Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> [Redaktor] Pora na zmiany.

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Krystian

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: HardeQ. gg - nie korzystam, uruchomi臋 ew. na potrzeb臋 wywiad贸w b膮d藕 rozm贸w organizacyjnych.

Sta偶 na forum: Ponad 3 lata.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: By艂em ju偶 wcze艣niej tutaj redaktorem, zosta艂em wybrany redaktorem roku 2013. :)

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: s@, dwukrotnie moderator, ubteam, redaktor, admin cod 200, cod 400, dd2+dm.

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Bardzo ci臋偶ko mi samemu siebie oceni膰, lecz jestem pewien, 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b z sieci mnie zna i wie czy stosuj臋 si臋 do zasad poprawnej polszczyzny.

Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Tyle ile b臋d臋 potrzebowa艂 aby wykonywa膰 normaln膮 prac臋 redaktora + wdro偶y膰 moje pomys艂y dotycz膮ce tego dzia艂u.

Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):

Insider' to jedna z niewielu os贸b, kt贸re pami臋taj膮 pocz膮tki tej sieci. Mimo, 偶e niewiele os贸b go zna ten jest tu z nami bardzo d艂ugo. Mi艂o艣nik motocykli, redaktor fanpage Multi-Head na facebooku, cz艂owiek, kt贸rego celem jest w przysz艂o艣ci awansowanie na Moderatora naszego forum. Zapraszam do wywiadu, w kt贸rym troch臋 bardziej poznacie jednego z naszych sta艂ych u偶ytkownik贸w:

Redaktor: Witam, nazywam si臋 Krystian. Wyrazi艂e艣 zgod臋 udzieli膰 mi wywiadu, mo偶emy zaczyna膰?

Insider': Oczywi艣cie! Jestem gotowy!

Redaktor: Mimo twojego do艣膰 sporego sta偶u na sieci niewiele os贸b cokolwiek o Tobie wie, czy m贸g艂by艣 si臋 kr贸tko przedstawi膰?

Insider': Mam na imi臋 Jakub i mam osiemna艣cie lat. Na sie膰 wr贸ci艂em po sporej przerwie. Powr贸ci艂em na sie膰, poniewa偶 od m-h nie da si臋 odej艣膰.

Redaktor: Jakubie, pytanie dotycz膮ce sieci. Gdyby艣 m贸g艂 zmieni膰 jedn膮 rzecz na Multi-head, co to by by艂o?

Insider': Wed艂ug mnie to spora "czystka" w艣r贸d os贸b z rangami nie wywi膮zuj膮cymi si臋 ze swoich zada艅. Niekt贸rzy te偶 na za du偶o sobie pozwalaj膮. Kolejn膮 rzecz膮 jest powr贸t na stanowisko 555 dni.

Redaktor: Rozumiem, kolejne pytanie dotycz膮ce sieci, a raczej os贸b, kt贸re j膮 tworz膮. Kto twoim zdaniem zas艂uguje na miano najja艣niejszych postaci na multi-head? Mo偶esz wymieni膰 par臋 os贸b.

Insider': Przede wszystkim nasz by艂y h@ consecuente. Jest to osoba, dzi臋ki kt贸rej na sieci panowa艂 porz膮dek i nie a偶 tyle nieporozumie艅. Kolejn膮 osob膮 jest 555 dni. Wielki cz艂owiek, dzi臋ki niemu nasza sie膰 od偶y艂a, dosz艂o wielu graczy, a kontakt z nim by艂 sama przyjemno艣ci膮.

Redaktor: Aby nie by膰 monotematycznym chcia艂bym zada膰 Ci teraz par臋 bardziej prywatnych pyta艅, by nasi kochany u偶ytkownicy mogli Ci臋 lepiej pozna膰. Jakie s膮 twoje aspiracje na przysz艂o艣膰? Masz jakie艣 konkretne ambicje dotycz膮ce przysz艂ej/nowej pracy, jakie艣 plany rodzinne?

Insider': Kontynuuj臋 rodzinny biznes. Pomagam rodzicom w ogarnianiu spraw. Mam konkretne plany, a moj膮 pasj膮 s膮 samochody i motocykle. Na pewno otworze warsztat i b臋d臋 mechanikiem. Jest to moje marzenie do kt贸rego d膮偶臋 i nie poddaje si臋. Mimo, 偶e nie jest to jaka艣 wybitna praca za biurkiem to bycie usmarowanym w benzynie i oleju daje mi ogromn膮 przyjemno艣膰. :D Co do plan贸w rodzinnych to na razie ich nie ma. Jest dziewczyna, ale to jeszcze za wcze艣nie, aby podejmowa膰 takie decyzje.

Redaktor: Rozumiem, swego czasu wyjecha艂e艣 okresowo za granic臋. W jakim celu?

Insider': Celem by艂o przypilnowanie biznesu, gdy偶 otworzyli艣my now膮 fili臋, a nie mieli艣my jeszcze odpowiedniej osoby na to stanowisko. Przy okazji troch臋 pozwiedza艂em, ale Nowy York mnie nie zachwyci艂.

Redaktor: Wiadomo, wsz臋dzie dobrze ale w domu najlepiej. Czym zajmuje si臋 wasza rodzinna firma?

Insider': Architektura, projektowanie i og贸lne doradztwo oraz po艣redniczymy mi臋dzy krajowymi firmami, a zagranicznymi odbiorcami. Fajny, ciekawy biznes, mo偶na pozna膰 troch臋 艣wiata i przeciwstawi膰 si臋 r贸偶nym wymaganiom i wyzwaniom czekaj膮cym w tej bran偶y.

Redaktor: Rozumiem, odbiegaj膮c ju偶 od firmy. Masz jakie艣 motto lub motyw, kt贸rym kierujesz si臋 w 偶yciu?

Insider': Raczej nie. Najwa偶niejsze jest to aby si臋 nie poddawa膰 i d膮偶y膰 wytrwale do celu. Jest to najlepsza recepta na spe艂nienie marze艅. Chcesz co艣 mie膰 to musisz na to zapracowa膰.

Redaktor: To w艂a艣nie jest motyw/cel 偶yciowy. Zadam ci to samo pytanie, kt贸re zada艂em Micha艂owi (EvO) podczas jego kolejki na Q&A. Wolisz rani膰 czy by膰 ranionym? Wzi膮艂by艣 na siebie ca艂膮 odpowiedzialno艣膰 za co艣 co Ciebie nie dotyczy tylko aby zdj膮膰 to brzemi臋 z bark贸w innej osoby?

Insider': No i to niestety jest moja s艂aba cecha. Cz臋sto bior臋 co艣 na siebie nie my艣l膮c o konsekwencjach. Cz臋sto robi艂em tak w szkole aby ratowa膰 dupska kolegom, kt贸rzy mieli podbramkowe sytuacje. Taki ju偶 jestem i tyle. Rani膰 si臋 nie daje bo zawsze walcz臋 o swoje, ale rani膰 kogo艣 nie umiem.

Redaktor: Rozumiem, przejd藕my do kolejnego pytania, a raczej mojego ulubionego cytatu. "Wszystkie nieszcz臋艣cia bior膮 si臋 z nieudolno艣ci jednostki". Jak zapatrujesz si臋 na to powiedzenie, zgadzasz si臋 z nim, czy nie bardzo?

Insider': Zgadzam si臋 w tym w 100%, ale rozpisywa艂 si臋 nie b臋d臋. Sp贸jrzmy np na w艂adze naszego pa艅stwa. 艢miech na sali i tyle w tym temacie.

Redaktor: Dobra, aby nie kra艣膰 Ci zbyt du偶o czasu przejd藕my do ko艅cowego pytania. Czy jest co艣 czym chcia艂by艣 si臋 z nami podzieli膰? Jakie艣 konkretne pozdrowienia?

