Skocz do zawartości

Multi-Head LOTTO !

I'm BoT

Rekomendowane odpowiedzi

1. Typujemy 6 liczb z zakresu 1-30.

2. Jedna osoba może typować tylko raz w tygodniu.

3. Zgłoszenie do konkursu następuje poprzez napisanie posta w tym temacie, w którym to będzie wymienione te 6 liczb.

4. Nie można zmienić swoich typów po napisaniu posta.

5. Losować liczby możecie do godziny 18 w każdy czwartek.

6. Losowanie odbywać się będzie zawsze co tydzień w czwartek około godziny 20.

7. Każda osoba, która odgadnie komplet liczb otrzyma(6) VIP'a na 90 dni na wybranym serwerze.

8. Każda osoba, która odgadnie pięć liczb otrzyma VIP'a na 30 dni na wybranym serwerze.

9. Każda osoba, która odgadnie cztery liczby otrzyma VIP'a na 7 dni na wybranym serwerze.

CO WY NA TO ? 

POZDRAWIAM I'm BoT

!

Dawniej zorganizowałem podobny konkurs, oczywiście co chwile coś w nim poprawiałem, na prawdę wypalił ale proponowałbym Tobie zmienić nieco zasady, początkowo gdy prowadziłem konkurs również wymyśliłem, że trzeba trafić 6 liczb ale to było niewykonalne, aż zmieniłem zasady i wtedy losowania odbywały się 2 razy w tygodniu bodajże wt i nie trzeba było trafić 6 liczb tylko było to na zasadzie klasyfikacji generalnej, osoby biorące udział jeśli trafiły np. jedną liczbę dostawały 1pkt, 2 liczby 2pkt, 3 liczby 5pkt im więcej liczb tym więcej pkt. Zliczałem wtedy punktacje i robiłem klasyfikacje generalną i osoba która zdobyła w ciągu miesiąca najwięcej pkt wygrywała premkę/vipa na 1miesiąc, proponowałbym Tobie zmienić zasady. Mój konkurs wypalił i to bardzo (od grudnia do sierpnia lekko ponad 17tys wyświetleń i ok. 1300 postów)

Jeśli dobrze to rozpracujesz to może to wypalić. Oczywiście popieram, według mnie można wprowadzić, chociaż mój głos nic nie znaczy tylko h@ ^^

W ogóle co tutaj do zaufania ? Z czego on nas oszuka z napisania 3 wyrazów ? Pewnie że TAK. Nie musisz być osobą zaufaną . Ale i tak mam nadzieję że nie oszukasz i poprowadzisz to płynnie i sprawiedliwie. ! :D 

Ukradliscie to z innego forum :)

Pozdrawiam.

Ukradziono to Tobie mózg imbecylu.

Konkurs sam wymyśliłem W grudniu 2013. Bym musiał mieć Twoje imie i nazwisko żeby chodzić po innych gównianych sieciach i patrzeć jaki tu konkurs podpieprzyć. Nie pozdrawiam 0fuck.gif

Pomysł jak najbardziej trafny, lecz jeszcze nie pokazałeś się i nie można mieć pewności, że ogarniesz. Prawdą jest, że trafienie 6 jest no można tak to nazwać cudem, więc mogłoby być tak, że za 6 dostaje się premke/vipa na wybranym serwerze na zawsze. Pomysł Chudego też nie jest zły, może jakbyście się zgadali razem moglibyście na zmianę prowadzić to losowanie.

• 2 weeks later...

Konkurs brzmi całkiem konkretnie i również jestem na Tak, skoro chudy już go prowadził tak jak mówicie niech prowadzi jeszcze raz jeśli ma ochotę a jak nie to niech może sam wybierze osobę za która uważa kompetentna do takich losowań 

Konkurs pochłaniający ogrom czasu przy sprawdzaniu każdej liczby z osobna od każdego użytkownika, a patrząc na zainteresowanie tematem, tego sprawdzania miałbyś dość dużo. C:

Jeżeli podołasz i czujesz się na siłach to czemu nie. Ja jestem oczywiście za.

Powodzenia! ;)

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...