Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Zmuszony do odejścia :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim już po raz najpewniej ostatni, po moim urlopie, gdy wróciłem, nasz świetny opiekun sieci mor'e7 odebrał mi wszystkie rangi z powodu tego; http://multi-head.pl/topic/35439-xeonixx-utrata-rangi/

Przypomniał sobie nagle o sprawie z przed roku, która była nieporozumieniem, została wyjaśniona w trybie natychmiastowym i pan jar luki który się wtedy na mnie uwziął dał rade mnie wrobić w odbanowanie kogoś, oczywiście nie pokazując logów i ukrywając wszystko jak tylko się da. Udało mi się po jakimś czasie męki z administracją udowodnić, że jestem niewinny i sprawa została zamknięta a jar luki zwolniony ze swojej funkcji. Mimo to wszystko NAGLE opiekun sobie przypomniał o tej sytuacji i bez żadnego słowa oraz wyjaśnień, zwolnił mnie ze wszystkiego. Męczy mnie już walka z niektórymi osobami tutaj, że mają wszystko głęboko... odebrać komuś coś to tak, ale wyjaśnić i przedstawić dowody to już odeślijmy do aquaxa... No nic, wszystko o co walczyłem półtora roku, poszło w kanał dzięki lenistwu jednej osoby, myślę, że nie ma co tego ciągnąć i szarpać się z nim, niech sobie rządzi jak mu się tam podoba, najwyżej zmienię serwerownie na taką, gdzie potrafią załatwiać sprawy normalnie. Pozdrawiam moich ulubieńców z sieci takich jak; Danke, Mahir, happy, richard, kapsztad, pixel, czarna, deft, astroe i wiele więcej innych których nicków teraz nie pamiętam. Trzymajcie się cieplutko i powodzenia w dalszym rozwoju na mh, mam nadzieje, że wy wykażecie się kompetencją do powieżonych wam zadań :). Papatki :).

Dziwi mnie ta sytuacja, po za tym dlaczego Jar o tym napisał, jak nie powinien, nie on decyduje. Nie pierwszy raz spotykamy się z sytuacją, gdy ktoś musi odejść przez ludzi, którzy robią wszystko co mogą, aby drugą przywalić na czymś...

Chociaż były między nami spiny, to szkoda, sumiennie wypełniałeś swoje obowiązki, no ale cóż, ktoś wrócił i udupił ^.^

Siemano, 3maj się.

Nieee :(

Co zrobie jak mnie zmuszono, mnie też nie jest łatwo :(

Dziwi mnie ta sytuacja, po za tym dlaczego Jar o tym napisał, jak nie powinien, nie on decyduje. Nie pierwszy raz spotykamy się z sytuacją, gdy ktoś musi odejść przez ludzi, którzy robią wszystko co mogą, aby drugą przywalić na czymś...

Chociaż były między nami spiny, to szkoda, sumiennie wypełniałeś swoje obowiązki, no ale cóż, ktoś wrócił i udupił ^.^

Siemano, 3maj się.

Kiedyś on był s@ ale utracił swoją range właśnie za to co napisałem wcześniej, a co do tych tam kłótni to takie tak wieesz :D

Nie podejmuj decyzji pod wpływem emocji. Ochłoń i porozmawiaj z na spokojnie o tej sytuacji. 

Nie da sie, zabrał rangi i odesłał do aquaxa, ten odeśle mnie do more7 a ten powie że nie podejmie tej decyzji i znów będzie się tak ciągnąć miesiącami, po co to komu, jak ktoś mnie tu niechce to wystarczy powiedzieć.

PS. "W dniu dzisiejszym Xeonixx traci rangi admina DD2/INF bez możliwości o ubieganie się ich w przyszłości" --> tutaj jest jednoznacznie napisane, że nie możesz się ubiegać tylko i wyłącznie o rangę admina DD2/INF. Co ma do tego piastowanie funkcji UBTeam, w dodatku jeżeli wywiązywałeś się należycie ze swoich obowiązków?

Już zapominając o tym, że z tego co tłumaczyłeś u góry sprawa jest wyjaśniona, a oskarżenia wobec Ciebie bezpodstawne?

Bez komentarza.

Odwiedzaj nas czasami lub w ogóle zostań na sieci i nie odchodź. (Optymalna opcja :D)

W każdym razie, powodzenia w życiu. Cześć. :)

- nie poddawaj się, spróbuj zawalczyć o to, co osiągnąłeś do niedawna na MH. Tak jak wspomniał Ci @Procentowy - porozmawiaj na spokojnie z i postaraj się wyjaśnić sytuację. Ja i tak za bardzo nie wiem o co dokładnie chodzi i nie mam zamiaru się wtrącać, ale nie podejmuj pochopnie takich decyzji (o tym, że odchodzisz). Z tego, co widzę to nawet taka osoba jak (z którym się ponoć nie dogadywałeś) napisała i pożegnała się z Tobą nie mając do Ciebie żadnych zastrzeżeń ani wątów o nic.

Nasza przyjaźń (jeśli można tak to nazwać) jest i będzie cały czas :-). Nie zapomnę naszego nocnego wywiadu oraz Twojej pomocy w stronę mojej osoby, kiedy jej potrzebowałam - poprawiałeś zawsze humor oraz byłeś dobrym słuchaczem i potrafiłeś dzielnie wysłuchać i pomóc mi w tych gorszych chwilach :-). Cieszę się, że poznałam na sieci taką osobę jak Ty. Pamiętaj, że w razie czego zawsze możesz na mnie liczyć, oczywiście dziękuję za pozdrowienia (fajnie, że o mnie nie zapomniałeś i wymieniłeś mnie jako pierwszą). Ze wzajemnością :-). Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać.

Kończąc "litanię" - na prawdę nie poddawaj się, zawalcz jeszcze raz, porozmawiaj na spokojnie i zostań z nami, bo dużo osób Cię lubiło/lubi i będzie lubić, Oskar :).

PS. "W dniu dzisiejszym Xeonixx traci rangi admina DD2/INF bez możliwości o ubieganie się ich w przyszłości" --> tutaj jest jednoznacznie napisane, że nie możesz się ubiegać tylko i wyłącznie o rangę admina DD2/INF. Co ma do tego piastowanie funkcji UBTeam, w dodatku jeżeli wywiązywałeś się należycie ze swoich obowiązków?

Już zapominając o tym, że z tego co tłumaczyłeś u góry sprawa jest wyjaśniona, a oskarżenia wobec Ciebie bezpodstawne?

Bez komentarza.

Odwiedzaj nas czasami lub w ogóle zostań na sieci i nie odchodź. (Optymalna opcja :D)

W każdym razie, powodzenia w życiu. Cześć. :)

Masz racje, ale po co porozmawiać, najlepiej zabrać wszystko od razu i mieć w " d ", odchodzić nie chce, no ale co zrobie jak nic nie moge zrobić.

Szkoda , że w taki sposób musisz się z nami pożegnać . Mam nadzieję że będziesz jeszcze do nas zaglądał . Bywaj

No niestety, też mi się takie pożegnanie nie uśmiecha, ale cóż...

Masakra jakas co tu sie dzieje powoli..

Władza uderza do głowy lub lenistwo, ciężko stwierdzić.

- nie poddawaj się, spróbuj zawalczyć o to, co osiągnąłeś do niedawna na MH. Tak jak wspomniał Ci @Procentowy - porozmawiaj na spokojnie z i postaraj się wyjaśnić sytuację. Ja i tak za bardzo nie wiem o co dokładnie chodzi i nie mam zamiaru się wtrącać, ale nie podejmuj pochopnie takich decyzji (o tym, że odchodzisz). Z tego, co widzę to nawet taka osoba jak (z którym się ponoć nie dogadywałeś) napisała i pożegnała się z Tobą nie mając do Ciebie żadnych zastrzeżeń ani wątów o nic.

Nasza przyjaźń (jeśli można tak to nazwać) jest i będzie cały czas :-). Nie zapomnę naszego nocnego wywiadu oraz Twojej pomocy w stronę mojej osoby, kiedy jej potrzebowałam - poprawiałeś zawsze humor oraz byłeś dobrym słuchaczem i potrafiłeś dzielnie wysłuchać i pomóc mi w tych gorszych chwilach :-). Cieszę się, że poznałam na sieci taką osobę jak Ty. Pamiętaj, że w razie czego zawsze możesz na mnie liczyć, oczywiście dziękuję za pozdrowienia (fajnie, że o mnie nie zapomniałeś i wymieniłeś mnie jako pierwszą). Ze wzajemnością :-). Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać.

Kończąc "litanię" - na prawdę nie poddawaj się, zawalcz jeszcze raz, porozmawiaj na spokojnie i zostań z nami, bo dużo osób Cię lubiło/lubi i będzie lubić, Oskar :).

Dziękuję za tyle miłych słów, spodziewałem się po tobie, że rozpiszesz się ile tylko wlezie :), jednak ja już na to wpływu nie mam, znów to by się ciągneło miesiącami a ja i tak teraz biore się za robote przeplataną szkołą, aby w wakacje kupić sobie motocykl. Jednak na pewno będę z tobą utrzymywał kontakt, ty także jeśli będziesz miała jakiś problem to możesz śmiało pisać, wiesz, że pomoge :).

Nie odchodź, wbijaj do mnie na serwer, to że jedno się kończy, nie oznacza że coś innego nie może się zacząć:) 30h i admin murowany, nie ma na co czekać.

ps. ostatnio był temat(wyżsi rangą wiedzą) by nie pierniczyć o głupotach tylko prosto z mostu powiedzieć co na sercu leży, jak tak nie będzie to będziemy tracić super gości, aż na serwerowni zostaną same

skurwiele

Nie odchodź, wbijaj do mnie na serwer, to że jedno się kończy, nie oznacza że coś innego nie może się zacząć:) 30h i admin murowany, nie ma na co czekać.

ps. ostatnio był temat(wyżsi rangą wiedzą) by nie pierniczyć o głupotach tylko prosto z mostu powiedzieć co na sercu leży, jak tak nie będzie to będziemy tracić super gości, aż na serwerowni zostaną same

skurwiele

Dziękuję za miłe zaproszenie, na pewno kiedyś skorzystam. Teraz jednak po tej akcji już do zera odechciało mi się grać w cs'a.

NIE BĘDĘ JUŻ NADMIENIAŁ, ŻE ZABRANO MI RÓWNIEŻ VIPA... -,-

Panie nie bądź Pan pierdoła!

Pracujemy tutaj w dorosłym gronie i każda sytuacja jest do wyjaśnienia!

Ja zawsze powtarzał to będe, bo dla mnie poddawanie się jest czystą głupotą.

Trzeba powalczyć o to, na co się pracowało :)

Dziękuję za tyle miłych słów, spodziewałem się po tobie, że rozpiszesz się ile tylko wlezie :), jednak ja już na to wpływu nie mam, znów to by się ciągneło miesiącami a ja i tak teraz biore się za robote przeplataną szkołą, aby w wakacje kupić sobie motocykl. Jednak na pewno będę z tobą utrzymywał kontakt, ty także jeśli będziesz miała jakiś problem to możesz śmiało pisać, wiesz, że pomoge :).

Dziękuję Ci bardzo Oskar, nie zapomnę :-).

Przemyśl te decyzję czy warto odejść, na prawdę.

NIE BĘDĘ JUŻ NADMIENIAŁ, ŻE ZABRANO MI RÓWNIEŻ VIPA... -,-

Jeśli chcesz to zgłoś się do mnie na PW w tej sprawie. Jak vipa miałeś wykupionego to na pewno zostanie Ci zwrócony.

Xeonin plz. Tyle beki z tb ns u@ tyle pomocy od cb i tyle śmiechu, a ty tak odchodzi.Walcz o swoje co Ci szkodzi wkładałeś sie do Ub teamu jak i do sieci MH.

Pokaż, że jesteś z dd2/inf czyli z najlepszego serwera na MH :* (bez hajtow tak). Czekam na Ciebię na serwie i znowu będzie beka jak dawniej.

@Kapsztad Najlepszy to jest cod 45k no ale,jak tam chcesz... :)

Nie poddawaj sie i walcz o swoje,choćby to miało trwać miesiąc! Swoją robote wykonywałes porządnie i mimo,że Cie nie znam za bardzo to nikt nie zasługuje na takie traktowanie jak opisałeś.Powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...