Insider': Podzieli膰 raczej nie, ale pozdrowi膰 tak. Pozdrowienia kieruje w stron臋 EvO oraz Procka i oczywi艣cie Ciebie. Jeste艣cie osobami bez kt贸rych moje 偶ycie na tej sieci nie by艂oby takie samo. :D

Redaktor: Dzi臋kuje serdecznie za czas po艣wi臋cony w trakcie udzielania mi wywiadu. Mi艂ego dnia 偶ycz臋.

Insider': R贸wnie偶 dzi臋kuj臋, mi艂ego dnia.

//Jest to wywiad pokazowy.

#1. Pytanie dotycz膮ce dzia艂u redakcji - je偶eli chcia艂bym si臋 zaj膮膰 ca艂ym dzia艂em to musz臋 sk艂ada膰 dwa podania na dwie funkcje? Dlaczego redaktor nie m贸g艂by si臋 zajmowa膰 tym czym redaktor si臋 te偶 zajmuje w swojej pracy czyli recenzjami? Wyra偶am ch臋膰 do艂o偶enia swojej cegie艂ki w rozbudzeniu tego dzia艂u, oznacza to, 偶e musz臋 sk艂ada膰 podanie aby dosta膰 tylko kolejny kolor?

#2. Mam par臋 nowych pomys艂贸w jak poprowadzi膰 ten dzia艂, je偶eli podanie zostanie przyj臋te to w pewnym stopniu postaram si臋 je poma艂u wdra偶a膰.

#3. Redakcja to aktualnie jeden z niewielu dzia艂贸w, kt贸ry obserwuj臋, wi臋c logiczne, 偶e w jaki艣 spos贸b zale偶y mi aby dalej si臋 rozwija艂.

#4. Jako redaktor chcia艂bym udowodni膰, 偶e wywiady to nie jedyne do czego ogranicza si臋 ta funkcja (pomijaj膮c gazetki, kt贸re prowadzi @Procentowy. Pokaza膰, 偶e mo偶na robi膰 co艣 wi臋cej i, 偶e to wcale nie takie nudne czy monotematyczne.

#5. Moje stare wywiady (jako przyk艂ad):

1) http://multi-head.pl/topic/15588-zamkni%C4%99tyspontaniczny-wywiad-z-lovonanym/

2) http://multi-head.pl/topic/15345-wywiad-z-pozdro-600-wersja-hq/

3) http://multi-head.pl/topic/15552-lu%C5%BAny-wywiad-z-udzia%C5%82em-darkczechax/

4) http://multi-head.pl/topic/15977-wywiad-z/

5) http://multi-head.pl/topic/15401-wywiad-z-rastamanem/

Dodatkowo gwarantuj臋, 偶e przez te dwa lata na pewno nast膮pi艂 jaki艣 progress, zapewniam te偶, 偶e nowe wywiady (+ inne moje my艣l臋 do艣膰 ciekawe pomys艂y dotycz膮ce dzia艂u) b臋d膮 po prostu d艂u偶sze i lepsze do czytania. Jest jeszcze jeden wywiad stworzony przeze mnie na forum, znajduje si臋 w podaniu sprzed 2 lat na t膮 sam膮 funkcj臋.

#6. Wywiady, w kt贸rych to ja odpowiada艂em na pytania (aby mo偶na by艂o sprawdzi膰 moje poj臋cie gramatyczne, stylistyczne etc.)

1) http://multi-head.pl/topic/40354-chwilo-wywiad-1-barcelona-real-wawrzyniak-lu%C5%BAna-rozmowa-z-hq-o-pi%C5%82ce/

2) http://multi-head.pl/topic/28481-najwi%C4%99kszy-troll-multi-head/

#7. Zapewniam, 偶e na samym kolorze mi nie zale偶y. Nie widz臋 aktualnie siebie po prostu na 偶adnej innej posadzie na forum, a pr贸cz zabawy na shoutboxie my艣l臋, 偶e mog臋 si臋 na co艣 przyda膰.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...