Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanko Szprync

Szprej

Rekomendowane odpowiedzi

Program, którym się posługujesz: Gimp

W czym się specjalizujesz: Avatary, Plakaty, Tła etc.

Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: sam już nie wiem, po prostu robię to co lubię ale ponad pół roku (samouk 0 tutoriali)

Dlaczego ja: Z łatwością dogaduje się z ludźmi, kocham grafike, chcę robić to co lubię - forma doszktałcenia dla mnie.

Linki do 3 Zrealizowanych zleceń: http://multi-head.pl/topic/63043-zlecenie-merton/#entry332419 (podeslałem najbardziej moja się spodobała)

Pięć Twoich prac: http://multi-head.pl/topic/63706-paint-lvl-0/#entry333194

Widziałem twoją galerię i plakaty / tapety są bardzo fajne, przynajmniej pod tematyką Polski czy Powstania Warszawskiego, duży plus.

Avatary też są eleganckie, najbardziej chyba wpadł mi w gust, pierwszy avatar przy zleceniu "Merton'a"

Tak.

Robisz fajne prace, masz dobre pomysły które dobrze wykorzystujesz w swoich pracach. Jednak mam pare zastrzeżeń dotyczących dobierania czcionek. Staraj się w swoich pracach nie używać 4 różnych czcionek na raz, bo nie wygląda to estetycznie (Jak w przypadku tła na facebooka). Teraz mam troszkę mniej czasu na robienie grafiki, więc przyda mi się kolejna para rąk do pomocy. Poczekam jeszcze na więcej wypowiedzi i rozpatrzę Twoje podanie :)

Nad czym się tutaj jeszcze zastanawiać. Chłopak ma talent, prace są estetyczne, nie rażące milionami efektów, a wręcz przeciwnie. 

Śmiem pomyśleć, że chłopak ma większy talent niż nasi poprzedni Graficy, a nawet obecni - bez obrazy. 

Bierzta go. :P

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Grafika. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 6 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...