n-ty dzien Napisano 5 Czerwca 2015 #41215 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Mam dla Was propozycję, która może być korzystnym rozwiązaniem dla graczy i adminów (w nawiązaniu do tematu: http://multi-head.pl/topic/64429-taka-mała-uwaga-do-ubt/). Zwłaszcza dla tych drugich, gdyż po wejściu do danego działu będą mieli jasno i przejrzyjście ukazane, które tematy dotyczą serwera, na którym adminują. Mianowicie w działach "Odwołania od bana" oraz "Skargi i problemy" jest możliwość ustawienia obowiązkowych prefiksów w nazwach tematów. Co się stanie jeśli użytkownik nie dokona wyboru? Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, temat będzie wyglądał tak: Proponuję jeszcze zmienić informację w dziale na bardziej wyrazistą. Z takiej: na taką: Jeśli propozycja przypadnie do gustu mogę zająć się jej realizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Czerwca 2015 #41024 Administrator Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Jestem jak najbardziej za wprowadzeniem tego, ale poczekamy jeszcze na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Czerwca 2015 #41027 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Na tak,przydało by sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #41028 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Na tak Przyda się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Czerwca 2015 #41030 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Uh, ah, będzie beka ;D Rozumiecie, fala ludzi piszących na Shoutboxie, że nie potrafią napisać tematu Jestem za wprowadzeniem, jak najbardziej. Ale są tego minusy, więcej jednak jest plusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Czerwca 2015 #41018 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Też jestem za i też mi się wydaje, że będzie tak jak napisał ale spróbować trzeba i warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Czerwca 2015 Autor #40953 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Być może zmusimy niektórych graczy do myślenia. To też jest jakiś plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 5 Czerwca 2015 #40958 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Świetny pomysł,szkoda,że dopiero teraz ktoś na to wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 5 Czerwca 2015 #40623 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dobry pomysł kurde :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Czerwca 2015 #40627 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Kiedyś już proponowałem taki pomysł. Przyjął się dobrym oddźwiękiem, ale oczywiście nie było komu tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 5 Czerwca 2015 #39938 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Ja także jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Czerwca 2015 #40957 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 także jestem za bynajmiej będzie wszystko ładnie uporządkowane . A co do graczy chyba każdy umie myśleć i czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 5 Czerwca 2015 #40460 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Popieram, dobre rozwiązanie, nieraz przeglądałem wszystkie tematy aby zobaczyć który dotyczy mojego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Czerwca 2015 #40446 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Pomoże niedorajdą w 100 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Czerwca 2015 #40457 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Bardzo dobry pomysł, myślę, że więcej plusów niż tak jak wspomniał minusów. @555_dni co do nauczenia ludzi myślenia, niestety nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Czerwca 2015 #40399 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dobra jedziemy z tym. Raz się żyje. Ogarnę to dziś, jakiś poradnik zrobimy i jakoś pójdzie. Zaakceptowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Czerwca 2015 #40400 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Czerwca 2015 Autor #30667 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Odświeżam temat, gdyż prefiksy nadal nie są obowiązkowe dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi