Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> tetra xxl was zje

tetra

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Kacper

2. Kontakt: Steam, forum

3. Lokalizacja: Elbląg

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 1h-2h 

5. Posty (min.650 sensownych):

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc przestrzegać regulaminu, nowe poradniki,instrukcje, działy

7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Co mi wyznaczycie,to biorę.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę że przez tak długi okres nauczyłem się to robić doskonale.

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jak najbardziej 

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: 0

11. Coś o swojej osobie [10 zdań]: Jestem na sieci kawał czasu. Starałem się już kiedyś o ta posadę,lecz nie wyszło wiec dziś podejmuje kolejna probe. Ostatnio nie było mnie widać na forum,grze miałem przymusowa przerwę.Mam życie poza cs'em. Byłem na emigracji w Holandii,zarabiałem pieniążki. Teraz wróciłem i mam sporo wolnego czasu.Nigdy nikogo nie zawiodłem, swoje funkcje pełniłem odpowiedzialnie. Dlatego staram się o moderatora.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem. Myślę że bez problemu to ogarnę.

•  VIP

Powiedzieli co wiedzieli.

Tetra to również osoba, która od bardzo dawna działa na sieci (z malutką przerwą).

Jest kompetentny, spełnia wymagania.

Co wam nie pasuje w godzinie-dwóch dziennie na forum? Przecież to oczywiste, że jest to rozłożone na różne części dnia. Podpowiem wam, że większość kolorowych tyle siedzi i nikt nigdy z tym nie miał problemu, ponieważ to czas, który w zupełności wystarcza by "przeczyścić forum" lub dorzucić jakiegoś warna.

Co do małej ilości wypowiedzi. A gdzie ma się wypowiadać, jeżeli większość działów aktualnie nie jest dla niego? Absurdalnie zwykły użytkownik może wypowiadać się tylko w offtopie, counter-strike (dział) i sprawach związanych z forum + ew. dział servera na którym gra. Jeżeli otrzymałby rangę na pewno ilość wypowiedzi poszerzyła się o nawet do dziesięciu postów dziennie (a jakby sytuacja wymagała to pewnie i więcej). Podpowiem, że wiem to z autopsji.

Łatwo przeczytać to co stwierdziła osoba wyżej i ubrać to samo w inne słowa ale widać, że troszeczkę ciężej przemyśleć swoją wypowiedź.

Jestem na tak, uzasadniłem wszystko wyżej. Poza tym niewielu jest takich co w ogóle może pokusić się o złożenie podania. :)

Powodzenia Tetra ;)

Po pierwsze nie - masz 666 postów, więc jesteś ziomkiem szatana, więc spadaj stąd :(

Po drugie nie - tak naprawdę, to zniknąłeś bez żadnego info, a nie wierzę, że dostałeś "propozycję" wyjazdu wieczorem i rano już byłeś w Holandii, co słabo o Tobie świadczy.

Po trzecie nie - dopiero co wróciłeś i masz zerową aktywność, praktycznie tylko "starzy" Cię znają.

Po pierwsze tak - dobrze sprawowałeś funkcję UBT, jednak nie wiemy jakbyś sobie teraz poradził z Moderatorem.

Obecnie jestem na nie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...