heaVeN. Napisano 12 Marca 2016 #408969 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam. W dniu dzisiejszym, jak widzicie. Odchodzę z sieci. Oczywiście nie na stałe. Chcę sobie zrobić po prostu przerwę od tego wszystkiego. Mniej mi się chce już grać, jakoś nie ciągnie mnie do grania, ani nic z tych rzeczy. Na wakacje, albo szybciej może wrócę, bo serwery tak długo na mnie nie będą czekać. :nynek: Gdy znów mnie nakłoni, żebym odpalił 1.6 i wio do grania, wrócę na najlepszą sieć. Będę wchodził czasami na ts'a, pogadać, utrzymać kontakt z pewnymi osobami. Poznałem tutaj świetnych ludzi, z poczuciem humoru i z dużą pomocą. Dziękuje wszystkim za zaakceptowanie mojego młodego wieku. Także dziękuje za danie mi szansy przy różnych funkcjach na forum i serwerach. Nie zmieniajcie się, bo gdy to zrobicie, to będzie Wasz największy minus. Będę grał od czasu do czasu na serwerach, także możecie mnie jeszcze zobaczyć. Proszę o zabranie powierzonych mi rang i dziękuje za danie mi szansy. @@Malu, dziękuje za pomoc, którą mi oferowałeś zawsze, gdy miałem jakąś sprawę. Chociażby przy 4funie, który chciałem, żeby był. @@EvO, także Tobie dziękuje za pomoc, za szansę przy AMXX SUPPORT, jak się dobrze ułoży, może jeszcze kiedyś wrócę do tej rangi, jak będę miał zapał. @@knoppcio, dzięki za wszelką pomoc i widzimy się na hooligansie. :fullcap: @, wróciłeś na sieć, a już wszędzie Cie pełno, trzymaj tak dalej, życzę Ci powodzenia i żebyś tak trzymał, bo zmierzasz w dobrą drogę. @@Missia, @@Master, @SQUNFUN, dzięki Wam za pomoc na ts'ie jak również i w cs'ie. Trzymajcie tak dalej. @@Maajkeel, bocie, nie zmieniaj się, bo dostaniesz głęboki pojazd na ts'ie jak wrócę. ^^ :give_rose: @@Gustaw99, Ty także się nie zmieniaj, bo jesteś jedyny w swoim rodzaju. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (wiesz kto ma parkinsona) @, czekają nas mecze w go, więc ćwicz, bo nadal jesteś botem. @@aquax, także dziękuje za pomoc i dzięki, że wytrzymałeś taki spam z mojej strony na Steamie. Życzę Ci także, żebyś jak najlepiej rozwijał swoje sieci. @@WujekSasza, widzimy się na ustaweczkach na hooligansie jak Ci gra pójdzie, raczej nadal będziemy trzymać kontakt. @@v1r00z, dzięki botku za pomoc i za fragi na dd2#2, hehe. Widzimy się na celowniku. @@Karina ^^, także dzięki za wchodzenie rano na ts'a i umilanie mi czasu, za wszystkie bunty na JB i mix'y w go. @@LudzieCygana, tutaj nie mam raczej nic dużo pisać, nie zmieniaj się i nie rage'uj tak jak ktoś Cie zabije w go, hehe. Powodzenia. @, odkąd Cie pamiętam jak się poznaliśmy, to nic się nie zmieniłeś, tak trzymaj. Powodzenia loczku. @@Sebakiller, życzę Tobie, żeby Twój serwer, który masz z bratem, był zabawą dla Was i żeby był najlepszym ZM w Polsce (oczywiście już jest ) @Guyver, także dziękuje za pomoc i życzę Tobie dobrego rozwoju serwera. Oczywiście nie wymieniłem wszystkich, bo by było ich naprawdę dużo, dziękuje za daną mi szansę. Pozdrawiam. :hi: EDIT: Oczywiście będę wchodził jeszcze na forum i czasami na serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 12 Marca 2016 #408973 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 3 maj się wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 12 Marca 2016 #408974 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 12 Marca 2016 #408978 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Właśnie odszedł jeden z najlepszych ziomków na serwerze. Wracaj jak najszybciej. Powodzenia mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2016 Donator Premium Redaktor #408979 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się młody i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 12 Marca 2016 VIP #408980 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 @@heaVeN. trzymaj się botku Szybkiego powrotu oczekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Marca 2016 Premium #408984 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 @@heaVeN. Trzymaj się, powodzenia w szkole :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 12 Marca 2016 #408986 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie no ty se chyba jaja robisz? Mam nadzieje ze nie odstawiasz też cs:go bo wtedy nie będziemy mieli zbytnio kontaktu! Także powodzenia w życiu życzę i żebyś jak najszybciej wrócił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Marca 2016 #408987 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No cóż, bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Marca 2016 #408990 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 12 Marca 2016 #408993 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No młody powodzenia i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Marca 2016 Premium #409014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 trzymaj sie i pamietaj ze na Ciebie czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Marca 2016 Premium #410014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 trzymaj sie i pamietaj ze na Ciebie czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 12 Marca 2016 #409020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie świruj i tak będziesz wbijał na tsa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 12 Marca 2016 #410020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie świruj i tak będziesz wbijał na tsa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Marca 2016 #409025 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Marca 2016 #410025 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2016 #409029 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No siema, miło było poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2016 #410029 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No siema, miło było poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Marca 2016 Autor #409033 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Jeszcze nie raz na ts'ie będziemy rozmawiać, więc co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Marca 2016 Autor #410033 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Jeszcze nie raz na ts'ie będziemy rozmawiać, więc co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Marca 2016 Premium Inwestor Support Admin VIP #409040 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie tez nie pozdrowil a znalem go najldłużej heh no siema mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Marca 2016 Premium Inwestor Support Admin VIP #410040 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie tez nie pozdrowil a znalem go najldłużej heh no siema mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 12 Marca 2016 #409041 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się heavusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 12 Marca 2016 #410041 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się heavusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi