849 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Za "szóstkę" powinien być VIP na zawsze, bo trafienie jej graniczy z cudem. Nie jesteś jeszcze osobą zaufaną, przez co prowadzenie takich losowań przez twoją osobę może być problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #15695 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 na TAK, lecz nie znamy się i proponuję organizacje konkursu komus innemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 22 Czerwca 2015 #15595 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 TAK Można dać Ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Czerwca 2015 #15599 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Konkurs na zasadach @Chudy był już organizowany i cieszył się ogromnym powodzeniem. Jeżeli ktoś miałby go reaktywować to chyba tylko na takich zasadach. Drugą sprawę poruszył @555_dni. Nie jesteś jeszcze zaufaną osobą, musisz dać się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #15600 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tak, będzie okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 22 Czerwca 2015 #15611 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Konkurs jak najbardziej na TAK, zawsze jakaś szansa, ale lepiej chyba klasyfikacja generalna zrobić z punktami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.R.R. Napisano 22 Czerwca 2015 #15614 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że przyciągnie to dużą rzeszę osób, bardzo ciekawy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'm BoT Napisano 22 Czerwca 2015 Autor #15618 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 rozumiem was bardzo dobrze nie muszę to być ja żadem problem to tylko moja propozycja dla forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 22 Czerwca 2015 #15619 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 To Chudego po dupie skopcie i niech się do roboty bierze. aquaxa nie ma to można zaszaleć. Raz się żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 22 Czerwca 2015 #15621 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jak już takie coś to organizowane przez administracje. Oczywiście na tak, brałbym udział. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 22 Czerwca 2015 #15625 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 W ogóle co tutaj do zaufania ? Z czego on nas oszuka z napisania 3 wyrazów ? Pewnie że TAK. Nie musisz być osobą zaufaną . Ale i tak mam nadzieję że nie oszukasz i poprowadzisz to płynnie i sprawiedliwie. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Czerwca 2015 #15626 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ukradliscie to z innego forum Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2015 #15627 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 i to chyba wiem z jakiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 22 Czerwca 2015 #15630 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Z jakiego? Napisz mi na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 22 Czerwca 2015 #13899 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ukradliscie to z innego forum Pozdrawiam. Ukradziono to Tobie mózg imbecylu. Konkurs sam wymyśliłem W grudniu 2013. Bym musiał mieć Twoje imie i nazwisko żeby chodzić po innych gównianych sieciach i patrzeć jaki tu konkurs podpieprzyć. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 22 Czerwca 2015 #5126 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Pomysł jak najbardziej trafny, lecz jeszcze nie pokazałeś się i nie można mieć pewności, że ogarniesz. Prawdą jest, że trafienie 6 jest no można tak to nazwać cudem, więc mogłoby być tak, że za 6 dostaje się premke/vipa na wybranym serwerze na zawsze. Pomysł Chudego też nie jest zły, może jakbyście się zgadali razem moglibyście na zmianę prowadzić to losowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 22 Czerwca 2015 #15568 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Chudy niech zajmie się konkursem od nowa bo dobrze go prowadził i wszyscy będą zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'm BoT Napisano 24 Czerwca 2015 Autor #14893 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 jak już pisałem to w cale nie muszę być ja osobą która będzie zajmowała się tym konkursem to tylko propozycja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 3 Lipca 2015 #4346 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Konkurs brzmi całkiem konkretnie i również jestem na Tak, skoro chudy już go prowadził tak jak mówicie niech prowadzi jeszcze raz jeśli ma ochotę a jak nie to niech może sam wybierze osobę za która uważa kompetentna do takich losowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Lipca 2015 #4193 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Konkurs pochłaniający ogrom czasu przy sprawdzaniu każdej liczby z osobna od każdego użytkownika, a patrząc na zainteresowanie tematem, tego sprawdzania miałbyś dość dużo. C: Jeżeli podołasz i czujesz się na siłach to czemu nie. Ja jestem oczywiście za. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 3 Lipca 2015 #4890 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Jestem jak najbardziej na tak, konkurs bardzo ciekawy i chętnie wziąłbym w nim udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 3 Lipca 2015 #5003 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 dobry pomysł, tylko przydało by się troche zmienić reguły, bo trafić te 6 licz to prawie jak wygrać milion . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Lipca 2015 #312013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 To administracja podejmie w końcu decyzję? Chudy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi